"Bırakma Şenol… 2053, 2071 hedeflerimiz var filan de.. Sakın istifa filan etme… Malazgirt’i anlat…” Şenol Güneş istifa etmeli mi?

https://odatv4.com/spor/gunes-batti-209673

Bırakma Şenol… 2053, 2071 hedeflerimiz var filan de.. Sakın istifa filan etme… Malazgirt’i anlat…” Şenol Güneş istifa etmeli mi?
*Şenol Güneş basın toplantısında ise “Lucescu çalışırken kovmak isteyenler, beni getirmek için yalvaranlar. Ben buraya kendimi zorla getirmedim. Bana yalvardılar...” tepkisini dile getirdi.
*Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, maçla ilgili sosyal medya hesabından "Üzülerek söylüyorum ki, ilk yarı itibarıyla Hollanda Türkiye maçı, mahalle abileriyle çocukların arasındaki maçlar gibi geçiyor" dedi.
*Liberal Demokrat Parti Eski Genel Başkanı Cem Toker sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, “Bırakma Şenol… 2053, 2071 hedeflerimiz var filan de.. Sakın istifa filan etme… Malazgirt’i anlat…” ifadelerini kullandı.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
"Bırakma Şenol… 2053, 2071 hedeflerimiz var filan de.. Sakın istifa filan etme… Malazgirt’i anlat…” Şenol Güneş istifa etmeli mi?