Stadyuma gidilmez mi be ya. İzmir'in ekmeğini çok yedik kardeş. Universiade zamanında su sporları dahil bir öok branşı izledik. Olimpiyat açılış seramonisini bile canlı canlı izlemişliğimiz oldu. Tüm spor branşarını canlı izlemişimdir. Kesinlikle takım sporları daha zevkli oluyor. Benim en çok zevk aldığım branş ise BASKETBOL.
Fenerbahçe maçına gitmiştim kale arkası üst kısımda olduğum halde kısçelerin volkaaan, volkan diye carlamaları yüzünden ikinci yarıyı beklemeden çıktım, erkeklerin küfürleri bağırmaları zaten cabasıydı. Bütün akşam baş ağrısı çektim, ilk ve son oldu
ohoooo 3 sene önce Alanyayı ligin 2. maçında 6-0 yendiğimz maça, içerde uclde ilk maçımız olan lokomotiv moskovayı 3-0 yendiğimiz maça, kayseriyi 3-1 ve tuzlayı 5-0 yendiğimiz, başakşehire karşı şampiyonluğu ilan ettiğimiz maça 23.02.2020deki feneri 3-1 yendiğimiz maça ve 2017 de gençlerbirliğni 5-1 yendiğimiz maça gittim ben
Okulum Fenerbahçe stadının bitişiğindeydi ve evim de Kadıköyde stada 15 dk yürüme mesafesinde... iyi bir Fenerbahçeli olarak çok maçına gittim. Özellikle gs maçlarını hiç kaçırmazdım. Ama son yıllarda gitmiyorum maçlara.
Fenerbahçe kombinem vardı, o olduğunda her maçı stadda izlerdim. Hayalim taraftarı olduğum los angeles lakers in maçını yerinde izlemek. Mesela chicago bulls veya boston celtics ile maçı olabilir.