ben 2 yıldır sporla uğraşıyorum 30 kilo verdim şu an gayet iyi durumda sayılırım 6 aylık üyelik yaptırdım spor salonuna. hocanın biri özel ders için beni ikna etmeye calısmak için elinden geleni yaptı yok bacağımda fazlalık varmış kollarım vucuduma göre kalınmış ki öyle göze batan bir kilom yok.. bana 1 ayda 15 kilodan fazla verdirebileceğini forma sokacağını söyledi ama ailem 1 ayda o kadar kilo fazla zararı olur ve hocanın para için böyle bir şey dediğini düşündüklerinden izin vermediler. sizce 6 ay 15-20 kilo vermek için uygun mu? günde 3 saat spor yapıyorum zaten (kardiyo) . alt bedenim 40 üstt bedenim medium gayet iyi bir kiloda olduğumu düşünüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
A ANRTÖNERÜ SKYMM PARAYI BASKA SEKILDE DIPOLIZE FALAN BASTIM ERİDİM MK KAÇ AY OLMUS OHAA
Kol ve bacak sorunluysa kardio yerine ağırlık çalış. Kas kütlesi yapman lazim ki yaglar erisin ve vücut daha cok yaksin. Hocaya pek gerek yok aslinda Akin Saatci videolarini önerebilirim sana
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
kas yapmak pek istemiyorum koşu bandı ve bisikletin yeterli olabileceğini düşünüyorum
Kardio ve agirlik haftada 3-4gün 90dkk Ya agirlik dedigiin sadece halter indir kaldir degil tabi. Bacak, kol, bel, karin hareketleri vs vs. O adam cok güzel anlatiyor neden sadece kardio yapmamani. Kardio yaparak yag yakarsin ve kastan da kaybedersin hatta. Kas oranin azalinca vücudun daha az kalori yakar. Kardio anlik kalori verdirir ama agirlik calistikca yattigin yerden bile kaslarin yakmaya devam eder. Bende baslarda 1 saat koşuyordum 800-900 kalori 0 faydasini gördüm. Agirlik dedigim de evde 1.5kg dumbellerle bile yapilan hareketlerden bahsediyorum ben 2 yildir yapiyorum trizeps yaparken 20kilodan fazla yapmadim kollarim da inceldi yani 0 kollu giyemezdim eskiden 😂 kesinlikle arastir bak cogu diyetisyen önce yag yak sonra kas yap der alakasi yok. 0 alaka hatta
adamım 47 kiloyum günde 3 saat kardiyo yapsam 40 kiloya düşerim herkesin bünyesi aynı değil ki istersen 150 kilo ol günde 3 saat kardiyo -özellikle hiit kardiyo yapıyorsan- gereksiz her şeyin fazlası zarar
spor salonuna gidip hoca yardımıyla sağlıklı kilo alabilirsin zayıf olup sporla kilo alınca daha doğrusu kilo almak değilde vucuttaki kaslar geliştikçe vucudunu kalınlaştııryor tavsiye ederim çok güzel olursun yağsız bir vucuda sahip olduğun için yaptığın hareketler daha çok belli olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kol ve bacak sorunluysa kardio yerine ağırlık çalış. Kas kütlesi yapman lazim ki yaglar erisin ve vücut daha cok yaksin. Hocaya pek gerek yok aslinda
Akin Saatci videolarini önerebilirim sana
kas yapmak pek istemiyorum koşu bandı ve bisikletin yeterli olabileceğini düşünüyorum
Internetten arastirabilirsin kardio sıkılaştırmaz boşa koşarsın ama sen bilirsin ben ağırlıkla diyetsiz 20 kilo verdim pazularim da yok hala 😂
öyle mi neler yaptın tam olarak bilgilendirir misin sadece ağırlık mı kaldırdın
Kardio ve agirlik haftada 3-4gün 90dkk
Ya agirlik dedigiin sadece halter indir kaldir degil tabi. Bacak, kol, bel, karin hareketleri vs vs. O adam cok güzel anlatiyor neden sadece kardio yapmamani. Kardio yaparak yag yakarsin ve kastan da kaybedersin hatta. Kas oranin azalinca vücudun daha az kalori yakar. Kardio anlik kalori verdirir ama agirlik calistikca yattigin yerden bile kaslarin yakmaya devam eder. Bende baslarda 1 saat koşuyordum 800-900 kalori 0 faydasini gördüm. Agirlik dedigim de evde 1.5kg dumbellerle bile yapilan hareketlerden bahsediyorum ben 2 yildir yapiyorum trizeps yaparken 20kilodan fazla yapmadim kollarim da inceldi yani 0 kollu giyemezdim eskiden 😂 kesinlikle arastir bak cogu diyetisyen önce yag yak sonra kas yap der alakasi yok. 0 alaka hatta
çok teşekkür ederim deneyeceğimm
Sen hocanın gazına gelme. Bilidiğin yolsa devam et. Macera arama kesinlikle
evet bende öyle düşündüm zaten herkes kilolu değilsin diyor gerek duymadım
30 kilo çok ciddi bi arakam. Bölgesel hareket yapmaya devam edersen çok daha iyi olur.
