+1 yılgörsel zevk tartışılacak bir konu değildir. genel beğeni düzeyi diye bir şey vardır. misal adriana lima'ya çirkin diyen duyamazsın. normal, sıradan diyen insan duyabilirsin ama çirkin diyen duyamazsın. genel anlamda belirli bir düzeydedir çünkü.
kadınlardaki kas olayını insanların genelinin sevmemesinin sebebi de aynı genel beğeni düzeyi. insanların geneli kadını erkeğe göre daha zarif, kırılgan, ve bilinçaltında korunası bir varlık olarak gördüğü için kaslı kadın itici geliyor. yoksa güzel bulan bir sürü insan da var elbette.
ama geneli diye sorduğunda cevap kasın zarafetin önüne geçmesinden kimsenin hoşlanmaması.26 Yorumla- +1 yıl
her kadın kas yapmadığı gibi her erkek de erkeklik yapmıyor. belkide bundandır "bazı" kadınların kas yapma merakı.
- +1 yıl
sordun, kendime göre cevapladım. erkeklerin erkeklik yapmamasının konuyla uzaktan yakından bir alakası yok. her olumsuz yanıta bir cevap yazdığına göre kendine bunun haklı bir gerekçesini bulmaya uğraşıyorsun. buna gerek yok. yaparsın olur biter. kimse niye yaptın diye soramaz. tıpkı senin niye beğenmedin diye soramayacağın gibi.
- +1 yıl
sen görmek istediğin görüyorsun. bir şey yazacaksan önce dikkatli bak. görüşün içinde teşekkür ederim.
- +1 yıl
ben her yazdığımı seçer, gayet de dikkatli bakarım zaten. ama neye bakacağımı da bir söylersen belki kaçırdığım bir yer var diye bakayım tekrar. bence sen cevapları daha önyargısız okumaya uğraş. tabi amacın fikir almaksa.
yok amaç zaten varolan fikrini teyid ettirmekse (ki verdiğin cevapları da okuduğumda bana öyle geliyor) o başka tabii. rica ederim. - +1 yıl
erkeklerin bir çoğunun kas sevmediğinin farkındayım sadece neden sevmediklerini merak ettiğim için bunu sordum neyin polemiğini yaratıyorsun anlamadım
- +1 yıl
yazılanları oku, polemiği yaratanın sen olduğunu anlarsın. sormuşsun cevaplamışım. yok görmek istediğimi görüyormuşum da yok dikkatli bak da. neye dikkatli bakacakmışım onun bile cevabını veremiyorsun. laf olsun torba dolsun diye yazıp sonra da neyin polemiği diye soruyorsun.
En İyi Cevaplar
+1 yılSiz rujlu erkek sever misiniz?
613 Yorumla- +1 yıl
elinden tutup sevgilim diye gezmeyeceğim gibi bir kenara itip dışlamamda
- +1 yıl
:D emin ol yanında bile gezdirmezsin ama fotoda ki kızın kasları güzel itici değil
- +1 yıl
teşekkürler.
ayrıca beni tanımadan bunu söylemen hoş değil - +1 yıl
sende beni tanımadan böyle eleştirmen hiç hoş değil =) belki bir sürü deneyim ve tecrübem oldu bu konu da ve paylaşmak istedim?
- +1 yıl
ah, tabii kesinlikle ama seni ne ara eleştirdim anlamadım
- +1 yıl
eleştirdin =)
- +1 yıl
peki Afedersin.
- +1 yıl
Duymadım bile farz et =)
- +1 yıl
kendimi çok mahçup hissettim :/
- +1 yıl
mantıklı yaklaşımdı zorlandım açıkcası
- +1 yıl
sevindim bak o zaman bırakın zerafet sizde kas bizde kalsın çünkü size o bize bu yakışıyor =)
- +1 yıl
eic seçmem vazgeçeceğim anlamına gelmiyor :)
- +1 yıl
bak ya :D
+1 yılGöreceli bir kavram beğenilip beğenilmemesi. Benim okulumda kız futbol takımı vardı mesela kızları da kaslı kızlardı erkeklerin hepsi çok itici göründüklerini söylerdi sevene rastlamadım. Sen yinede abartı olmamasına dikkat et canım.
10 Yorumla
+1 yılHayat senin hayatin bir erkek için birakmamalisin bence devam et ama bir kiza yakiscak kadar kas yap mesela sadece karın bölgende biraz yapabilirsin ama bacakmis kolmus bunlar gerçekten bir bayana yakismiyo.
