Spor yapıyorum salondaki çoğu erkek göğüslerini ve bacaklarını alıyor bense bu güne kadar hiç almadım sizce erkekte göğüs kılı olmalı mı özellikle spor yapıyorsa?
Erkekte göğüs kılları konusunda düşünceleriniz nedir?
Kadınların belli özellikleri olduğu gibi erkeklerin de belli özellikleri var göğüs kılları da bunlardan bir tanesi eğer insanı mânen aşırı derecede rahatsız etmiyorsa olmasında bir sakınca görmüyorum . P ama uzun süre boyunca eğer arsana durumu varsa kısaltma yapıyorum
Kişinin keyfine bağlı ister alır ister almaz ayrıca yorumlarda okudum da yok şöyle iğrenç yok böyle çok doğal değil mi vücutta kıl olması? Şahsen bacaklarımı alıyorum göğsümü almıyorum hoşuma gidiyor benim spor yapan birisi değilim hoş yapsam da almazdım çok çıplak geliyor göğüs alınınca ayrıca bir başkası istiyorsa senden bunu asla alma bi başkasının istediği kişi olma seni kabul eden böyle etsin ;)
Şu resimdeki gibi bir görüntü göze çok da hoş gelmiyor. Özellikle spor yapıyorsa zaten almalı. Ayrıca kızlar konusunda sorarsan bakma doğal dediklerine mesela tutuldukları kore erkekleri (lee min-ho, Park Hyung vesaire) adamların yüzünde bile tüy yok yani bırak göğsü :D
Kafam atmıştı sinir olmuştum. Sıcaktan bunaldıydım.
Rezalet oldu ya , d Göğsümde kirli sakal var gibi oldu. Ama acayip rahatlıyorsun. Kesinlikle al derim karıyı kızı boşver alınca kendine saygın artıyor rahatlıyorsun.
Ama kadına yapısı ve doğası gereği kıl ters düşüyor, kadın zerafetin ve güzelliğin simgesiyken kıl zaten olmamalı ama erkek için böyle bir bakış açısı yok
Linç etmeyin ama ben kıl seviyorum 😂😂 doğal duruyor bence, abartılı değilse hoş yani ama tabii ki herkesin kendi tercihi beden erkeklerin bedeni yorum yapmak bize düşmez 😂
@Gkey991 Nişanlım da biraz kıllı insan sevince güzellik/yakışıklılık algısı sevdiği insanın özelliklerinden ibaret oluyor 😂 Ne yapabilirim Allah vergisi 😂😂