Bazen iyi konuşuyor ama genelde çok boş ya :D. Mesela Beşiktaş ne zaman Şampiyonlar Ligi'ne gitse hemen başlıyor "Bu sene Beşiktaş'tan bir şey olmaz" diye. Sonuç ise namağlup gruptan çıkma :D
Ahmet çakar işte ne olacak! Ertem şenerin programına geçtikten sonra bu adama bir haller oldu! Telegol'dayken en azından ziya şengül ile kavga falan ederdi daha seviyeliydi! 😂
@Retroskop1 Bu saydığın yorumcuların çoğu taraflı ve eyyam yorum yapıyor! Mesela söylemediğin isimlerden biri olan rıdvan dilmen tarafsızım diye geçiniyor ama kapalı kapılar ardında fenerbahçe'nin transfer işlerine, tff başkanlık seçimlerine ve mhk başkanılığı için fenerbahçe'li adamları lobiyle falan getirtiyor ve etki ediyor ama sorarsan tarafsızım diye geçiniyor! 😂
Ben futbolu, teknik ve taktik anlayışı, sporcuların sahadaki anlayışlarını, eksiklerini geldiklerini dinlemeyi seviyorum diyorum sen eyyam, tff bilmem ne diyorsun. Bu kısım beni ilgilendirmiyor! Erman Toroğlu da zaten taktik ileri falan sevmez de pek anlamaz da. Her neyse ben soruya cevabımı vermiş oldum gerisi pek alakalı olduğum ksımlar değil...