04 Yorumla- +1 yıl
karın kasları üst packler kolayda diğerleri çok zorluyor bir erkek için asla bırakmam zaten sporu bu benim işim sonuçta ama neden sevmediklerini anlamıyorum
- +1 yıl
Erkekler narin kibar kızları severler erkek gibi kizlari degil
- +1 yıl
seven erkekler vaar
- +1 yıl
Çok nadir ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
+1 yılBeni taşıyabilmeli ^^
www.bymizah.com/.../esim-beni-tasiyabilmeli.jpg
Bayan vücudu kalınlaşırsa kötü duruyor. Kaslar şiş olunca falan.11 Yorumla- +1 yıl
ahajjaja :D
abartmadan yapalırsa neden sevilmesin ki ama benim bildiğim kadarıylan kızlar erkekler gibi olamazlar daha az olurlar yani vucüt bakımından bir de sonuçta sen kızsın gidip kızların yaptığı başka sporlar neden onları yapmıyorsun ki bir de eğer sen istiyorsan yap sakın sakına elalem neder diyipte vazgeçme buna çik sinir oluyorum bir gün katil olucam bu yüzden ama ne zaman olurum onu bilmiyorum işte
02 Yorumla- +1 yıl
şuana kadar bırakmadıysam bundam sonra bırakmam
Ben severim abartılı olmadığı sürece hafif kaslı olabilir..
Mesela Jen Selter'i yalarun
https://i.hizliresim.com/q9OE5Q.jpg
Sen de yalar mısın @RememberUS013 Yorumla- +1 yıl
banada böylesi itici geliyo ya adam gibi yap ya da hiç yapma düşüncesindeyim
instagramda bir hatun var mesela lyzabeth lopez diye kadın tanrıça resmen - +1 yıl
:( tamam
- +1 yıl
Yering <3
- +1 yıl
iyide bu hatunda bir g*t var.
- +1 yıl
onlar karın ve bacak kasıysa ben bir atlayıp geliyorum
- +1 yıl
Zaten got meşhur etti bunu
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılSevmeyenler saba aksam disiplinsiz onune geldigi gibi yasayanlar. Bence cok guzel. Kedi ciger meselesi... bana da gelenleein kurdugu ilk cumle: "Ben sen kadar irilesmek istemiyorum ama biraz kas olsun yeter" gibi sacma bir cumle... OLM ZATEN ISTESEN DE OLAMAZSIN YAMUKKKK... Kac yil calismasi gerektiginden diyetten millet hapur gotururken iradene nasi sahip olman gerektiginden disiplindenl habersiz mal mal konusurlar anca..
14 Yorumla- +1 yıl
Maşallah içindekini kustun
- +1 yıl
Cok komik olduklarinin komik duruma dustuklerinin farkinda bile degiller boyle tipler. Ben cok kas istemem senin gibi 44 santim pazu önkol olmasa da olur. Hedehodohededodo çüşşş. Zaten istesen de 6 ay 1yilda olaca is degil salak diyorum icimden. Ve guluyorum 😆😆😆😆
- +1 yıl
ahaha güldürdü valla 😅😅
- +1 yıl
Bir on kol yani biceps kaslari yilda cm buyur. Yani 33 cm bicepsi var gelmis bana oyle diyor. 45 olmasi icin en az 4-5 yil disiplinli haftada 4 gun salonda calismas lazim haber yok. Haftada 2 kere 3 gun dumbell kaldirinca olacak zannediyor. Insan vucudu ve kas l*n bu hamur mu...
Kaslı kadın görünce şeyim kalkmıyor.
Ama şöyle tam fit bir bayan görünce.
Her yerim kıpır kıpır oluyor.
Kadın dediğin kadın gibi olmalı.
göğüsleri dik dudakları dolgun
Zarif tatlı dilli saçları uzun.
Miss kokan bir kadın.
mümkünse 0 kilometre olsun...00 Yorumla
+1 yılkolları kapıştıralım mı kanks :D
https://hizliresim.com/mqADrY
https://hizliresim.com/JdbGXW02 Yorumla- +1 yıl
tricepsine kurban olurum senin :D
- +1 yıl
oyyy teşekür ederim :)
hafif kaslı olması sorun değil bence, 2. fotodaki gibi olabilir ama 1. fotodaki gibi de olmasın :D
1. foto;
galeri2.uludagsozluk.com/.../...%C4%B1n_441758.jpg
2. foto;
galeri2.uludagsozluk.com/.../...%C4%B1n_332754.jpg02 Yorumla- +1 yıl
2 doğal diğeri kaba tabirle hormonlu.
amaç doğal yapmak ama biraz daha yapılı olabilir
+1 yılseviyorsan egerki bu isi yapmak istiyorsan zevk aliyorsan ben cevremde böyle birisi olsa onu desteklerdim
bayan olmasi erkek olmasi fark etmez..
herkes sevdigi isi yapmali:)04 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle bencede öyle ve nedense kaslı kadın diyince herkesin aklına steroidli kadınlar geliyor. kimse doğal düşünemiyor.
