Hadi Türk ligini milletin belirli kesimini izletmiyorsunuz, Avrupa maçlarında bari insanlara nefes aldırın biraz, onuda geçtim ülkede İnternet alt yapısı felaket maçlar dijital platformda şaka gibiyiz.. Oldu olacak lütfen milli maçları da özel pakete alında kimse izlemesin artık.
Beşiktaş maçı öncesi Acun Ilıcalı'ya halktan yoğun istek: Maçlar şifresiz yayınlansın! Avrupa maçlarımız bile niye paralı?
Çoğu ülkede bu tür yayınlar vatandaş hakkı olduğu için para ile yayınlammaz. Kamu malı sayılır. Bizim ülkemizde 2012 de frekanslar dahi özelleştirildi. Acun'a yalvaracağınıza AKP'yi desteklemeyi kesin olsun bitsin. Ayrıca Avrupa'da maçların tekrarı bile zorunludur. Önce bizim halkımızın bilinçlenmesi lazım ki böyle yayınları hiçbir şekilde satın almayıp, protesto etmeli. Ama kimse de o bilinç yok. Şimdi şey derler ee kulüplerimiz para aliyiii. Yine alırlar merak etmeyin. Parasız kanalların reklamlarından yine para alırlar. Yalvaranlar sadece akıllansın yeterli.
Kulüp takımlarımızın Avrupa kupalarındaki resmi maçları ile Milli takımların resmi maçlarında şifreli yayın yapılmasının yasak olması lazım. Acun Ilıcalı gibi bir açgözlü medya patronuna bunun için yalvaracağıma izlemem daha iyi. Düzenlemeyi TFF ve RTÜK yapmalı.
Herşeyi paraya çevirdiler hadi buna da kabül dedik. Arkadaş bari bir şirket alsin sadecede bir kez para ödeyelim. Exxeni ayrı D-samrt ı ayrı, dijitürk u ayrı, tivibusu ayrı, Spor Plus ı ayrı hepsini mi alıcaz yani saçmalık.
Ahtapot gibi kollarını her yerden bağlıyorlar bizi. Maç seven biri olarak bir çok platforma da üyeliğimiz var keşke tek bir platform da olsa aylık 200 ödesek ona da raziyiz.
Kesinlikle öyle en iyisi kaçak yayın izlemek sonra insanlar niye illegale yöneliyor derler. Milletin kazandığı para belli nasıl ödesin ayrı ayrı akıl işi değil.
İyi de bu durum makul bir şey değil. Zaten dünyada canlı yayın gelirlerini UEFA toplar bu organizasyon için ve o paraları da UEFA katılımcı takımlara verir. Eskiden bunu şifresiz kanallar yapardı şimdi şifreli kanallar yapıyor.
İş artık çığrından çıkmaya başladı. Bu insanlar nasıl maç izleyecek? İnsanların tek eğlencesi futbol ama onunda önünü kesmeye çalışıyorlar. Ama sorsan ülke futboluna katkı için yapıyorlar! Bu böyle yürümez
Bide şaka gibi herkes internetten şikayetçi ülkede alt yapı yetersiz ama maçlar dijital de😂 Güney Kore gibi İnternetimiz olsa neyse diyeceğim. TRT denen haram kurumunun vermesi lazım maçları da işte orada paralar kime gidiyor belli.
Şöyle bir şey var acunda açıkladı bunu UEFA şampiyonlar ligi her takıma katılım parası veriyor hemde yüksek bir ücret bu para uefadan değil kanallardan çıkıyor yani acunda o kadar para verdi şimdi Beşiktaş maçını yayınlasa Fenerbahçe Galatasarayıda isticekler onada hak veriyorum zaten ücretsiz izlicek herkes acun vermesede sldnwlrhw
iyide bu işin raconu bu adam ciddi para ödeyip yayın haklarını satın alıyor. şifresiz yayınlarsa bu para nasıl çıkacak? bu işin raconu bu. belki digital kanal olmaz ama maçlar digitürk gibi paralı yayınlarda yayınlanır.
Açıkçası futbolumuz zaten tatsızken avrupa maçlarıda çok keyifli değil lakin vatandaşın milli duygularla izlediği avrupa maçlarının kapalı kanalda olmasını tasvip etmiyorum
@Mario45 Valla ben de ilk başta biraz tırstım ama 3 yıldır basketbol olsun futbol olsun her maçı izleyebiliyorum. Bazen donmalar olsa da bu kadar hata kadı kızında da olur diyorum. Neyse herkes almasin da donmasin yayinlarimiz bari 😄
Uygun fiyata ip tvler var 2 senelik 340 tl ve hem lig hem avrupa ligleri ve avrupa kupalaro hersey var bu fiyatda gayet uygun ölücü herkes beles istio adam yatirim yapip aldi tabikide acik kanalda vermez enayi mi
Ya kardeşim ben koyu gsliyim ama Avrupa'da kendi ülkem dışında hiç bir takımı tutmam. Fenerbahçe'de dahil. Zaten son zamanlarda bjk başkanı yüzünden bjkye uyuz oldum ama genede Avrupa'da bjk bin kazanmasını istiyorum
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Beşiktaş maçı öncesi Acun Ilıcalı'ya halktan yoğun istek: Maçlar şifresiz yayınlansın! Avrupa maçlarımız bile niye paralı?