https://www.youtube.com/watch?v=XPC7La-244E
https://www.youtube.com/watch?v=pbT8b25Ktr0

Parayı seçen insanlardan nefret ediyorum, BJK bir kaç kere oyuncuyu parlatırdı şimdi ise kariyerini değilde tüm taraftar onu seviyor değilde Parayı seçti, sonrada pişman olupta Avrupa ülke takımına dönmek istiyenler oyuncular vardı Mandzukic mesala Josef De Souza mesala.
Örnek ; Zamanında Quaresmada Parayı seçti ve şunu demişti; Ben Zamanında Parayı seçtim fakat zamanla anladım ki insanlar beni sevmemeye başladı Beşiktaş Taraftarına hayrandım ama bir hatayla tüm taraftar benden soğudu hepsinden özür dilerim demişti.
Bir kaç yıl sonra Beşiktaşa geldi ve birdahada asla parayı seçmedi.
Tabikide bende onu diyorum akılsızlık etti Şampiyonlar Liginde oynardı bir kaç mac, sonra İngiltere Liginden bir takım ona 100% tekli ederdi ve hayatını yaşardı şimdi ise sadece Arap Liginde oynayacak Al Ahlayin mi Mah Mahlayin mi değişik değişik takımlarla geçmiş olsun ona.
Umut Nayirde gelecektir 2 Forvet, Rosier, Ghezzalı alırsak birde 1 tane 10 Numara alırsak harika olacaktır 1 adetde Yedek, İnşallah kalecide alırız😂
Ama Ghezzalı almak zordur çünkü baş belası Monaco talip
Emin ol Umut Güvenden daha iyidir, Güven sadece genç olduğu için bir beklenti vardır herkes bekliyor bende bekliyorum ama gittiği İtalya Takımına Lecce ne gol atabildi ne 11 de oynayabildi ne assist edebildi resmen çöp oldu
1 Adet Pilot Santrafor ve bir adet hızlı bir forvet alınırsa güzel olacaktır
Hayırlısı
Bir zamanlar Sinan Engin Lewandowski için ara sıra gol atan oyuncu mu diyordu ve gülerek diyordu ki Aboubakar daha iyidir daha fazla gol atıyor 🤭 Şimdi beklesinler şampiyonlar ligi gruplarında Bayern Münih'in çıkmasını ve Sinan Engin'de görsün Lewandowski kimmiş kaç gol atıyormuş çekiyorlar tineri kafalar bir milyon bide başkanları utanmadan TFF'den kayırma ve torpil istiyorlar şaka gibiler.
Fenerbahçe'nin borcu ne zaman silinmiş atıp sallama boş yere en çok vergi ödeyen kulüp zaten Fenerbahçe. 3 temmuz sürecinde hakkı yenilen takım kim o da mı Beşiktaş veya Galatasaray otobüsü kurşunlanan takımda mı Beşiktaş veya Galatasaray onu da geçtim Fenerbahçe geçmiş dönemlerdeki şampiyonluklarını isterken neden itiraz ediyorlar oysa ki Beşiktaş'ın verilmişti o yüzden boş laf yapma sana şunu da diyeyim ülkede stadyumu devlet tarafından yapılmayan tek stadyum da Fenerbahçe'nin mabedidir
Hükümettin hazırladığı vergi affı paketinin Meclis'ten geçmesiyle birlikte Fenerbahçe'nin ezeli rakipleri Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor derin bir oh çekecek. Ancak Fenerbahçe 2002'den bu yana 376 milyon TL vergi ödedi.
Parayı seçmiş adamlığı değil gerçi adam olds bjk de oynamazdı o da ayrı bir mesele
Kesin kesin
Karakteri bozuk desem bana kızar mısın?
Talisca da hainlik etti size, bizdeki Gomis de.
Cevap
10Cevap
Waow paraya bak nerdeyse 4 katı. Ben olsam bende giderdim.
Yuruyerek giderdin tabi 😁
Simdi gitsin arabi tayfa ile oynasin talisca kankasiyla 😂
Besiktasta kalip sampiyonlar liginde oynamak var birde araplarla oynamak var
3 senede 18 m euro cebe indirecek giden gitmistir bizim onumuze bakmamiz lazim
Orasi oyle ama gitmek isteyeni de tutmayiz burasi besiktas herkesin yeri dolar
Aynen simdi forvet lazim diego costa sorloth konusuyor ama ne kadar dogru bilmem
Parayı seçmiş Aboubakar, yani haklı da şimdi adama bir şey diyemeyiz. Beşiktaş için önemli bir kayıp umarım yerini dolduracak bir golcü alırlar da Şampiyonlar Ligi için vasatta kalmazlar.
Son maçlar bilerek eksik bıraktığını düşünmüştüm. Kizsak da bu endüstride böyle şeyler oluyor. Herkesden Atiba fedakarlığı beklemek anlamsız.
neden hain diyosunuz? o kadar fazla para sana verseler sende giderdin, elin yabancısı niye gitmesin?
tamam da normal değil mi? elin oğlundan ne bekleyebilirsin ki. şahsen ben fenerliyim ve cok begenirdim onu. ama gitmesine sasırmam
Parra parra parraa💰💸🤑
İyi olmuş kıymetini bilselerdi çocuğumun 😂
adam aklını kullanmış tabiki para önemli
Aklını kullanmış ama sonrada pişman olacaktir...
@sam12356 2 yıl sonra görürsün medyalardan beni avrupa takımı istesin diye bir yazı çıkar kesin
Dönüp dolaşıp gelir gene.
Oynar orada fakat Avrupa Takımına gitmek için elinden geleni yapacaktır pişman olacaktır
Parayı veren düdüğü çalar.
İyi para vermişler
eyşan ya
talisca da al nassrdaymıs takılsınlar 2 eysan
Guzel oynuyor
Paracı adi…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?