Ülkemizi Tokyo2020 Olimpiyat Oyunları’nda temsil edecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi’nde Tayland’ı 23-25, 25-12, 25-20 ve 25-9’luk setlerle 3-1 yenerek yedinci karşılaşmasından da galibiyetle ayrıldı.Milli takımımızın performansıyla gurur duyuyor musunuz?
Voleybol Milletler Ligi'nde Filenin Sultanları 7'de 7 yaptı! Gururlu musunuz?
8. maçını şu an izliyorum ilk iki seti Dominik Cumhuriyeti kazandı. Tayland maçında ilk sette yaptıkları servis hataları kötü idi. Bugün de hatalar var, yorgunluk var inşallah maçı döndürürler.
Bir ara bu kızlarımızın formalarına yakışıksız ithamlarda bulunan gönlü pis, gözü pis, yozlaşmış insanlara tokat olsun maçlarında aldıkları her sayıları. Helal olsun kızlar
Çok sevindim tebrik ederim kızlarımızla gurur duyuyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Tabikide gururluyuz hemideki bu Ülkemizde yaşanan rezillik ve olumsuzluklardan sonra bize hem hava hemde su oldu bir nebzede olsa heyecan yaşayıp rahatladık tüm takımı canı gönülden kutlarım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bunca olumsuz haber arasında ender de olsa sevindirici gelişmelerin haberini almak insana moral veriyor. Hanım kızlarımıza tebrikler. Türkiye onlarla gurur duyuyor.
7. galibiyet için çok sevindim gerçekten gururlandım çok iyisiniz kızlar maçınızı izleyemedim izleseydim daha güzel olurdu hangi kanalda ve hangi gün olduğunu bilmediğim için izleyemedim
insanlar işsiz ve aç iken kimse kusura bakmasın spor galibiyetleri mutlu etmiyor insanları.. önce karnın tok olması , geleceğe güvenle bakabiliyor olmak lazım.. bye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
8. maçını şu an izliyorum ilk iki seti Dominik Cumhuriyeti kazandı. Tayland maçında ilk sette yaptıkları servis hataları kötü idi. Bugün de hatalar var, yorgunluk var inşallah maçı döndürürler.
Dominik Cumhuriyetine yenildik. Çok servis hatası yaptık, fizik gücüne yenildik. Yarın Rusya zorlu rakip.
Bir ara bu kızlarımızın formalarına yakışıksız ithamlarda bulunan gönlü pis, gözü pis, yozlaşmış insanlara tokat olsun maçlarında aldıkları her sayıları. Helal olsun kızlar
İlk sete iyi başlamamıştık ama sonrasında toparlanmasını bildiler, gayet keyifli bir karşılaşma izlettiler bizlere.
Gururlu olmamak mümkün mü? :) Aynı hassasiyeti futbolda erkeklerden bekliyorum. Türkiye 3 İtalya 0 olmasını isterim tabisi.
Millilerde Sultanlar olmasa yüzümüz neredeyse hiç gülmeyecek.
Güzeller içinden bir onları sevdik biz
Fakat şu bir gerçek ki bunu böyle denk gelerek görerek haberdar oluyoruz ya asıl ben ona kahroluyorum 🤦
Zaten bizim ülkede futbol dışında her dalda ödül var büyük olarak
Çok sevindim tebrik ederim kızlarımızla gurur duyuyorum
Tabikide gururluyuz hemideki bu Ülkemizde yaşanan rezillik ve olumsuzluklardan sonra bize hem hava hemde su oldu bir nebzede olsa heyecan yaşayıp rahatladık tüm takımı canı gönülden kutlarım
Bunca olumsuz haber arasında ender de olsa sevindirici gelişmelerin haberini almak insana moral veriyor. Hanım kızlarımıza tebrikler. Türkiye onlarla gurur duyuyor.
Evet tüm maçlari izliyorum kizlarimiz harika kaptan eda😍🇹🇷
Yeterki türk bayrağı dalgalansın herzaman gurur duyarım
7. galibiyet için çok sevindim gerçekten gururlandım çok iyisiniz kızlar maçınızı izleyemedim izleseydim daha güzel olurdu hangi kanalda ve hangi gün olduğunu bilmediğim için izleyemedim
Evett tabiki gurur duyuyorum, seve seve izliyorum maçları
insanlar işsiz ve aç iken kimse kusura bakmasın spor galibiyetleri mutlu etmiyor insanları.. önce karnın tok olması , geleceğe güvenle bakabiliyor olmak lazım.. bye
Evet onlar mükemmel dünya şampiyonu falan olurlarsa şaşırmam.
Millete bağışlanmış her zaferde gururumuz tabiki olmalıdır.
Helal. olsun aslında diğer sporlar da daha başarılıyiz
Tabi ki guruluyum bu ulkede spor erkekler icinmis gibi sunuyorlar bu da biraz sinir bozucu
evet her dönem olduğu gibi bu dönemki oyuncularımızda bizleri gururlandırıyor
duyuyorum meryem hande biraz kendine gelmeli ebrar ile eda takımı sırtlıyor
Helal Filenin sultanlarına
Gururluyuz, mutluyuz 🇹🇷
Voleybolda iyiyiz Ebrar oğlan varsa sıkıntı yok.
Tebrikler, keşke daha çok göz önünde olabilseler.
kendilerine kazanıyorlar umrumda değil. 1-2 gün konuşulur sonra unutulur gider
banane ya sanki bana kazandırıyorlar umrumda değil
Ebrar Reis e hastayım
Tebrikler sultanlar haberim yoktu
Hel bi Çine Japonya'ya gelelim hele..
Gururluyuz
Değilim
Duymuyorum yegen
Tebrikleeer.. 👏👏👏
gururdan üstümü başımı yırttım o derece
Tebrikler
Gururluyuz