- +1 yıl
kadinlarin onlardan kasli ve güclü gözükmesine ne hemcinsleri nede erkekler tahammul edemiyor ondan:)(
- +1 yıl
tahammül edilemeyecek bir şey yok ki seven yapar bunu
- +1 yıl
ama iste gelde bunu onlara anlat
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle bir hatunu sen erkek olsan severmisin https://i.hizliresim.com/AZrn60.jpg ..
Kızlarda itici duruyor. Azı ya da çoğu farketmiyor04 Yorumla- +1 yıl
çok farklı şeylerden bahsediyoruz kardeşim bu karının basmadığı iğne kalmamış. biz ona spor demiyoruz. yarışma hırsının bokunu çıkarmak diyoruz
Cevap sahibi+1 yılSen mesajı almadın işte. Kadınsılığı gidiyor kızların o sporla. Açık açık yazmıyım dedim fotoğrafla anla dedim. Yapma bence o sporu.. Bırak erkekler yapsın..
- +1 yıl
bu işin kadını erkeği yok bana göre. neyse fikrin için sağol yinede
- +1 yıl
Olum bu fotodaki tro, karı değil ki :))
+1 yılerkeğin egemen olduğu bir toplum biçimi olduğu zannediliyor, o yüzden gücün dişide olması işlerine gelmiyor galiba. ben beğendiğim için onlar dıye bahsedıyorum:)
10 Yorumlabunda bişi yok ne kazlı kadınlar onlar kötü bu iyi :)
12 Yorumla- +1 yıl
abartı istemiyorum belirginlik istiyorum zaten
+1 yılYa hanimabla neden kasli seviyim simdi bu gorsel zevk ben mesela boyle tiful tombul kizlari severum bembeyaz tenli vurdugun zaman saplagi 2 3 kere sallancak 😀😀 yani bu kisisel zevktir ama ben kasli sevmem yani fit olmak ayri bir sey ayrica
00 Yorumla
+1 yılKas olayı erkeklere mahsus olduğu için kızlarda itici. Öyle her yeri de sarkık olmayacak biraz sıkı olacak ama aşırısı fazla. Yatağa girdiğimde yanımdaki rambo gibi kas yapmışsa ben nasıl onun kız olduğuna inanayım. Düşüncesi bile ıııı dedirtiyor...
14 Yorumla- +1 yıl
kas olayı erkeğe mi mahsus?
- +1 yıl
yazının sadece o kısmını mı okuyabildin?
- +1 yıl
Evet sonrasına beynim basmadı
- +1 yıl
belli... fitness ve plates gibi spor yaparak aşırı olmayan kaslara ve güzel vücut hatlarına sahip olabilirsin. Kalça bacak ve göğüs taş gibi olur ben bunu kabul ederim öbür türlü istemem
git bacağını düzelt, kalçanı ayarla, göbek kısmını ayarla da bence bu yaptığın ı ıh.
06 Yorumla- +1 yıl
bacağım kalçam göbeğim? yerinde olduğunu düşünüyorum sadece belirginlik istiyorum
- +1 yıl
haha judo mu yapma bunuu judo da yaptım uzak değilim ve şu ana kadar yapıp da en sevdiğim spor o :)
- +1 yıl
uzak olmadığım ve şuana kadar yapamayıp en yapmayı istediğim şey benimde :) biraz ters düşmüşüz senle :) dayımda her koruma dalından her kuşak var amaaa gel gelelim yeğenine :)) hep özenerek izlemişimdir, rahatsızlığımdan dolayı (astım). ha gerçekten açık konuşmamı istersen; herkes'in istediği ve beklediği farklıdır. benim düşündüğüm kızlar toplumumuzdan çok baskı altındalar. her an her yerde şiddet/taciz/tecavüz ile karşı karşıyalar ne yazık ki. kız kardeşim olduğu için söylemiyorum bunu. hem kızlar erkeğe emanet hem erkeklerden güçsüz. ayakta durmasını isterim kızların.
