Spor 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları tekvando kadınlar K44 sınıfı 49 kiloda milli sporcu Meryem Çavdar, gümüş madalya kazandı! Ne düşünüyorsunuz? SucukluPismaniye Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor Gururumuzsun Meryem! Çok teşekkür ederiz.https://www.milliyet.com.tr/skorer/son-dakika-meryem-betul-cavdar-gumus-madalya-kazandi-6588932?utm_campaign=Bundle&utm_medium=referral&utm_source=Bundle 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları tekvando kadınlar K44 sınıfı 49 kiloda milli sporcu Meryem Çavdar, gümüş madalya kazandı! Ne düşünüyorsunuz? Cevapla Kadın Soruları Oyun Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dünya kupası elemelerinden elenmesek bari. 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bu sene sporda her dalda başarı gösterdik. Umarım voleybolda ve A milli takımda aynı başarıyı gösterir. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 1 0 Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Bu arada Estonyoda yapilan Taekwondo Avrupa şampiyonasında TÜRKIYE 6 Altın madalya 6 gümüş ve 8 bronz ile Avrupa ŞAMPİYONU oldu... 0 0 Yorumla
GameManager Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Yav neye seviyonuz sanki siz kazandınız. :DNe tuhaf milletsiniz be 1 1 Yorumla MuratQÖztürkQhpg +1 yıl , 😂😂 Yorumla
TevfkAydn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Tebrik edeceğiz tabiiki. Başarılarının devamını diliyorum. 👏👏 0 0 Yorumla
Tuncturk1 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Saat 02.38 Şu an düşünemedim, yarın düşünunce yazayim 0 0 Yorumla
EFSANE_1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 59% +1 yıl Milyon Euro kazanıpta yan gelip yatanlar utansın bunlara bakıpta 0 0 Yorumla
kalbim49 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 50% +1 yıl Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 827 cevap paylaştı. Tebrik ediyorumBaşarıların devamı olur inşallah 0 0 Yorumla
DoğrulukCadısı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Onurlandırıcı ve gurur veci daha nice iyi başarılara. 0 0 Yorumla
__Agapi__ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Türkiye Şampiyon🇹🇷Meryem Çavdarlıyı tebrik ederim başarılarının devamını dilerim 💜 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tebrik ederim. Keşke futbolda o kadar reklam yapıldığı gibi bu tür şeylerde de yapılsa ama nerde 0 0 Yorumla
izmirli3594 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Çok emek verdi çok çabaladı emeğinin karşılığını aldı 0 0 Yorumla
Serap2131 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Gerçekten çok gurur duyuyorum evladının ilk adımını izleyen anne gibiyim diyebilirim umarım hep tüm sporcularimizin başarıları daim olur. 0 0 Yorumla
Nil36362 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bence Türkiye için gururlandırıcı ve gayet iyi bişey. 👍 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. helal olsun tebrikler 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Spor konusunda 1,6b cevap paylaştı. İyimiş herkes kazanamaz. 0 0 Yorumla
ÖzlemMercan Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 90% +1 yıl Tek başarınız spor 2 4 Yorumla MuratQÖztürkQhpg +1 yıl Diğer başarızlıkların üstünü kapatıyor Yorumla ÖzlemMercan +1 yıl @MuratQÖztürkQhpg kapatamıyor Yorumla MuratQÖztürkQhpg +1 yıl Yok kapatıyor medya da kapatıyor Yorumla Pempom +1 yıl @MuratQÖztürkQhpg medya kimin tekelinde. 🙄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Dünya kupası elemelerinden elenmesek bari.
Bu sene sporda her dalda başarı gösterdik. Umarım voleybolda ve A milli takımda aynı başarıyı gösterir. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Bu arada Estonyoda yapilan Taekwondo Avrupa şampiyonasında TÜRKIYE 6 Altın madalya 6 gümüş ve 8 bronz ile Avrupa ŞAMPİYONU oldu...
Yav neye seviyonuz sanki siz kazandınız. :D
Ne tuhaf milletsiniz be
, 😂😂
Tebrik edeceğiz tabiiki. Başarılarının devamını diliyorum. 👏👏
Saat 02.38 Şu an düşünemedim, yarın düşünunce yazayim
Milyon Euro kazanıpta yan gelip yatanlar utansın bunlara bakıpta
Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum
Tebrik ediyorum
Başarıların devamı olur inşallah
Onurlandırıcı ve gurur veci daha nice iyi başarılara.
Türkiye Şampiyon🇹🇷
Meryem Çavdarlıyı tebrik ederim başarılarının devamını dilerim 💜
Tebrik ederim. Keşke futbolda o kadar reklam yapıldığı gibi bu tür şeylerde de yapılsa ama nerde
Çok emek verdi çok çabaladı emeğinin karşılığını aldı
Gerçekten çok gurur duyuyorum evladının ilk adımını izleyen anne gibiyim diyebilirim umarım hep tüm sporcularimizin başarıları daim olur.
Bence Türkiye için gururlandırıcı ve gayet iyi bişey. 👍
Bitmedi mi olimpiyatlar
Tebrikleeerr Kendisinee 💯👏👏
Allah yolunu bahtını açık etsin. 👏👏👏
Gururumuz, aslanımız! Tebrikler! ❤️🤍✨
helal olsun tebrikler
çok gururlanıyorum böyle haberlerde🥰
İyimiş herkes kazanamaz.
Tek başarınız spor
Diğer başarızlıkların üstünü kapatıyor
@MuratQÖztürkQhpg kapatamıyor
Yok kapatıyor medya da kapatıyor