Real Madrid, takım kaptanı Sergio Ramos ile yollarını ayırdığını ve onun için veda töreni düzenleyeceğini duyurdu. Sizce efsane stoper'in yeni durağı neresi olmalıdır?
Ramos'un Real Madrid Kariyeri; 671 Maç 🏃♂️ 101 Gol ⚽️ 22 Kupa 🏆
Sergio Ramos'un 16 yıllık Real Madrid kariyeri sona erdi! Sizce Ramos'un yeni durağı neresi olmalıdır?
Doğru çoğunlukla 35-40 arası kariyerleri sona erer ama insandan insana fark var mesela juventus'tan ayrılan efsane kaleci buffon 43 yaşında, yeni takımiyla 2 sene daha futbol oynamaya devam edecek. 45'e kadar yolu var. Ronaldo 36 yaşında ama kendine o kadar iyi bakıyor ki 40 yaşına kadar futbol oynaması kesin gözüyle bakılıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Nereye gideceğini bilmem de muhakkak İngiltereye veya İtalya'ya gider bence.
Galatasaray'a gelse... var bi hayalimiz...😂😂
Donumuza kadar alır gerek yok 😂😂
Türkiyeye yolu düşer yaşlı ve kariyerli hep öyle olmuştur hep pepede öyle oldu umarım galatasaray olur
Ramos en az Ronaldo kadar profesyonel ve Ronaldo takımdan gittikten sonra neler olmuştu ararlar bu adamı
İnter ya da PSG ye gidebilir kariyerinin sonları için oralar iyi gelecektir ona.
Galatasaray diyecem ama ben bu adamı sevmiyorum ki.
Inter ya da Manchester United
İngiliz ligi olacağını sanmıyorum
PSG olabilir
Adam baya etkiliydi ya. Taş gibi defans.
Bence bıraksın, dinlensin.
Real madrid bitmiştir
Fenerbahçe :D
Yapma bak efsane'yi kestane olarak görmeyelim. Malum mesut özil 😀
belki yalan haberdir
@Ibimavi nasıl?
Resmi haber, veda törenini göstereyim mi?
demin websitelerine bakmiştim ondan sordum hala orda ismi var
İsmi tabiki de olacak, oranın efsanelerinden biri haline geldi. Kolay mı o kadar çabuk unutulması
simdi nereye gitti peki
Serbest yani şu anda bir kulübü yok ama talibi çok var ismi psg ve m. united ile anılıyor.
bi kitapta okumuştum bi futbolcunun kariyeri ancak 40 yaşına kadar - o bile zor
zamanı doluyor
Doğru çoğunlukla 35-40 arası kariyerleri sona erer ama insandan insana fark var mesela juventus'tan ayrılan efsane kaleci buffon 43 yaşında, yeni takımiyla 2 sene daha futbol oynamaya devam edecek. 45'e kadar yolu var. Ronaldo 36 yaşında ama kendine o kadar iyi bakıyor ki 40 yaşına kadar futbol oynaması kesin gözüyle bakılıyor
onlar istisna, zaten hakettikleri parayı da alıyorlar. ben futbola yeni merak saldım, su an ronaldo'nun biyografisini okuyorum - ilginç bi piyasa.
Bir de bu videodan ronaldonun hikayesini izlemeni öneririm
https://youtu.be/sM5R9HGcTdc
teşekkürler, bakarım. çok azimli bi adam.
ama sasirdigim şey ağlaması oldu, çok ağlarmış, sahada antremanda hata yapınca vs
Galatasaray🦁👀