Yıllardır tartışılır sizce hangisi daha iyi?
Alex
Hagı
Ricardo Quaresma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kişilik karakter saha içi ve saha dışı istatistik hepsinde Alex de Souza diyorum Hagi'nin tek farkı kariyeri kişilik karakter istatistik olarak Alex de Souza'nın yanına bile yaklaşamaz linç etmek isteyen varsa da buyursun
Merhaba 🙂
En iyisi Hagi'dir. Bunu Galatasaray taraftarı olduğu için söylemiyorum, gerçekten de en iyisi Hagi'dir. Objektif yorumlayabilen fenerbahçe taraftarlı bile bunu kabul eder. Alex de bir efsane fakat bir Hagi'nin seviyesinde bir futbolcu değildir.
2. sıraya Alex'i alırım. Alex ile Quaresma'nın kariyerlerine baktığımızda Quaresma daha kariyerli bir oyuncu fakat ligimizdeki performanslarıyla bıraktıkları etkiye bakacak olursak, Her konuda Alex'in üstünlüğü vardır. En skorer olanı da Alex'in olduğunu biliyoruz.
En sona da Quaresma diyorum. Trivela'sı, çalımları, Rabona'sı, ligimize gelmiş geçmiş en iyi dünya yıldızlarından biridir ama sebeblerini anlatmıştım. Türkiye liginde kendisinden daha çok damga vurmuş iki isimden bahsediyoruz. Quaresma'nın son sırada olması kimseyi şaşırtmamalı.
Türkiye performansı olarak Alex, kariyer olarak Quaresma, Genel olarak Hagı
Cevap
13Cevap
Hagi abi tartışmam adam hem karakter hem futbol olarak doyurdu bizi
Alex tenisçi gibi
Q7 de tutku yok
Q7'de tutku mu yok tam tersi bence
Olsa zaten o adam dünya yıldızı olurdu. Yeteneğini kimse tartışılmaz
He öyle tutku. Evet onda haklısın
Türkiye Futbol tarihinde Türkiye'ye gelmis gitmis en iyi futbolcu Hagi, adam teknik bir efsaneydi.
Alex kötü bir futbolcu degildi ama hantal yavas teknigi futbolu kesinlikle bir Hagi olamaz.
Karpatların Maradona sı Hagi Galatasaray a çok katkı sağlayan bir futbolcu olmuştur.
Alex de souza bir orta sahaydı forvet değildi. Buna rağmen bir çok forvetten daha iyiydi...
fenerbahçeliyim ondan
Hagi ve Alex tartışılır
hagi haci hacı
Hagi den daha iyisini gormedim ben
Hami mandıralı
Alex💙💛
Quaresma neden bu iki ismin yanında :/
sergen yalçın hepsinin içinden geçer
Hagi bir efsane
Alex diyorum
Emre akbaba
Alex