Birinin muazzam karakteri, diğerinin ise çok yüksek bir çekiciliği var.
İyi bir fizik için, Ronaldonun izinden gitmek lazım. Hem beslenmesi, hem sporu hiç aksatmıyor adam. Oğlunu da kendi yönlendiriyor. İdeal baba.
Neymar yazık etti kendine, adını tarihe başarılarla yazdırmak varken o yatarak yazdırdı. Bir işin zirvesindeysen formunu hep koruyacaksın, aksatmayacaksın hiç bir şeyi. Para bazı insanları ciddi anlamda bozuyor üste örneği. Nerede Barça daki Neymar, nerede şimdiki Neymar! Ronaldo ve Messi nin yolundan gidemedi. Ama bu Brezilyalılara özel bir şey galiba. Ronaldo Nazario, Neymar, Ronaldinho, bu oyuncular hep iyi olupta kendini bozdu.
Yaşla alakası yok. Bir futbolcu aşırı fazla spor yapar. Bunu birkaç haftalığına bıraksa direk kilo alır. O yüzden futbolu bırakıp sporu da bırakanların önünde top gibi göbeği olur. Fotbolcularin yaptığı sporun ağırlığından kaynaklı bu durum.
Cevap
11Cevap
Ronaldo kendine çok iyi bakıyor zaten adam günde 8 saat çalışıyormuş azim, hırs muazzam bişey Ronaldo'da
Ronaldo çok azimli adam. Tatlı yemiyor, asitli gıdalar tüketmiyor. Arada bile bir kere olsun yapmıyor,çok katı kuralları var.
dengeli sağlıklı beslenme ve spor başka ne olabilir ki :) ben de şekerpare göbeği var spor yapsam bile :)
Beslenmene dikkat etmen lazim bide sporu birakmamak gerekiyo. Vucut aliskinsa spora birakinca boyle saliyo kendini maalesef
Adamın ölüsü yeter fransa ligine ama şampiyonlar liginde zorlanır o göbekle
Alınan ve harcanan kalori arasında dengeyi sağlayarak.
Bence önemli olan yemekte aşırıya kaçmamak ve sporu aksatmamak
Neymara bağğkk obez olmuşş🙊
Hoşbuldummmm şükrücümmm😜❣
Ronaldo bir profesyonel neymar ise büyük bşr yetenek ronaldoyu ronaldomyapan zaten bu profesyonelliği
Eskiden neymar a asiktim😂 simdi brazil zigo lara benziyo
Sağlıklı, dengeli beslenme.
Disiplin, azim.
Neymar naptın kendine bu yaşta mk.
Kafasında futbolu bitiren kombin
Göbek miii😂🙈🤪
Severiz
Neymar daha iyi
kondisyon aga
Hiçbirini de sevmiyorum hepsi zampara bunların
🤢🤢🤢
Ama ya