Mike Tyson Muhammet Ali'den daha güçlü yumruk atar. Ancak Muhammet Ali Mike Tyson'dan daha güçlü ve atik. Ancak Muhammet Ali bir röportajında Mike ile dövüşseydim beni yenerdi diyor.
Foreman in mike tysondan daha sert yumruk attigini soyluyorlar. hatta foreman her firsatta mike tysonla mac yapmak istedigini soylemis ancak mike tyson kabul etmemis o hayvanla dovusmem demistir. hemde foreman yasli oldugu halde en iyi doneminde olan mike tyson onla dovusmekden korkmustur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Su an benimle. seviisiyor
Iyi cakiomu sana , nasıll?
Muhammet ali
Mike Tyson Muhammet Ali'den daha güçlü yumruk atar.
@Nighthead daha iyi boksor?
Mike Tyson Muhammet Ali'den daha güçlü yumruk atar. Ancak Muhammet Ali Mike Tyson'dan daha güçlü ve atik. Ancak Muhammet Ali bir röportajında Mike ile dövüşseydim beni yenerdi diyor.
@Nighthead mike dedi öyle diye biliyorum
Foreman in mike tysondan daha sert yumruk attigini soyluyorlar. hatta foreman her firsatta mike tysonla mac yapmak istedigini soylemis ancak mike tyson kabul etmemis o hayvanla dovusmem demistir. hemde foreman yasli oldugu halde en iyi doneminde olan mike tyson onla dovusmekden korkmustur.
Karıştırmış olabilirim. Ancak analizcilere göre Mike daha güçlü ve galip gelir.
Gelmiş geçmiş en iyi muhammet ali adam kaçıyor bir kere vurda yeter
Korktuğunu Mike mı söyledi?
Tabikide yabanci bir sitede okudum bunlari. dogrumu degilmi bilemem sonucda ben yoktum mike tyson bunlari konusurken :D
@Nighthead aynen mike tyson soyliyor. foremanin yasli haliyle dovusmekden bile korkuyor ve en iyi zamanindayken mike tyson
Doğrudur.
@Nighthead biraz arastir knk eger bulamassan ben bulup atarim sana
@Nighthead buldum bile
h ttps://www. quora. com/Between-Mike-Tyson-and-George-Foreman-who-would-win-in-a-fight-if-both-fighters-were-in-their-prime
Httpsdeki boslugu sil knk sonra copy paste
Şu anda Mike Tyson vs Muhammet Ali kıyası yapacak kadar boş vaktim yok. Boş olunca belki. İyi günler.
Öyle birisi yok.