Bende iyiyiym. Bazı kızlar var açık ama dini görevlerini yerine getiriyor. Bazıları kapalı oldugu halde dini görevlerini yerine getiriyor. Sen hangisisin. Ya da bu ikisinden başka mı?
Hangisisin derken? Kendimi bir kalıba sığdırmam içimden geldiği gibi davranırım ve inanç kalben hissedilir kişisel bi durumdur inançlı olup olmamam veya ibadet edip etmemem iyi veya kötü biri olduğumu göstermede belirleyici bir etken midir ki 🙄
Bir kalıba kendini sıgdır demedim. Sadece nasıl biri oldugunu merak ettim. Ha diğer konu ise ibadete göre iyi ve kötü ayırımı yapılırda demedim. Ama cevap vereyim ibadete göre iyi kötü denemez tabiiki. Neyse canım ben galiba farkında olmafan sıktım seni. kusura bakma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
bende hep kalça kası olan kadınlara bakarım bence değil :D
Hahaha yakışır novelcime 😂😂
Teşekkür ederim fıstığım :)
Muahh 😘
sana da ondan :) güzel kardeşim. Bugün saçların ayrı güzel olmuş söylemeyi unuttum
Yaaaa 😍 bu arada cidden saçlarımı iki kuyruk ördürdüm bugün gece yatınca bile açmicam 😬😂
Yahu biliyoruz da konuşuyoruz :)
Kel yapsan da kelinden öperim sen öyle tatlısın ;)
Ya ponçik seni 😍 o senin tatlılığın 😋
bunu da inkar edemiyorum Allah vergisi öyleyimdir azıcık :)
Hahah zaten inkar etme yanarsın 😈😬
Yanarsan birlikte yanalım bana soğuk çay al serinleriz :D
😅 tamam bir ice tea alırım yanıma limonlu iyi gider 😂
afiyet olsun bize :D
bak bak güzele bakmak sevap ise kaslı erkeğe bakmak da günahtır :D
Zaten hep bize günah
Girmezsin anca zaten bakarsın başka bir şey yapamazsın. Hayatın boyunca insanları uzaktan izledin başka bir vasfın yok.
Hangi kasina baktığın önemli kolda kol göğüs binsey olmaz ama başkası olabilir
zaten cennete gidemeyeceğiz, bari cehennemi hakedelim
Bu nasil yorum len fhgg
Kız hakli
Cehennemi 30 derecelik sicak saniyor galiba tey Allahim ya 😂
Yemin etme çarpılıcıksın
Töbe töbe 🤭
Sen bak, günahı benim boynuma.
Fedakar TC erkeği 👏
Bu sefer terör yapmadım...
Sen muhafazakarmıydın? Bilmiyordum.
Hahah
Gerçekten helal harama dikkat eden biri misin. Merakımdan soruyorum. .
Neyse görüşmeyeli nasılsın neler yapıyorsun
İyim sen nasılsın 🙂 bu arada nasıl biri olduğumu az çok anlarsın yorumlardan sorulardan diye düşünüyorum 😂
Bende iyiyiym. Bazı kızlar var açık ama dini görevlerini yerine getiriyor. Bazıları kapalı oldugu halde dini görevlerini yerine getiriyor. Sen hangisisin. Ya da bu ikisinden başka mı?
Hangisisin derken? Kendimi bir kalıba sığdırmam içimden geldiği gibi davranırım ve inanç kalben hissedilir kişisel bi durumdur inançlı olup olmamam veya ibadet edip etmemem iyi veya kötü biri olduğumu göstermede belirleyici bir etken midir ki 🙄
Bir kalıba kendini sıgdır demedim. Sadece nasıl biri oldugunu merak ettim. Ha diğer konu ise ibadete göre iyi ve kötü ayırımı yapılırda demedim. Ama cevap vereyim ibadete göre iyi kötü denemez tabiiki. Neyse canım ben galiba farkında olmafan sıktım seni. kusura bakma
Yok sıkılmadım sadece anlamadığım için sordum sormazsak doğruyu veya söylenmek isteneni öğrenemeyiz dimi 😬
Aynen öyle. sormak iyidir. Eee söyle bakalım niye yazmıyorsun 😠😠☺☺
Profilin kapalı sorularına gelemiyorumki sende benm sorularıma gelmiyosun pek nasıl yazayım 😅
Beni takip etsen göreceksin😂😂😂 dm den yazsan daha iyi olur😊😊
Prensip olarak mesajlaşmıyorum ve takip etmiyorum üzgünüm 😕 ama bak ne güzel profil resmin oldu sayemde hatırlıyosun dimi 😂
Prensibin istisnası olur illaki.
Foto içinde teşekkrü edrim😂😂
Neyse ben senin prenbini bozmayayım😊
Rica 😂 ee nasıl gidiyor hayat anlatsana ponçik 🙂
İdare eder. İş kurdum. Batmamak için çabalıyorum😂😂
Ne işi yapıyorsun ki
Emlakçıyım ben. Ofis açtım
Emlakçılar ne iş yapar bilmiyorum babamda emlakçıydı şimdi neyci bilmiyorum bile 😅
Yol artık😂😂😂
Sana anlatayım. Emlakçı ev arsa dükkan satıp alandan ve satandan komisyon alır. Böyle para kazanır
Aynen sana çokça başarılar bolca kazançlar diliyorum umarım iyi iş yaparsın hep 🙏
Teşwkkür ederim. Umarım sende hep mutlu olursun... Eee sen anlat neler yapıyorsun
Bende kurslara devam ediyorum ders çalışıyorum vs sıkıcı işte 😏
İnsan büyüyünce çocukluguna dönmek istiyor. En güzel zamanlar. Benden söylemesi☺
Yok ya bir an önce hayata atılmak istiyom bende 😂
Yanlış yere yazmışsın 😂 pdr okuyom 1
Sana ne okuyorsun kaçıncı sınıfsın diye sormuştum ama yanlışlıkla bu sorudaki başka görüşe yazmışım. Siliver😂😂😂😂
Evet sildim bile😎 cevapta verdim 👆
Hangi şehirde okuyorsun.
Konya sen hangi şehirde yaşıyorsun
Manisadayımm
Denizli’de anneannemler var oraya gittiğimizde manisaya da gidiyoduk teyzemlere bir sürü üzüm vardı topluyolardı hep
Bir daha ugrarsan gel çayımı iç. Bende konyaya ugrarsam artık bir çay ikram edersin. Ha belki bu senede gelirsiniz
Olur 😂
Unutma söz verdin.
Artık benim uyumam lazım😂😂
Sana iyi KS de takılmalar. ve iyi geceler😂😂
İyi geceler 😴 💤 ✋
aman tanrım bırak gunahı hapsede gırersın :)
Çok yakışıklılar kaslı erkekler😍
Güzel bakmak sevap güzele değil
Kaslı erkek bama baksın
Evet Günaha Girersin Kardeşim
Allah çarpar direkt kıskanır
Kaslı erkek sana bakar mi bakalım
Bakmazsa adam değildir
Baksın seni de duvardan duvara vursun inşallah
Hadi bakalım inşalla 😂
Neden kaslı istiyosun
Daha seksi ve ateşli olduklarını düşünüyorum
Bence senin de sonun göbekli erkek demedi deme