Bu orta saha oyuncularından hangisinin pas kalitesi daha iyi?
Seçenekler...
Seçenekler...
Şıvanşıtayger :D
Iniesta
Xavi
Kross
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hepsi birbirinden iyi ..
Şıvanşıtayger'e Euro2008'den beri gıcıgım,
İniesta mukemmel kalitesine bisi diyemem,
Xavi de öyle,
Kross'u da sevmem .
Ankette İniesta dedim , aslında kalbim Selçuk İnan'dan yana asdfh
Pas deyince aklınıza hangisi geliyor..Esila styla asdfghjk
Asdfhj cok tatlıydım o zamanlar :))) Yine öyle olcamm
Şimdi de tatlısın <3
I ıhh degilim ,yapım ve onarım çalışmalarım sürüyo :// Az kaldı..
Oysshh bu arada sensin tatlı <3
:*
Salladım zvbxhdjdjs hç birini tanımıyorum :D
O zaman cevap verme :D
Güzel tercih <3 :D
<3
Rica ederim <3
pasör olarak şuan için en iyi pasör iniesta. ama dünyanın en iyi iki yönlü ortasaha oyuncuları kim dersen ilk 3. bastian,yaya toure,kroostur.
adamın adını zor yazıyorum bastian diyecem :) yıllardır üst düzey istikrarlı oynayan ayağına hakim tam görev adamı hücum gücü de yüksek bastian'ın yaşı da çok yaşlı değil çok gençliğinden beri üst düzey oynuyor kendisi
Olm Realde Barcada oynayamaz demedim ya nasıl anlıyorsun sen :d :D
manu real seviyesinde değil demedinmi panpa =) fellaini khedira modric carrick gibi oyuncular var gerçi =) kızdırıyom seni yani =))
Teknik kapasite olarak o seviyede değil dedim :D
Genel yeteneği iyi..
Sonuçlar hakkında ne düşünüyorsun kanka :D
pasör olarak tabi bu oyuncular daha pasör bunu benim sorumda sana söylemiştim =) xavi ile iniesta ofansif ortasahalar bastian ile kroos'a göre daha teknikler ama sana bir soru sorucam şimdi benim ne demek istediğimi anlaman için ? xavi ile iniestayı barcadan çıkartalım ve ikili ortasaha oynatıp önüne bir ofansif ortasaha koyalım ya da 4-4-2 oynayalım xavi ile iniesta ile sence o takım başarılı olabilir mi =)?
ama kroosla bastianı koy barcaya 4-3-3'Te yardırırlar barca hatta daha iyi takım olur,4-4-2 oynarsın bu iki oyuncuyla 4-2-3-1 oynarsın her sistemi oynarsın bastian ve kroosla iki yönlü ortasahalar çünkü ama ntvsporu izleyenler xavi ile iniesta der tabi =)
Kross ve Bastian iki yönlü orta saha oyuncuları ve 2'si orta sahada oynayabilir ama XAvi ve Iniesta arkalarında 3. bir kesici olmadan oynayamazlar :D
Bu konuya "Messiye pas atabilecek orta saha oyuncuları" muhabbetinden geldik ve ben Xavi ve Iniestada gelen paslar Bayern'de gelmez diye yorumlamıştım :D
xavi ile iniestayı kötülemiyom bu arada kötüleyeni Allah çarpar =) ama pas sistemi için mükemmel oyuncular başka takımlarda ofansif ortasaha oynarlar sadece,Ben bayern münihin hatta bütün büyük takımların maçlarını kaçırmam hepsini izlerim ve kroos ile bastianın çok çok iyi paslar attıgını iyi biliyorum çokta iyi tekniğe sahip bu oyuncular mesela bayern her maç %70le oynuyor kroos %98 pas isabetyle oynuyr şampiyonlar liginde rekor kırmış adam xavi %90 pas isabetiyle oynayınca uzaylı diyorlrdı =)
mesela iki sene önce real madridle eşleşti münih içeride dışarıda %65le oynadı münih ortasahada kroos bastian gustavo oynuyordu khedira alonso mesutu resmen sildiler nefes bile aldırmadılar devamı.