- +1 yıl
geçmiş olsun. judo çok farklı birşey uzun süre basketbol oynadım ama onun zevki hiçbir şeyde yok.
kızlara gelince başkalarına minnet etmektense kendilerini geliştirmeliler
bu kişiden kişiye değişir tabiki. sen kendini nasıl beğeniyorsan en güzel halin odur :)
01 Yorumla- +1 yıl
kas iyidir ya bana göre
Herkesin bir alıcısı olur. Belki sende kendin gibi fit birine rastlarsın. Kaslı kaslı bebecikler yaparsınız ^_^
02 Yorumla- +1 yıl
çevremde body yapan erkekler haricinde destek veren yok zaten :D
+1 yılÇıtı piti olacak bacim kiz dedigin kas bizde kalsın. Fit olmayi aşmak uzeresin body fiziğine dogru gidiyosun. Itici durur bunu bil ama iş aşkı diyorsan umrunda olmasin insanların bakışları
01 Yorumla- +1 yıl
Spor yaparken hiç şişeceğimde insanlar kötü bakıcak diye düşünmüyorum sadece sevmeme nedenlerini merak ediyorum
17 Yaşındaki yeğenimin senden daha çok kası var erkekle kadın arasında baya bir fark var :) Senin çalışmış halin 17 yaşındaki erkeğin çalışmamışına eşit bile değil.
02 Yorumla- +1 yıl
niye kıyaslama gereği duydun anlamadım
+1 yılİtici oluyor fakat tek beğendiğim biraz bacak kası bunun gibi gerisi itici:)
https://i.hizliresim.com/gjMXdb.jpg00 Yorumla
+1 yılkankamla şevişiyomuş gibi olur ya itici gece elbisesinin içinde bir düşün bakalım
00 YorumlaSpor yapan kız tamamda, kaslı kız hoş durmuyor bence. Ojeli erkek gibi.
00 Yorumlanormalde güzel bir kolun var işte sıkarak dolaşmıyorsun ya
02 Yorumla- +1 yıl
E yani. Sürekli kolumu göstereceğim diye uğraşamam sonuçta
+1 yılErkekdede kizdadantai bir kas guzelndurur abartisi erkegede yakismaz bence sejin ki guzel ama daha kol kasi yaparsan coknsiritabilir bolesi iyi tabi
00 YorumlaHayatım boyunca en nefret ettiğim kız tipi yağlı etli butlu vücuda sahip veya kemik çuvalı gibi dolanan kız tipidir bence kız erkek demeden herkes spor yapmalı spor sağlıktir.
00 Yorumla
+1 yılKaslı kız mı olur, yapmayın... Hayattan soğutmayın beni...
00 Yorumlahatun kaslı olmamalı, sıkı olmalı, eti cıvık olmamalı fakat kaslı olmamalı
00 Yorumla
+1 yılbiz onunla beraber gezmek dolaşmak eglenmek istiyoruz. kavgaya gitmek değil ondandır belki arkadaşım
01 Yorumla- +1 yıl
her kaslı kız kavgacı mı oluyor ben olayı çok yanlış anlamışım o zaman
+1 yılbende kas sevmiyorum ama seviyorsan yap tabi hayat senin. fakat şnu merak ettim profil fotoğrafın ne zaman çekildi?
05 Yorumla- +1 yıl
2-3 hafta oldu
- +1 yıl
5 ayda nasıl böyle gitti ya
- +1 yıl
kasları sıkınca farklı bir görüntü oluşur sıkmayınca farklı bunu biliyorsun dimi?
ayrıca spor nankördür sen bırakırsan onu senş mahveder içkide içersen üstüne kasların incelir.
bkz: muscleandbrawn.com/.../ - +1 yıl
bide arnold schwarzenegger'in son haline bak..
- +1 yıl
tamamdır :)
vücudun sıkılaşsın diye spor yap bence fazla irileşmeni ve kaslanmanı tavsiye etmem. çevremdeki bir çok erkek bende dahil kaslı kızları sevenini görmedim.
00 YorumlaKaslı kız sevilmez mi ya. Sen yanlış duymuşsin. Onlar çok çekiciler bence
Sende çok iyisin. Kolundan yağların sarksa daha mı hoş.02 Yorumla- +1 yıl
adamsın 😍
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtı sıkı kadi sevmem ben o ne erkek gibi
hatun dedigin kucakta ziplatirken cap cap ses gelecek baldirlarindan.. n
Kaslida eti sıkı olur bu olmaz00 Yorumla
+1 yılüzüm yemek istiyosan kas yapma bağcıyı dövceksen yap :)
00 Yorumlaçok kaslı değilsin ama bir nbayana yakışmıyor bence. sana yağ tulumu bir erkek lazım :D anca öyle anlarsın bazı şeyleri :D
00 Yorumla
+1 yılBen severim. Kollarına, bacaklarina dokundugum zaman o sertliği hissetmeliyim.
