bjk taraftarları son dakika gelen golle şok oldu 😂😂😂
7. hafta
altay bjk (altay veya berabere)
gs göztepe (gs veya berabere)
hatay fb (berabere)
ts alanya (berabere)
Bjk çok yoruldu kaybedicek ya da beraber kalır
mutlaka takılacağı bir maç olacak ama adana demir kendisi açısından berabrlik belki kopartabilir ama yinede bu maçta bjk yi şanslı görüyorum
Ben söyledim adana alır ya da beraber adanada yıpratıcı birtakım
forvet hattı çok dinamik iyi oyunculardan kurulu ve hareketli birtakım ona lafım yok
hele bu kadro ie yabana atılacak birtakım değil ki böyle maçlarda ses getirmek isteyecektir
Anadolu takımıda olsa mesela büyük tskımla oynarken başka türlü oynuyorlar bjkye 3 tane atabilir mesela ama kayseri iile oynar 5 tane yer öyle örnek vereyim
doğru böyle çok örnek var :D
Gs ne yapar sence
onuda soracağım yarın
kayseri bu sezon biraz daha iyi birde deplasman kaybederse yani puan veya puanlar kaybederse içerdeki deprem ve terimin konumu yice tartışmalı hale gelebilir zira makas açılır.
her yönüyle ilginç bir maç, üst üste bindiği için maçlar zorlanacaktır bence kazanırsada 2-1 faan kazanır
Galatasaraylıyım ben bir huyu var gsnin tepki alana kadar iyi oynamıyor geçen senede hatırla yine kaybettik ankaragücü çaykurrize sonra kayseriye gittik 3-0 yendik
genelde gs nin kayseriye bir üstünlüğü vardır maçları gollü olur, dedidğin durum da doğru yoksa bir reaksiyon gösteremzse yinede içerde ilk başta bir çatlak ses çıkmaz ama içersi fokurdar. ilk görüntü olarak kazanması şart bir maç işin açıkcası.
Zaten ilk dakikadan itiraben yüklenicekler belli
avrupa maçı dahil perşembe oynadılar hafta sonu alanya hafta içi kayseri devmanda hafta sonuda yine maç nerdeyse 10 günde 4 maç :X
Kolay değil takımda yeni zaman lazım
aynen hepsi icin öyle zira gümbür gümbür oynayan birtakım göremiyorum şu anda ama 10 haftadan sonra işler biraz şekilleniri
Sen gslimisin
değil fB
ama futbolu futbolun doğruları çercevsinde yorumluyorum taraftarlık duygusuyla değil ama tabi tututgum gönül verdiğim birtakım var herkes gibi
Fenerde yenildi gerçi
aynen başak zaten ters geliyor oyunu ama yinede en az beraberlik çıkarmalıydı
maçta gerçekten kötü bir oyun sergiledi oynadığı avrupa maçından çok uzak bir görüntü verdi.
gerçi avrupa maçındada zaman zaman iyidi
hepsi zorlandı aslında bjk de zor kurtardı paçayı zira antalyanın defansif hataları süper lig seviyesindeki birtakım için çok acemiceydi
Bahsettiğim şey bu işte başalşehir 2 tane attı yendi yarın mesela adanademir ile oynasın ya da altay belki 5 tane yer
büyük ve derin camia kültürü olmayan takımlar bunlar zaten başak kurgu birtakım başak özelinde konuşmak gerekirse
Gerçi manchsterın bile youngboyssn bile 2 tane yiyip yenildiğini düşünürsek böyle şeyler oluyor ama ben herzaman iyi oynadın sdiyelim gol pozisyonuna girdn atamsdın eyvallah büyük takımsın önde basıyorsun son dakikalar artık kontradsn yedin yenildin bunu anlarım
tabi mağlubiyetler göreceğiz daha ligin ilerleyen haftalarında yani puan kayıpları çokco yaşayacak takımlarımız, alanya maçındaki son dakika golünü diyorsun, maç aslında gitti geldi ama berabrlik son 5 dk kendini belli etti lakin son dk golü şok edici oldu gs taraftarı açısından
Muslera inanılmaz kurtardı fenerbahçede öylr oldu beraber olabilirdi ama arkadaki adamı çok boş bırakıyorlar
muslera yinede iş yapıyor o pozisyonuda çıkarsa şaşırmazdım valla
fb de akan oyun yok topu çok ağır taşıyorlar sıkıntı o bir de oyunclardan iyi randıman alınamıyor bir tutukluk var adamların üzerinde, eskiden saldır kanarya mottosu vardı sahanın her yerinde hareketli ve basılmadık yer bırakmayan bir futbol anlayışı ve önde basan hatta sahanın her yerinde basan birtakım veardı teee çok önceden ama bu 5-10 lyıldır bundan uzağız, bu fetonun siyasi destekle futboldaki operasyonundan önceki senedeki kadro çok çok iyidi o kadro bozulduktan sonra toparlayamadı camia maalesef...
ama bu sezon her şeye gebe kötünün iyisi ipi gögüsleyecek öyle bir sezon olacak çünkü kalite yerlerde
Gs ve fbdr birşeyler var yolunds gitmiyor beşiktaşı övüyor herkesde oda bir yere kadar gidicek grçen sene okadsr şampiyonlugu ilan etme fırsatı geçti son haftaya kaldı gs bir maçı almış olsa ligde şampiyondu gereksiz puanlar vermedeydi
öyle evet
eyvallah burada hep maç günleri soru soruyorum bu katagoride yine denk geliriz yorumlarda
bjk 1 adana 3
Cevap
12Cevap
3-3 biter bence adana 3-0 dan çevirir maçı. Balotellinin 2 golü var diye düşünüyorum.
😂😂😂
adana ya tebrikler ama Balotelli adam degil o futbol oynamasın
Yoo8oo
3 3 biter skor veriyorum
Bjk alır bence de. Caaanım takım ❤️
yanıldım 🙄
Alıcak birgün 😁
yani mutlaka 😀
adana sever atar skor 4-1 adana
adana da balotelli var bir tek balotelli hepsinin anasını * yeter
4 gol çok iddialı skor helede deplasmanda, yener falan o ayrı
Berabere
avrupa maçından sonra antalya maçında epeyi zorlandı üstüne mu maç zorlayıcı olabilir
Berabere demiştim
aynen iyi tahmin ben yanıldım bu sefer
3-3 biter kesin.
Bjk alır
Aldı şu an geldi mi:))
Beşiktaş yener
2-1 bjk alır
bjk rahat kazanır..
3-0dan 3-3 olur
Tabiki bjk
İnş adana ss atar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?