Merhaba, Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ⚽. Şenol Güneş'in Milli Takımı bırakması sonrası yerine kimin geleceği merak konusu olmuştu. NTV Spor'a göre Okan Buruk ile büyük oranda anlaşıldı ve teknik direktör olması için ikna edildi. Deneyimli teknik adam 2 sezon önce Başakşehir ile Süper Lig Şampiyonluğu yaşamıştı. Sizce Okan Buruk Milli Takımda başarılı olur mu?#Mario #Mario45 #SüperMario
Donanımlı bir teknik adam başarılı olabilir
Yeterli tecrübesi yok başarılı olamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru için teşekkürler...
Okan Buruk Milli Takıma doğru! Sizce Okan Buruk Milli Takımda başarılı olabilir mi?
Başarılı olması mümkün değil, başarı sadece Teknik adam ile gelecek bir şey değil ki, Okan Buruk milli takım yönetecek tecrübede bir teknik adam değil. Tamam yönettiği takımlarda başarı sağlamış biri. Ancak milli takım yönetmek öyle lig takımı yönetmeye benzemez.
Umarım başarılı olur ama bu kadroda o da ısrarcı olursa yine bir şey olacağını sanmıyorum.
Başarılı olacak bence. Ama oyunculara sakın yüz vermesin. Otoriteyi bir kez kaybederse bir daha sağlayamaz. Milli takımda bazı oyuncular arasında gruplasma var gibi. Buna neşter vurmalı. Ve yabancı ligde oynuyor diye sırf formsuz birini oynatmamalı. Misal Merih aylardır yedek, Atalanta da bile yedek oynuyor ama adam ilk 11 de hep. Adam mı yok koca ülkede. Git genç stoper koy daha iyi.
Dere geçerken at değiştirdik bakalım ne olacak ben şenol hoca ile devam ederdim. Eldeki malzeme belli okan uzay dan topcu getirecek değil. Hayırlısı olsun iyi olmasını diliyorum
Başarılı olabilir ama bence Şenol Güneş devam etmeliydi. Son 4 maç için (Dereyi geçerken at değiştirilmez) teknik adam değiştirmek doğru değil. İlla değiştirilecekse de bu kişi Okan Buruk yerine Samet Aybaba, Mustafa Denizli ya da Rıza Çalımbay gibi takımdaki Burak Yılmaz tarzı egoist insanları kontrol edebilecek kişilerden birisi gelmeliydi.
Ama bak ; malesef öyle yapmadılar. O yüzden şu an sadece Okan Buruk 'un başarılı olup olmayacağı önemli takım için 🤜🤛 Şenol Güneş neden nasıl öyle bisey yapar ben de anlamadim. Gerçekten birakmamaliydi (en azından son 4 maç) Anlamsız..
Neden olmasin, Şu an icin en gerekli olan yeni bir kan, degisim sartti, onuda cok gec kalinmadan yapildi. Okan Buruk basarili olurmu, en azindan su anki durumdan iyi olur cünkü milli takim sahaya cikinca saskin tavuk sürüsü gibi, bunlara toplarsa yeniden basari olur.
Bence Senol Günes ten önce Federasyon degisseydi, Jürgen Löw zamaninda FB geldi, rezil etti, cebini doldurdu gitti, Almanya Milli takimini bende idare ederim, adam almanya mille takimini son yillarin en kötü takimi yapti. Geleyim dese bu sümük yiyen Löwü getirip Milli takimin basina koyacaklar.
Süper ligde kendini kanıtladı amaa tecrübe gerekli. Okan başarısız başlayıp. yanlışlardan yola çıkıp başarılı olabileceğine inanmak istiyorum😑 Vural gelseydi keşke..
Okan hocanın oynattığı futbollu beğeniyorum bunu Başakşehir'de ve Diğer Anadolu kulüplerinde gördük Bir Tek tecrübesi yok o da zamanla olur sabretmek lazım nasıl olsa kararları Hamit Altıntop verecek yani bence sabredersek başarılı olacaktır
Sosyal medyadaki, her şeyi bilen tanrılar cevap versin buna. söylesinler bakalım şimdiden, başarılı olur mu olmaz mı? yok öyle kamyon devrildikten sonra y*rraam gibi akıl vermek. ben bunların beyinlerine attırmayım.
Milli takımı kulüp teknik direktörü calistirmali. Milli takım teknik direktörlüğü diye bir iş olmaz. Senede 4 maçta takım yöneten adam senede milyon eurolar alıyor!
Bence kariyeri olan yabancı bir teknik adam gelmeli. Türkler kendi adamlarını kayırıyorlar, Okan için söylemiyorum bunu. Okan ın tecrübesi çok az ve küresel çapta elle tutulur bir başarısı yok.
@Sakinvetatlikiz haahahahhahhahjjsjsjsj bu gidişle futboldan anlamamaya devam edersek kederdaş olacağız 😂 kendimi cahil hissediyorum oyun ve futbol konusunda 🤦♀️
@Mario45 yani soru gördükçe kendi araştırmamız artar çünkü merak duyma oranı artar ve cevap aramaya başlanır böylelikle de konuya aşinalık olur sanki konu bilinince de gerisi gelir gibi şu an bizde çaba yok çaba olursa gerisi gelir diye düşünüyorum