Evde agirlik calisiyorum sadece 30 kg set dambil var hergun yapmama ragmen vucudum kas kazanmiyor kilo alamiyorum bana evde yapabilecegim sekilde antreman önerirmisiniz kafam cok karıştı boyum 176 kilo 64

Sevgili okurum öncelikle merhaba dengeli beslenmen lazım karbonhidratli yiyecekler yemen lazım içinde protein kaynağı zengin olan Bir çok yiyecekler tüketmelisin spor içinde haftada 2 kez 6 set dambilla göğüs için M. Pectoralis Major yapabilirsin
Cevap
3Cevap
Bence salonlar açılır açılmaz git. Vücudun hazır zaten hemen kaslanmaya başlarsın.
Acilinca aksam kacta kapanir salonlar
İnan hiç bilmiyorum bekleyip görecez.
Açılsın bakalim 👍
Yiyeceklerini güçlendirip bulk dönemine girmen lazim. Yani yağlanacaksin 3 ay boyunca. Yagi eritmissin vucudunda. Simdi yaglanip hacim kazanman lazim. Ardindan tekrar yagi kesip basacaksin agirliga. Vucut boyle gelişir.
Sorun antrenman değil bence yemenle alakalı biraz da programı ağırlaştırırsan olur
Evet buda önemli neden cünku fazla protein ve kh tuketmiyorum faada yemek yemiyorum
O zaman nasıl olmasını bekliyorsun protein kasman lazım önce senin ki onlar kas olsun yoksa neyi kasa çevireceksin
Yani cok az tuketiyorum
Malum ulke sartlarinida biliyorsun menude eksik gidalar var ☹️
Haklısın tabi de en ucuzu dan al tavuk gögüsü yumurta süt baklagilde ye arada pilav VS unutma antrenmanınıda ağırlaştır hafif olcağına inanıyorum
İns alcam artircam , Sende spor yapıyor musun
Evett
Güzelmiş , sende benim gibi evdemi spor yapıyorsun
Normalde salona gidiyorum ama şuanlık evde bişeyler yapmaya çalışıyorum
Anladim, merak ettim seni 🙂
Salon sart evde yapazsın kardesim ya ekipman laz yapmna icin
Bı vücut senin mi?
Evet
Yapma yapma böyle gayet iyi vücudun
Zayıfım güzel görünüyor ama sadece ciplakken boyleyim ustume elbise giydigim zaman kendimi belli etmiyor
Kas kazanmam lazim
Kol kaslarını çok abartma çok itici oluyor bence
76 kilo olayim baska birsey istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?