En çok hata yapanda kendisi galler maçındaki hataları bir görsen salak bale boş kaleye atamadı başka büyük bir takımda olsa ikinci maça almazlar o kaleciyi istediği kadar iyi kurtarış yapsın 1 tane kurtardı 3 tane yedi en azından altay bir maç oynama hakkı vardır en az
Yanlış ama uğurcan da iyi değildi tamam 1 2 tane %100 lük çıkardı diye iyi olmadı çok basit hatalar yaptı şenol güneş fenerbahçe galatasaraya düşmanlığı var hiçbirini oyuna almadı haksız yere
Altay çok hata yaptı özellikle galler maçını izlesen anlarsın Yurt dışında çok hata yapan kalecileri hemen satarlar örnek karius hemen sattılar uğurcan da aynı
Sadece ona bakılmıyor bence de.. Benim takımım olsa ikisinden birşnı alma şansım ugurcanı alırım.. Bizde taraftar olarak bakıyor herkes saçma Bi şekilde o jektif bakınca ugırcan bana daha güven veriyor
Yok sıkıntım fener değil milli takımda full gs fb düşmanlığı var milli takımda tek golü atan irfan can kahveci oldu hatirlatirim küçük hanım futbol bilgin az senin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hala uğurcan diyen varsa defolsun turnuvada baya rezil etti bence
Ona rağmen en çok kurtarış yapan kaleci oldu
En çok hata yapanda kendisi galler maçındaki hataları bir görsen salak bale boş kaleye atamadı başka büyük bir takımda olsa ikinci maça almazlar o kaleciyi istediği kadar iyi kurtarış yapsın 1 tane kurtardı 3 tane yedi en azından altay bir maç oynama hakkı vardır en az
Asıl takım rezil etti bizi yapacak birşey yok bütün suçu da uğura yüklemek yanlış olur
Yanlış ama uğurcan da iyi değildi tamam 1 2 tane %100 lük çıkardı diye iyi olmadı çok basit hatalar yaptı şenol güneş fenerbahçe galatasaraya düşmanlığı var hiçbirini oyuna almadı haksız yere
Aynen orda haklısın altaya da hak vermeliydi bence
Verilmedi işte Fenerbahçeyi şampiyon yapacaktı nerdeyse adam tek başına feneri taşıdı üst sıralara
Valla bende anlamadım artık düşmanlıktan mı altayı geçirmedi yoksa uğurcan daha tecrübeli diye mi geçirmedi
Tecrübeli mı sjdjdjdjdj ikiside yaşları yakın altay tecrübe olarak daha iyi bir tık Uğurcan yedek iken altay altınordu da as kaleci idi
He zaten futbolcular birsuru gol attı suç Uğurcan in hadi ordan Altay olsaydı daha fazla gol yereik
Altay çok hata yaptı özellikle galler maçını izlesen anlarsın Yurt dışında çok hata yapan kalecileri hemen satarlar örnek karius hemen sattılar uğurcan da aynı
Uğurcan ciddi hayal kırıklığı oldu. Kendisine gelen bütün topları ya rakibe attı ya da taca attı ayağı kötü olan bir kaleci iyi bir kaleci değildir.
Uğurcan sacini sey gibi yapistirmasa daha yakışıklı olablrms ama altay da okdr yakışıklı olmasa bile e hadi altay diyim baari
sjsjjdjsjdjjs futbolcu olarak bakarsak Uğurcan
. d
Uğurcan daha iyi kaleci:)
Birebir de altay gerisinde uğurcan bence
Sadece ona bakılmıyor bence de.. Benim takımım olsa ikisinden birşnı alma şansım ugurcanı alırım.. Bizde taraftar olarak bakıyor herkes saçma Bi şekilde o jektif bakınca ugırcan bana daha güven veriyor
mesele pozisyon takibi ve iyi reflekstir..
Sonuç olarak altay mı diyorsun?
yoo öyle bir şey demedim. g. tünden element uydurma.
Ben hangi kaleci iyi diye sordum pozisyonu refleksi falan sormadım
Uğurcan tabi Altay kim ya
Altay kim mi sjsjsjsj Maksimum bir kızın futbol bilgisi sjsjsjsj bu kadar olması lazım
@isimsizbiri16 Max fenerli zekası sjsj
Yok sıkıntım fener değil milli takımda full gs fb düşmanlığı var milli takımda tek golü atan irfan can kahveci oldu hatirlatirim küçük hanım futbol bilgin az senin
@isimsizbiri16 senin futbol bilgin çok ise neden fblisin sjj
Ne alaka futbol bilgisi çok olunca takım tutulmaz mı ben burda demek istediğim uğurcan milli takımı hak eden birisi değil
@isimsizbiri16 neyse biz niye onlar için kavga edelim ki parayı yiyen onlar hemen tatile koştular rezil herifler
Aynen haklısın
Altay 💙💛
🇺🇦
ikisi iyi