,geçen sene barcelona maçlarında kroos yoktu sakattı bastian ile martinez bile xavi busquest iniesta üçlüsüne üstünlük sagladılar önlerinde ortasaha özelliği olmayan müller oynamasına ragmen,bu sene barca ile münih eşleşsin iki takımda aynı sistemi oynuyor ve martinez kroos bastian üçlüsünün nasıl agır bir şekilde üstnlük saglayacagını görürsün xavi iniesta busquest üçlüsüne =) ayrıca iniesta her maç inanılmaz paslar atan oyuncu değil mesut gibi ama şu var 5 kişilik savunmayı ipe dizerek deler =)
Yalnız, XAvi 10 yıldır şampiyonlar liginin en çok pas yapan adamı emeklerine de haksızlık etme.. :D
Kross falan daha 3 günlük :)
aralarında 10 yaş var ama kroos 23 xavi 33 yaşında =)
Tamam bakalım Kross bu başarısını devam ettirebilecek mi :D Çok genç yetenek gördük kaybolup giden, istikrarı yakalamk çok zordur
20 yaşında bayern münihte oynamaya başladı ben şahsen acayip begeniyorum herkes götze diyor ama kroos ondan daha iyi oyuncu bence =)
İkisi de büyük yetenek olma adayı o kesin :D
şuraya baksana adamlar 20 yaşında kroosu ilk 11 de oynatıyor hemde münih gibi bir takımda,ama şuan 20 yaşında olan salih için daha pişmesi lazım diyorlar türkiyede =))
Salihin önünde Meireles, Mehmet Topal, Baroni gibi dünya yıldızları var :P :D
vay mk =))) fenerliyim ama güldüm =) salih bu oyuncularıın hepsinden iyi,meireles chelseadeki gibi olmadıgı için hepsinden iyi dedim =) oguzhan mesela bence artist olmasa kendine baksa müthiş bir ortasaha.
Oğuzhan artist değil ya :D
Çok büyük yetenek olacak o ama çalışmıyor gibi.Kendini geliştirmek için ekstra çalışması gerek genç oyuncuların.Onu da yapsa dünya yıldızı olur..
Oğuzhan'ın bir röportajı vardı.."Ben Amsterdam'da doğup büyüdüm, Ajax'ın alt yapısında yetiştim, Londra'da 4 yıl yaşadım ve Arsenal'de oynadım, İStanbulda neden şımarayım?" gibi bir açıklama yapmıştı..Haklı :D
çok güzel açıklama yani bir futbolcu amsterdam ve londrada şımarmamışsa istanbulda hiç şımarmaz =) inş kendine bakarda müthiş yerlere gelir klas adam =)
Tabiki andres İniesta dostum :) çok az adam vardır onun gibi pas atabilen...
Acık izle bak.. (:
link
Cevap
14Cevap
iniesta. al onu barcelona'dan koy madrid'e nasıl fark ediyor 2 takım.
Xavi ve Iniesta yalnız Kross sanki daha ofansif bir orta saha oyuncusu gibi ayrıca Schweinsteiger'in de oyun stilini çok beğeniyorum çok kaliteli futbolcu.
soruyu soran panpa şıwaştaygere düz futbolcu dedi =) manuda realde oynayamazmış =)
:D Xavi ismi hosuma gitti sen şıklara yazdığına göre iyi pas atıyodur
hiç biri.pasör dediğin zidane dır,hagi dir.iniesta ve xavi top çevirsin.kross kim di ya:)
bayern münihte oynuyor kroos.
borussia daki reus u beğeniyorum bu aralar ve mesut.dediğim gibi iniesta seçeneklerin en iyisi ama en iyi pasör diyemem sağa sola pas verip beni sıkıyorlar
en iyi takım derecesinde bakarsak iniesta cınımmm :)))))
Teşekkürler cınım <3
İniesta dedim.ama bizim sabri reyiz niye yok:-)
Açtığı 10 ortadan 9u auta 1i taca gidiyor:-)
Sabri neden yok secenek olarak? :(
Ufak bir hata yaptım :(
Ufak demesen bari Sabriden iyi ortasaha oyuncusumu var? Ne teklifler red etti o galatasarayda kalmak icin :/
Öf espriden anlamıyorsun
Demek ki espiri yapamiyorsun.
Yoo bazen güzel espriler yapıyorum.Bazen de çok ince yapıyorum anlamıyor karşıdaki, açıklayınca gülüyor.Olağanüstü zekam sayesinde hep.
Su ince espirini aciklada bizde gulelim ozaman.
Hevesim kaçtı :(
Snein nickinin anlamına gödnerme yapmak için şey ettim :(
Ha, tamam jeton dustu. Baya ince espiriymis ama..
Bu arada Sabri konusunda ciddiyim, her takimin bir Sabri Sariogluna ihtiyaci vardir.
Ben dedim çok zekiyim çok ince esprilerim var doğuştan böyler bu sonradan kazanmadım keşke daha anlaşılır espriler yapabilsem ama olmuyor illa zekice espri yapıcam
Ne yani sen simdi bana zekasi geri mi demek istedin yoksa ben mi oyle algilamak istedim?
Sen öyle algılamak istedin <3
Hadi bakalim oyle olsun, professor olacak zeka bendede mevcut. Jeton ile az sorun yasiyoruz o kadar.
Problem değil :*
iniesta dedim iyi orta saha oyuncusudur
Adres İniesta adamın hammaddesi
Schweinsteiger kesinlikle :)
Sneijderde listede olmalıydı
Xavi c dedim
İniesta bence
Muslera bence ^^
İniesta daha iyi
Şıvanşıtayger :(
:(
Nuri Şahin xD