Merhaba, Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ⚽. Beşiktaş'ta son günlerde yaşanan sakatlıklar can sıkıyor. Bugün de Kenan Karaman ve Necip Uysal sakatlandı. Önce Antalya'da zorlanmasına rağmen kazanan Beşiktaş, eksikler sebebiyle son 2 maçında puan kaybı yaşadı. Beşiktaş'ın sıradaki rakibi ise son zamanlarda oldukça dinamik bir futbol oynayan ve son 3 maçında 19 gol atıp 1 gol yiyen Ajax... Yaşanan sakatlıkları antrenman şekline bağlayanlar ile birlikte antrenman zeminine de bağlayanlar bulunuyor. İşin ardında şanstan çok kasıt olduğunu da düşünenler de bulunuyor. Peki sizce Beşiktaş'ta yaşanan sakatlıkların sebebi nedir?
Revir JK! Sizce Beşiktaş'ta yaşanan sakatlıkların sebebi nedir?
Bence yaşanan sakatlıkların sebebi yoğun maç temposu ligde hafta sonu ve hafta içi maç derken işin içine birde şampiyonlar ligi girince oyuncular bunu kaldıramadı bence burada suç birazda Tff'de maçları haftada bir yapmış olsa bence sporcu sağlığı kötü etkilenmeyecek.
Bu kadar sık maç yaparlarsa normal, hem lig hem Avrupa maçları takımı bitiriyor. Sadece oyuncular değil teknik adamlarda yorgun, alternatif bir takımın olmamasınında çok fazla etkisi var, as kadron eksildi mi yerini alacak alternatiflerin olmayınca durum ortada işte.
Sezon başı daha futboculara tam yükleme yapılmadan her maç hayvan gibi pres yaparsan olacağı bu. Kadro zaten kısıtlı ve yaşlı ve beşiktaşın önünde ajax maçı var. Büyük ihtimalle mezarları olacak.
Var başımızda bir abdestsizlik. 😒 Babam diyordu zaten Altay maçı için eyvah diyordu. Ne yapacağız biz 11 futbolcu sakat dedi. Dedim sen ne diyorsun? Var bir gudubetlik hadi hayırlısı.
Fenerbahçe'de üst üste sakatlıklar yaşandığında vitor bilime inanmıyor ondan sakatlanıyor oyuncular dediler. Adam çıktı çok maç oynuyoruz üst üste , oyuncular sakatlanmasın diye rotasyon kullanıyorum dedi çıktı basın adamı idam sehpasına astı. Dedikleri bir bir çıktı. Sergen de bilime innamıyor ondan sakatlıklar yaşanıyor olabilir. Ya da ağır antrenmandan dolayı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Nazar mı değiyor, yoksa başka etkenler mi var? Valla kişisel olarak nazara inanırım. Nasıl değmesin? Beşiktaş o kadar iyi futbol oynuyor ki, hele son nokta transferleri nedeniyle diğer renklere gönül verenler de Kartal’ı izliyor. Hadi gel de nazara inanma kardeşim... Milli aranın ardından Beşiktaş bu kadroyla ligin üstüne kara bulut gibi çöker.
"Beşiktaş yönetimi, yaşanan sakatlıkların ardından tesislerde kurban kesti."
Hataya 7 attıkları maç ta billong efsane hatalar yaptı, sonra hayatında ilk kez milli takıma seçildi, sonra aboubakarın aracı olduğu ortaya çıkınca da kovuldu takımdan. Avantajla şampiyonluk gitti.
Ah var ah, kulübün başkanı kulüp çalışanlarından tut futbolcusundan hocasına kadar yaşadığı ayrılıklarda neler yaptığını onlar bilir. Üç kuruş için bunları yaptın başkan şimdi bunlar dönüyor. Durmak yok yola devam, hedef 9-0
Bize gelen her takım sert oynuyor gecen altay macında gördük adamın topla alakası yok direk Adama giriyor kart bile vermiyor hakemler 11 de oynayan bütün as oyuncularımız sakat olucak iş değil
Ajaxtan fazla yiyexekleri icin bahane bence besiktasliyim ama besiktasin a.. her kuponumda yatirdilar beni sokayim oyle takima ben bana bi yarari dokunmadi hic
fenerde aynı durumda nasıl antreman yapılıyor veya antreman zemini mi kötü yoksa oyuncular kendine mi bakmıyor işin iç yüzünü bilemiyoruz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Herkes ekmek parasının peşinde hepsi tez vakitte iyileşsin de Galatasarayımızda tam kadro çıksınlar. Dürüstçe mertçe bir derbi olsun. Bu arada bence BJK Ajax'ı 1-0 yener.