"En yakın arkadaşımın sevgilisiyle evlendim, aşık olmuştuk. Buna tam olarak ne denir bilmiyorum."

Adamın kendine diyecek kelime için lügatı yetmemiş bizim ona ş*refs*z dememizi bekliyor. Bravo, büyük özveri. Hayır bir de yaptıkları hataları temize çıkartmak için ota koba aşkı karıştırıyorlar ya sınır oluyorum. Aşk bu kadar basit birşey olacağını bilse utanır bu dünyaya böyle bir duygu olarak gelmek istemezdi.
Yazarsam yorum kalkar kanka şimdi 😂😂 ama ne diyeceğimi gayet de iyi biliyorsun bence.
Yvşk olur onun çocuğu olur pvenk olur olur da olur işte
Irz düşmanı icardi o 😂
Adamlık harici her şey denir yani
Cevap
8Cevap
Şaşırmadım karaktersiz yoksunu zaten bu İcardi.. Ronaldo az bozmadı onu.🤣
Arkadaşının sevgiliside h*hpe çıkmış
Bunlar için normal şeyler 😄 kadında az değilmiş demek ki 🤷🙂
Gerektiğinden fazla büyütüldü hem karakteri hem futbol olarak. Bana göre boş. Bom boş.
Fazla abartıldı.
Hayır ben yaptıklarına bir şey demiyorum ama hani böyle sevgi seli bilmem ney çok abartıldı. Bu kulüpten Sneijder Drogba gibi yıldızlar geldi geçti. Bu futbolcular daha fazla hak ediyordu. Mesela Sneijder adam uçağa yalnız bindi yani. Taraftarın abartısı bu yönde çok fazla var. Ben bu arada Karadeniz takımını tutuyorum yani Samsunsporluyum. Herhangi bir rekabetim yok ama dediğim gibi. Sadece abartıldı. Icardi den daha fazla hak edenler vardı Galatasaray gibi kulüpte.
Snejderin gidişi olaylı olmuştu ama yönetim yüzünden gitmişti yoksa taraftar zaten istemiyordu gitmesini hakettiği değeri görüyordu aynı şekilde Drogba da öyle ama o fazla kalmadı işte. Onlar kendi dönemlerinin yıldızıydı ve sevgi seli onlar için de vardı ama bu günümüzdeki yıldız oyunculara sevgi gösterilmemesine bir engel değil. Sneijderden beri 10 numaranın yerine dolduran bir mertens bulduk mesela neden sevmeyelim ya da Gomis sonrası iyi bi golcü bulamamışken falcao faciasından sonra ıcardiyi bulduk neden sevmeyelim
Şerefsiz milli takım kariyerini mahvetti bu olay yüzünden ve bu adam bizim takımda şaşırılacak konu
Şerefsizlik, hainlik herşey var
Ve yıllar sonra Türkiye ligine geliyor kim düşünebilirdi
Senin takımına da gelebilirdi
Neden imkansız olsun
Dele Alli'ye verdi ama 😂
O-ç luğu mesela
Noldu 😀
:))
Şerefsizlik, hainlik bence
p***vnklk bence
adam değilsin icardi
güzel kardeşim denir