Boyun 1.67 kilom 49 aşırı hariks duruyorum yani şimdi demeyin boyuna göre kilon çok düşük falan filan ben böyle seviyorum benim sorunum şu bacaklarım ince tamam ama üst taraf baladır bölgesi genetik olarak biraz kalın şimdi yine söyliyeyim işte kötü değildir o erkekler öyle seviyor falan filan kardeşim umrumda değil o ben nasıl eritirim spor yapıyorum bir kaç gündür tam düzenli değil ama yemeye içmeye dikkat edersen inceltebilir miyim 51 cm den 48 e indirmek istiyorum kızların bacaklarına bakıyorum oraları ayrı ama benim ki birbirine değiyor enteresan ya
Güncellemeler
+1 yıl
Hızlı yazdığım için aralarda yanlış yazmışım takılmayın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İncelirsin neden olmasın.. Sadece o bölgeyi çalıştırıp beslenmene dikkat edersen olur..
Teşekkür ederimm
O boy kiloyla 51 cm bacak çok kalın yağ oranın fazla sanırım önce diyetle yağ yakacaksın ve aynı zamanda kas yapacaksın.
Bir de o bacak arası açıklık kalça kemiği ve bacakların kemik yapısıyla ilgili belki 45 cm bacağın olsa bile açıklık olmayabilir
Dediğin kadar kalın değil
kanka ne yapıyorsan bana da de bende de aynı sorun var benden kılolı olanların bacakları benden ınce
Evet ya hiç anlamıyorum lilly sabri üst bacak inceltme yaz 10 gün içinde ince bacaklar videosu var biraz zorluyor hatta ilk başlarda çok zorluyor tamamen yapamıyorum ama gerçekten iyi yaptırıyor onun dışında biraz daha dikkat etmeye başladım yemek konusunda az yiyorum kahvaltıda yulaf falan yemiyorum ben direkt salata yumurta peynir ekmekte 1 dilim ama ekmek yemeği düşünmüyorum artık öylee yani ve önceden çok su içmiyordum şimdi her gün 6 bardak içmeye çalılıyorum bol su içç☺️
suyu cok ıcıyorum ya deneyım sagollll
Foto at
Aynen sen istedin diye hemen
Ölmezsin be