Bunların doğal seçilimle elenmesi gerekiyordu 😅 kas yapıp şişiyorlar falan. Kardeşim bırakın da uzunlar kas yapsın be. Bari cep herkülü gibi gezip kadınlarının göz zevkini bozmayın.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
senin gibi 155lerden doğuyorlar ya
Çok merak ediyorum sen nasılsında bu kadar iddialı gereksiz ve boş bir söylemde bulunuyorsun? Bu arada 1.80'den aşağı değilim
https://voca.ro/1gdCbzViDOZ8
Uzun boydan zürafalar kazançlı çıktı doğal seleksiyonla, onların nesli devam etti. Endonezya'da uzun boylu ve cüsseli olanlar doğal seleksiyonda elendi, kısa boyluların nesli devam etti.
Yaa knk bırak şimdi onu da asıl bu düşünce yapısına sahip insanlar neden varlar?
Alnından öpülesi yorum
Bunun birinin demesi gerek diye düşündüm :) @belamistiyon
İyi düşünmüşsün helal xhdjxjsj
Sbdhbxsndn @belamistiyon
Boyun kaç merak ettim cjdnxnd
167 cm @belamistiyon
Normal boyun orta
@belamistiyon aklımız kısa olmasın da gerisinin önemi yok knk😂
Haklısın
Fitnesstan zerre anlamaz gelip burda ahkam keser sana Dumbell shoulder press ne desem gelir suratıma bön bön bakarsın😃
Boyun özgüvenle pek bir alakası en azından benim için ben benden uzun kadınla bile konuştum sen daha kendi cinsiyetini tanımıyorsun
kesin çirkin , tipsiz bi kızsın ne fiziğin güzel ne yüzün güzel gelmiş boş yapıyosun
😂😂
Nereden biliyorsun kardeşim?
Dediklerinle alakam yok
ve kompleksilisin belli 😂😂
He knk
hadi işine bak kezban
kanka mal mısın zaten dediğin gibiyim ben diyecek halin yok ya bfngmhf
@littlebabyyy nasıl?
sorana diyorum
alakam yok demiş ya hani
@littlebabyyy inanın inanmayın banane, ben olanı söyledim
@littlebabyyy evet kardeşim doğru :D
174 boyum var birsürü güzel sevgilim oldu yüzümü de fiziğimi de beğeniyor herkes
bu kezbana teklif eden yok boş yapıyor işte
@littlebabyyy soru sahibi kank haklısın cidden 175 den kısa erkek kötü duruyor ama en azından kısa boylular sevebilir kısa kızlar daha çok uzun erkek peşinde😂😂
174 ne ahahah komik ya. Etrafta o kadar 185 üzeri erkek varken kimsenin seçeneği olmazsın.
Ha paran varsa olabilir ki o da olağandışı durum.
evet hatta 190 var birsürü ama benim yüzüm daha iyi olduğu için vucudum fit olduğu için kendi boyumla aynı olan kızlarla da çıktım çoğu kızın seçeneği oldum merak etme sen.
hatta gerçek hayatta görsem muhtemelen kaale almazdım seni kudururdun
soran aşkım
kendini avutabileceğin tek konu zengin erkeklerin aptal sevgililerinin olması
Fhdhdhshs kendi boylarında kadınlarla çıkman normal. Kazulet gibi iri kemikli kadınlar yakışır zaten sana 😂
para durumum pek iyi değil ama giyim kuşamım iyidir.
uzun kızlarımı kıskanıyorsun sen cüce 😂😂
manken olabilecek kızlarla sevgili oluyor demek ki arkadaş
-ki 155 boy sen bunu anca hayal edebilirsin
@littlebabyyy hiç öyle manken boyu falan hevesim yok, çoğu erkek kısa boylu kadın tercih ediyor.
çoğu erkek uzun kız onlara bakmadığı için kısa kız tercih etmek zorunda kalıyor gdfhhthj yoksa hepsi rus-slav hastası olmazdı
üjüldüyn mü çeeeeeen
knk onlar güzel kız bulamıyor mecbur sizin gibi kızlarla çıkıyor yokluktan , tercih ettiğinden değil yani ömcömnbç
@littlebabyyy aynen öyle eminim öyledir, uzun kızların Kısa erkeklerle sevgili olma sebebi ne sence? Uzun erkek bulamamak , cunku bakmıyor uzun erkekler onlara bu kadar basit.
@littlebabyyy kudurttun kızı az sakin ol , üzmeyelim kezbanı
soran kişi türkiyede birsürü uzun erkek var kafanmı iyi senin
ghdjfgdsh sen cevap versene madem senin gibi cüce seviyorlar neden hepsi rus hastasııııııı
uzun kızlar kısa erkeklerle değil zengin erkeklerle sevgili olurlar, çoğu zengin kısa boylu bebeğim, kuduruyor musun sen
@littlebabyyy dhdhehshs ya tamam kesin
@littlebabyyy birçok ünlüye bak koreli danscı şarkıcılar ve amerikadaki aktörler boyları 170-175 arası ama bütün kızlar agzı açık bakıyor ama ulaşamıyor ondan sonra anca mahalledeki adidas giyen krolarla tatmin oluyolarlar
uy uy uy çen rejil oydugun için yorumu mu kaydıydın
@littlebabyyy sen ne toksik bir şeysin ya, uzun olduğun için sanırım bunlar
some kudurma problems
@littlebabyyy bu kız haklı şimdi de kısa boylu kadını hiçbir erkek tercih etmez seçenekler az olduğundan minyon severiz diyorlar çünkü uzun kızı elde etmek daha zor...
