Danimarka - Finlandiya karşılaşmasında geçirdiği kalp rahatsızlığı ile tüm futbolseverleri üzen Eriksen'in, bir an önce sağlığına kavuşmasını ve tekrar aramıza dönmesini diliyoruz.
#dediykodu #dijitalmecmua #spor
Evet gördüm uzun süre kalp masajı yaptılar seyrederken içim sızladı Allah şifalar versin
Birde Macı devam ettirmişler bunu da yanlış buldum takım arkadaşlarının o moral bozukluğuyla Maca devam etmeleri mağlup olmalarına sebeb olduğunu düşünüyorum.
İzledim ve açıkçası üzüldüm. Özellikle eşine üzüldüm ama sanırım durumu iyi yanılmıyorsam
Ya evet o an izliyorduk, cok kötü oldum.
Tsklr
Rica ederim
Maçı canlı izliyorduk... Dili boğazına filan kaçtı zannettik ilk başta ama durumun ciddiyetini sonradan anladık ve çok kötü bir durumdu gerçekten çocuklarının, eşinin arkadaşlarının bakışları duyguları. Allah kimseye göstermesin
Cevap
22Cevap
Evet haberim oldu. Müdahale bakımından ekipmanlar yetersizdi. Durumunun iyi olması ise sevindirici maça devam etmek yerine tatil edebilirlerdi desem de bu imkansız.
Evet ya gördüm bir anda yere yığıldı falan korktum bide boş boş bakışları falan hala gözümün önünden gitmiyor. Ama sonra sahadan çıkarılırken kendine geldi ya onu görünce içime su serpildi.
evet çok üzüldüm gözü açıktı ya o çok kötüydü ama daha da üzücüsü galiba futbol hayatını sonlandıracak eriksen :((((((((
Gördüm ve çok üzücü bir durum daha önce bir çok emsalleri olan görüntüler ümit özat foe gibi örnekleri var umarım sağlığına kavuşur
Evet çok üzüldüm can bu o da Allahın bir kulu bunun müslümanı gavuru yok dua ettik Allaha bir şey olmasın diye. Neyse ki iyi.
Çok üzücü her saniyesinde tekrar tekrar hayata dönmesini diledim. Başka bir yerde hiç şansı olmazdı.
Kötü bir durum tam eve geldim maça bakayım dedim olaya denk geldim üzüldüm
Evet, çok üzüldüm. Neyse ki durumu iyi. Güzel topçu severim o adami
Umarım iyidir üzüldüm
Kankayla birşeyler içip yandan maça bakacaktık olmadı çocuk rahatsızlandı
Nasıl bir şey muayenelerde çıkmamış mi bu rahatsızlığı.
Haberim olmamıştı, yeni öğrendim. En kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Futbol en travmatik spor türlerinden biri, Allah şifasını versin!
Çok şükür ki sağlık durumu iyi. İzlerken yüreğim ağzıma geldi.
Allah kimseye nasip etmesin yaşadığını duymak güzel
çok acıydı gerçekten insan olup duygulanmamak elde değil.
Beinsports twitter hesabında kalp masajı yapıldığı yazıyordu.
Ewwt maçı izliyordum cok üzüldüm
Hayır şimdi öğreniyorum
Hayır, ilk defa buradan duydum.
Haberim oldu. Gecmis olması dileklerimle
stres ya da heyecandan olmuş olabilir.
Oldu. Mackolik sölemşti😁
oldu ama durumu stabilmiş
Hayır haberim yoktu. Geçmiş olsun.
Kötü oldum ya çok üzüldüm
EvetHaberi okudum. Futbolcu hayata döndürülmüş.
Duymamıştım kötü olmuş
Evet maç iptal olmuş
Evet çok üzüldüm.
Çok üzüldüm, şimdi iyi olmuş
evet oldu
şu an oldu
Yaşıyor mu
Evet ya ağladım valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?