Kendime en uygun spor buydu. Ben çok sevdiğim için oldukça da havalı buluyorum. Fakat yakın arkadaşlarım komik buluyorlar. Geleneksel oldugu için olabilir. Sizin düşüncenizi de öğrenebilir miyim lütfen
Bence çok güzel bir spor şahsen herzaman bir gerçek ok ve yayım olmasını isterdim mesela bana silah atmakmı hoşunuza gider ok atmakmı derseniz ok atmayı daha çok seviyorum o oku eline almak yaya oturtmak çekmek nefes kontrolü yapmak Nişan almak o okun elinizden çıkış hissiyatı havada süzülmesi ve hedefi vurması acayip derecede çok hoşuma gidiyor ve zaten tarihi olan herşeyi çok seviyorum kılıç ok at binme mızrak atma atlı okçuluk uzak doğu dövüş sanatları bunlardan çok hoşlanırım
Yo cringe değil ama ortamlarda okçuyum dediğinizde "sen orta asyadan mı geliyorsun aslanım, moğollarla mı savaşacaksın, Atillanın torunu musun sen?" gibi söylemlere maruz kalınabilir. Ama eğer başkası ne der, umursamıyorsanız çok güzel bir spor seviyorsan yap derim arkadaşım, başarılar 😊
Mesela egoist narsist tavır takınıyorsa iste bunda böyleyim soyleyim hep kendi hakkında konuşursa insan bıkar ama şöyle bir yanıda var pek yapılmayan bir spor olduğu icin insanlara etkileyici gelebilir