Dortmund en fazla iki farkla kazanır. muhtemelen maç şöyle olacak: bjk iyi oynuyoruz baskı kurduk pozisyonlarımız var alcaz bu maçı falan derken Dortmund az geliyo görünecek ama bulduğunu atıp gidecek. bjk tek farkla yenilecekmis gibi geliyo bana. Beşiktaş'a başarılar.
Beşiktaş'ın işi zor bence genelde takımlarımız Avrupa'da sınıfta kalıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İyiki oraya sadece Beşiktaş katılıyor şu an GS ya da FB dortmundla maç yapsa tarihi fark yer ama Beşiktaş renklileri üzecek Renkliler ligden umudu kesince elin almaninin şeyiyle yani takımıyla tatmin olacak😅
Ligden niye umudu keselim ki, daha ilk 4 hafta bitti ve Bjk de 10 puan, Fener de 10 puan. Kaldı ki geçen sene son maçta Bjk şampiyon oldu. Öyle 10 puan fark atmadı. Bence abartılıyor Bjk.
Fenerliyim. Beşiktaşı abartmalarina uyuz oldum çünkü. O kadar bir şey yok. 10 ar puan ve geçen sene 1 maç farkla son maçta şampiyon oldunuz. Ama duyan da 20 puan farkla sampiyon oldular sanar. Daha 2 hafta önce anteple berabera kaldı Bjk.
Fenerliysen Perşembe günü frankfurtun size neler yapacağını düşün 😅 Dortmund ligde frakfurta 5 atmıştı düşün Antep maçında 11 de batshuayi pjanic Alex texiare yoktu ligin başıydı şimdi oturdu kadro ve geçen sene dar kadroyla şampiyon olan Beşiktaş bu sene merhamet etmeyecek kadro kalitesi en iyi takım sonuçta aksini iddia edersen sayılarla çürütürüm
Dost acı söyler ne diyim kesin yener mi diyim milli takim olsada yenilir derim ben çünkü eski ruhla oynuyan oyuncu yok inşallah kazanır ama %1 ihtimal bana göre
Evet o takıma karşı fb gs kazanmaz belki eski kadroları olsa tamam ama şimdiki adamlar ile Olmaz bide onlarda haland var duymuşundur belki forvet 190 boyunda ayı gibi güçlü şutları abaniyor kaleye en az 1 gölü kesin onun