01 Yorumla- +1 yıl
nadir insanlardansın
+1 yılBen seviyorum kaslı kadınları ama çok aşırıya kaçmıyacak şekilde
01 Yorumla- +1 yıl
aşırıya kaçmak değil zaten amaç
Maşallah maşallah ama narin olsan daha tatlı ^^ vurdun mu yıkarsın
01 Yorumla- +1 yıl
bize öylesi lazım hayat şartları. .. :D
Ben şahsen hiç sevmiyorum kaslı kız itici geliyor yinede sen bilirsin. Ama çok da abartma yapacağım diyorsan da.
00 Yorumlacok iyi devam et ben doğal karşılarım bu konuyu fit olman cok iyi
00 Yorumlaişn ucunda dayak yemek var )))
son olarak kaslı kızlar iğrenç yaa00 YorumlaSaçıma maşa yaptırım , yüzümden iki üç kıl alim , bide oje sürüm o zaman şartlarımız eşitlenir.
00 Yorumlakadınsı durmuyor ya.. yani fitness yap yoga yap sıkılaş esneklik kazan ama kas hiç hoş durmuyor..
00 Yorumla
+1 yılkzı dediğin narin olcak hassa olcak ne öyle erkek gibi kası felan var çok kötü olursun
00 YorumlaGayet iyisin. Abartılı durmuyo ama fit kal yeter bence. Kahvede okey oynamıcaz sonuçta :D
06 Yorumla- +1 yıl
kahvede okey de oynadım 52de pis yedilide 101de :(( napıcaz
- +1 yıl
fazlasında gözüm yok zaten :)
- +1 yıl
bunu neden anlayamıyorsunuz? daha ne kadar açık yazmam lazım yapma diyenler umrumda değil. neden sevmediklerini merak ettim ondan bu soruyu sordum.
+1 yılYa Faruk abi biz oley oynucsz diyoz sen resim paylasıyon hıaa.
01 Yorumla- +1 yıl
:(( bilemedim ben onuuu
Kizlarda itici duruyor ama fotograftaki bence gayet iyi
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :))
Bence sen. butch ol aktif bir. butch kizlar hasta olur
06 Yorumla- +1 yıl
hiç niyetim yok tercihimden memnunum
- +1 yıl
eden ediyo sıkıntı olmuyo :)
- +1 yıl
packlerim çok belirgin değil belirginleştiğinde olursa öyle bir şey söylerim sanada.
+1 yılHaaruuun abi? Halter şampiyonalarına mı hazırlanıyosun nakliye işinde mi sevkiyatta mı çalışıyosun ne gerek var iğrendim..:s
00 YorumlaKas kızlara yakışmıyor malesef bırakmakla iyi etmisin
00 YorumlaEkin sumuklu erkegi diyorsan eger senin spora kesin ihtiyacin. var ama bedenmi. beyinmi bilmiyorum
00 YorumlaBen kaslı kız severim rujlu erkek kıyaslamasıda çok saçma kas erkek kız ayırt etmez ama ruj eder :)
00 Yorumla
+1 yılnedense zayıf ve gucsuz kızlar her zamn iticidir benm ıcn
00 Yorumla
+1 yılKaslı erkek kaslı kız sever.
11 Yorumla- +1 yıl
kaslı erkek candır
Kim sevmiyo lan, ne güzel işte!
12 Yorumla- +1 yıl
sağol 😊😊
bende de baya var hem kol hem bacak sadece kalın duruyor ondan rahatsızım :D yoksa kas seviyorum
00 YorumlaBuna bakarak yorum yapamam ki boy aynasında vücudunu görmek yorum için net bir şey olur.
00 Yorumlakaslı kız severim ama aşırı olmamalı normal sınırlar içinde olduğu sürece problem yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen kadın gibi vücudu olan bir erkek istermisin?
bizde o yüzden erkek gibi kasları olan kız istemeyiz çok İTİCİ !02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Cevap sahibi+1 yıltabiki !
+1 yılTöbe bismillah oney l*n bu kocasını evire çevire döver vallaha
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbody building değil de fitness olsa daha iyi olmaz mı ya fazlası itici gelir her erkeğe. Ama güçlü bayan iyidir bence yani güreşte beni yenebilmesini isterdim sevgilimin :)
00 Yorumla
+1 yılkadın narin çıtı pıtı olmalı ne öyle arnold gibi :)
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat