Yerli oyuncu olduğu için taraftarın sabır eşiği düşük bir oyuncuydu. Ancak her zaman ihtiyaç olabilecek bir orta sahadır. Geçen sezon iyi top oynadı. Ayrıca Fener daha ilk haftadan 2 sakat verdiğine de bakılırsa, umarım ilerleyen haftalarda onu aramayız.
Genel bir disiplin sorunu olmasına rağmen çok kaliteli bir hamuru vardı. Pereira'dan olumsuz rapor gelmiştir. Hoca onay vermezse gönderilmezdi. Pereira süreklilik isteyen bir hoca. Ozan bu tanıma uymuyor. 4 hafta form tutup; 3 hafta yokları oynadığını gördük.
Bence isabetli bir karar. Şâyet kendini Watford'da gösterebilirse, Fenerin kasasına 9-10 milyon girebilir. Kârına oyuncu satabildiğinde satıp, altyapıdan hazırladığın birisini çıkartabilmelisin. Ozan 40 maçın en fazla 10unda güzel performans sergiliyor. Yoksa genellikle ortalama bir oyun tarzı var.
Oyunu iki yönlü oynayan iyi bir futbolcuydu, gitmesine üzüldüm ancak ingiltere ligi Ozan'ın oyun şekline uygun bir lig. Orada kendini çok geliştireceğini düşünüyorum ve Fenerbahçe için nahoş ama Ozan için iyi oldu.
Yani bir süre daha bizimle durabilirdi kendini daha iyi yerlere getireceğini düşünüyordum nasip başka takımaymış. Hayırlısı olsun hâlâ fenerbahçenin ozanı o🥰