Spor Bugün spor yaparken parkta bi adam bana baktı uzun süre anlamadım bende bi sorun falan mı vardı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor spor yapıyodum öküz gibi bakıyo Güncellemeler+1 yıl sportif ve yakısıklıydı bi de Bugün spor yaparken parkta bi adam bana baktı uzun süre anlamadım bende bi sorun falan mı vardı? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
balfatih Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl Sende sorun yok, muhtelif yerlerini seyretmiş belli ki 0 13 Yorumla Soran +1 yıl iyi de gayet normal giyinmiştim tişort ve eşofman Yorumla balfatih +1 yıl Sen ne giyersen giy.. Karaktersiz olan her yerini seyreder. Yaratık seni eşofmanlı ve tişörtlü görmüş, seyretmiş Yorumla Soran +1 yıl uzun boyluydu ve fitti Yorumla Soran +1 yıl acaba ne düşünmüştür Yorumla balfatih +1 yıl Belki de hoşlantı duymuş da olabilir. Tanışmak için fırsat kovalamış da olabilir. Ama uzun süre bakması hoş değil. Yorumla Soran +1 yıl böyle yolda gidiyo tm mı ben arkasındayım resmen arkaya baka baka yürüyo bi de odaklanıyo caldfkhnfds Yorumla balfatih +1 yıl Senin gidip tanışmanı beklemiş olamaz herhalde, umarım alksjdasjkd Yorumla Soran +1 yıl ama ben de korktum acaba sporu yanlıs mı ypaıyorum falan diye düsünüdm Yorumla balfatih +1 yıl Yok canım neden öyle düşünüyosun. O adam belli ki seni gözüne kestirmiş ama konuşmaya fırsat bulamamış Yorumla Soran +1 yıl hadi bakalım kısmet mi çıktı yoksam Yorumla balfatih +1 yıl Ajskhdja olabilir. Yarın yine bak bakalım orada olur mu Yorumla Soran +1 yıl yarın gider miyim blmiyorum haftasonu Yorumla balfatih +1 yıl Hıımm kesin bekler seni bak Yorumla
RecepErL Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Ava mi çıkmış napmissa 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yarın sorıyım bari Yorumla RecepErL +1 yıl Dikkat et sen yine de Yorumla Soran +1 yıl tamam <3 Yorumla RecepErL +1 yıl Aferin 😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl popona bakmıştır off ben bile bakıyorum ya 0 7 Yorumla RecepErL +1 yıl Tamam sakin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkekleri anlıyorum bazen 😂😂😂 Yorumla RecepErL +1 yıl Aha anlayan biri hemen evlenek fjdjfnd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben ileride kocamı anlarım ya Yorumla RecepErL +1 yıl Helal olsun yaş kaç jfkdjf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 20 sen Yorumla RecepErL +1 yıl 25 tkp atsana? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sende sorun yok, muhtelif yerlerini seyretmiş belli ki
iyi de gayet normal giyinmiştim tişort ve eşofman
Sen ne giyersen giy.. Karaktersiz olan her yerini seyreder. Yaratık seni eşofmanlı ve tişörtlü görmüş, seyretmiş
uzun boyluydu ve fitti
acaba ne düşünmüştür
Belki de hoşlantı duymuş da olabilir. Tanışmak için fırsat kovalamış da olabilir. Ama uzun süre bakması hoş değil.
böyle yolda gidiyo tm mı ben arkasındayım resmen arkaya baka baka yürüyo bi de odaklanıyo caldfkhnfds
Senin gidip tanışmanı beklemiş olamaz herhalde, umarım alksjdasjkd
ama ben de korktum acaba sporu yanlıs mı ypaıyorum falan diye düsünüdm
Yok canım neden öyle düşünüyosun. O adam belli ki seni gözüne kestirmiş ama konuşmaya fırsat bulamamış
hadi bakalım kısmet mi çıktı yoksam
Ajskhdja olabilir. Yarın yine bak bakalım orada olur mu
yarın gider miyim blmiyorum haftasonu
Hıımm kesin bekler seni bak
Ava mi çıkmış napmissa
yarın sorıyım bari
Dikkat et sen yine de
tamam <3
Aferin 😄
Ne giymiştin tayt mı
Soru sende
popona bakmıştır off ben bile bakıyorum ya