fitness ve kardiyo yapıyorum
Tam detayı okumadım ama para kazanmak için sallamış gibi bir şeyler
değilmi malesef insanlar paragöz
madem kiloluyum acil kilo vermem lazım bugün ücretsiz spor programı verdi kilolu olsam bu kadar az vermezdi yalancı olduğu anlaşılmış oldu
Uğraşma selam bile verme boşver. Boy kilo vücut ölçülerin falan ne
1.77 75 yaş 20 ideal kilo 65 ama 60 a düşücem
Vücut ölçülerin ve yağ oranın ne
alt 40 üst m yağsız vucut kilom 56
Ölçüler derken onları demiyorum göğüs bel kalça ölçüsü yani 😄
aga günde 3 saat kardiyo ne.. kahvaltını rakı ve sigarayla yap daha az zarar verirsin vücuduna
vucudum dinç ve gittikçe fitleşiyorum sana da tavsiye ederim bilmeden yorum yapmamalısın
adamım 47 kiloyum günde 3 saat kardiyo yapsam 40 kiloya düşerim herkesin bünyesi aynı değil ki istersen 150 kilo ol günde 3 saat kardiyo -özellikle hiit kardiyo yapıyorsan- gereksiz her şeyin fazlası zarar
47 kilo az değilmi kaç yaşındasın ve boyun kaç
yaş 20 boy 166
spor salonuna gidip hoca yardımıyla sağlıklı kilo alabilirsin zayıf olup sporla kilo alınca daha doğrusu kilo almak değilde vucuttaki kaslar geliştikçe vucudunu kalınlaştııryor tavsiye ederim çok güzel olursun yağsız bir vucuda sahip olduğun için yaptığın hareketler daha çok belli olur
normal yapmanda fayda ver az ver ama saglıklı ver dıyeyım ya sence?
bende böyle düşünüyorum az ve sağlıklı vermek iyi kaslarım erirse vucudumdaki derilerim sarkar
baska sıkıntı da olabılır sen bılırsın yıne de
Yani, sadece para için kırk takla atmış
dimi bende böyle düşünüyorum
Öyle bende özel ders isteyenlere ders vermiyim bende de var aptallık ya niye parası çar çur olmasın diye zaten ilgileniyorum diyr
insanlar paragöz olmuş...
Öyle yani bir ayda onbeş kilodan fazla hahaha komik ya 😂
birde bacaklarım kalın değil biraz iç bacak var zaten bölgesel incelmesi lazım 40 bedenim gayet iyi olduğunu düşünüyorum da sen spor hocası mısın?
Evet spor hocasıyım 40 beden iyi olabilir yaa
herkes iyi diyor tek onun demesi biraz üzdü yanii zaten takıntılıyım
Yani, şimdi ben öyle iyi dedim bilmiyorum tam olarak hani ölçü iyi tamam ama
teşekkür ederim
Rica ederim görsel olarak belki şekilsiz olabilir
birazz öyle basen yok iç bacak var zaten
ya o para almak için pt yapmak için demiştir :)
hahaha aynen
Para almak için mk
aynn