@Kpssbelası anlayamıyor bu amaaaaaaa
@littlebabyyy boşver. Çevremde yakışıklı uzun tiplerin yanında bi tane kısa boylu görmedim seçim şansı varsa boylu kızı tercih ederler abazalar minyon diyor sizde güzel olduğunuzu zannediyorsunuz
@Kpssbelası kesinlikle öyle soran kız anlamıştır heralde bu cümleden sonra
@Kpssbelası yiaaaaaaa egosu kırılır ama simdi bacak kadar kızcıkın gfhjrfht
@Kpssbelası E o zaman neden 1.57 boyumla sevgililerim 1.80+ ve yakışıklıydı, üstüne öyle sıska da değillerdi, yapılı kişilerdi? Ben bizzat kendimden örnek veriyorum,. Bu abazalik değil tamamen tercih edilme meselesi, uzunlar genelde minyon seviyor, ben en azından öyle görüyorum.
kanka sana yokluktan yakısıklı geliyordur onlar
karsılarına uzun çıksa ekmek vermezlerdi sana
Anlamıyorsun galiba adamlar garanti oynuyor ülkede kadın kıtlığı var zaten tabi bulursun öpme dokunma oynaşma şart şu an hangisi yanında hiç 😂
@Kpssbelası tamam öyle olsunn , ne diyim
adamlar yokluktan 157ye kalmışlar yazık
senin boyun kaç 1.60 -165 falan mı? 188 im ve senin gibi kaşarlara biz uzunlar bakmayız. 160-175 kızlarla çıkarım orası ayrı ama boyumu sevmeyen kızlarla.
dfgjkhdsjhgfajh 157 ymişsin ulan hiç güleceğim yoktu kanka seni 10 cm topukluda kurtarmaz senle çıkan kişi bi selfi için bir sürü zahmete girecek sen sandalyeye çıkacan falan yok çok yorar
1,80 den kısa kızlar var olup doğal seçilimle evlenmediği için var 😂
Aynısını mavi hesapta da açıp sordun neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum.
Mavi hesaptan bir şey sormadım ben :)
Lan oğlum soru tıpkısının aynısı. Bi kaç kelime değiştirmişsin sadece aynı soruya görüş paylaştım 175 erkeklerdeki bu ego nereden geliyor? ↗
Ben sormadım o soruyu , ama o da doğru söylemiş bence.
İşte senin gibi zeka özürlü insanlar neden varsa o yüzden varlar.
Ya ne saçma bir yorum ben 1.80 nim kasliyim ne olacak yani dünyayı mı kurtaracagiz. Biraz mantıklı sorular
Klasik özgüvensiz , asosyal tiplerden olduğun aşırı belli ki acıdım sana 1-2 tık 😄
sen neden varsın kesin 150- 1.60 sın hahasfghfgs cüceye bak sen git önce kendine göre birilerini bul sonra 180 - 190 a sararsın gerçi sen sararsında onlar sararmı? tabikide hayır kim sker seni yer cücesi..
(Boyum:188 )
bunu söyleyenin de bıyıklı bir primat olduğuna yemin edebilirim. Önce şu kol kıllarınızı alın awk. Sonra milleti eleştirin
dünyada senin gibi neden bu kadar ortalama altı zekaya sahip insan var. senin gibilerin doğal seçilimle elenmesi gerekiyordu :)
hah guzel dedin boyum 175 yani 180 deiğilim ne yani göz zevkinizimi bozuyorum
ortada o kadar kısa kadın varken
Aynaya baktigin da gördüğün kaşar neden varda onlarında vardır bı sebebi bu arada boyum 1.81😅
Kaslı erkek bulmuşsun beğemmiyors2. Beğenmiyorsan bana gönder 😃
Bunu diyen çekçekli bavulda kesin 155'tir
180 den kısa kİzlar neden varsa erkeklerde o yüzden var
Sizin boyunuz kaç hanım efendi
1.73 olan ben bunu beğenmedi :d
Dimi sende çekil de ayağımın altında ezilme
Kes lan yaprak
kısa kızları niye gömdünüz lan ben naptım şimdi :/
Sen neden bu zihniyetle dünyada yer kaplıyorsun?
Hiç olmamasından daha iyi değil mi
Haklısın 😂😂😂
Sen neden varan?
Varsın?
Dedi 160 kız
157ymis dgfnhf
@littlebabyyy :D 155 /160 arası olan herkes 160 degilmiydi ya :D 157 diye boy mu varmış
155e daha yakın fhhgdh