İtalya'yı tutuyorum ve iyi oyunları sayesinde kazanacaklarını düşünüyorum. Adamlar gerçekten tam bir takım gibi ve çok hırslı oynuyorlar. Bu hırsla 1. Dünya Savaşı'na taraf değiştirmeyip yanımızda katılsalar savaşı kazanırdık :D
Turnuva başlamadan geçen seneden beri söylüyorum. İngiltere şampiyon olur. Finali Belçika ile oynar demiştim ama bu sene bizim açılış maçından beri İtalya-İngiltere finali olur dedim. Bakalım ne olacak ama İngiltere'nin kazanacağını düşünüyorum.
İtalya turnuvanın başından beri favori ama ingiltre futbol canbazı favorilik onlara göre kavram değil oynayıp kazanmak isterler ilk 15 dk İngilizler gol bulursa ev sahibi olarak durdurabilene aşk olsun 😉 Ama italya kalede buffon olsaydı İtalya derdim 🙈
Kolay bi maç olmayacak ama ilkleri var maçın 55 yıl sonra final ve evinde oynamak ingiltrenin ayağının yere daha sağlam basmasına sebep olacak. İtalya penaltılarla gelince son Maçta ilgisini kaybetti gibi
Yanlız bu bedduanın tutma olasılığı var 😃😃 NASA yakın zamanda Uzaylılarla bağlantı kurabiliriz tarzı açıklamalar yapıyor; var ya bu olursa SS alıp paylaşırım 😂😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İtalya kazansın istiyorum ama İngiltere rahat kazanır