Ülkemizde Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi büyük kulüplerde de forma giymiş olan Sezer Öztürk trafikte yaşanan yol verme kavgasında etrafa ateş açarak 1 kişinin hayatını kaybetmesine, 4 kişinin yaralanmasına sebep oldu. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Futbolcu mu yoksa suç makinesi mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Türk futbolundan nefret ediyorum çünkü ; Türk oyuncuların büyük bir kesiminin ailesi çocuklarına gerek ahlakı eğitimi vermeyip onun yerine benim oğlum topçu olacak diye akıllarına kazıyarak büyütüyor. Aileleri çocuklarına futbol oynamayı en çok parayık kim veriyorsa onda oyna boş ver hangi takım olursa olsun önemli değil , paranı ya da primini vermediklerinde ya da geç verdiklerinde ise gereken her türlü pisliği yap diye büyütüyor (Bknz Türk Milli Takımı; Primimizi vermezsen maça çıkmayız)... Türk futbolunda hatırı sayılır bir oyuncu sayısı vardır kendini geliştirebilen, gerisi ise leşten farksızdır.
bizim ülkemizdeki ünlüler bilhassa bu müzik olsun spor olsun esnaf olsun siyasetçi olsun büyük bir kibre kapılıyor çoğu ve akabinde herkezden kendilerini Üstün görüyorlar bir yol verme tartışmasında bir insanın canına kıymak o insanın canavar olduğunu gösterir
Suç makinesi. Futbolcu demem için disiplinli olması lazım. Belki birden fazla kulüpte oynamış olsa bile bu yaptığı davranış onları geride bıraktı. En son yakalama kararı çıkmıştı hakkında umarım yakalanmıştır.
Bu ne rezillik ya. Vallahi ülke ne hale geldi. Böylelerini et sınır dışı ya ne saniyorlar kendini. İstediğime sıkayım öldüreyim. Ah ah insan ayirmadan ünlüsü, zengini, siyasetçisi denmeden herkese eşit adalet uygulansa kimse bunlari yapamaz. Olan vefat edenlere oluyor.
Futbolcu da olsa insan neticede her şeyi yapabilir. Tabi yapmasaydı daha iyiydi ama ben şaşırmadım açıkçası. Normaldir bu ülkede her şey bana normal geliyor
Yazık günah spor ve sporcu ne hale gelmiş. Eskiden futbolcular örnek teşkil ederdi, tam bir centilmenlik abidesi olurlardı Şimdikiler sahada mafyacılık oynuyor.