Saç Bakım Murat Dalkılıç'ın son şarkısı "bi güzellik yapsana" nın klibindeki esmer kıvırcık saçlı kız... U_F_U_K__ Takip Et Xper 5 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Murat dalkılıçın son şarkısı bi güzellik yapsananın klibindeki esmer kıvırcık saçlı kızı hangi kör bulmuş yaaaa youtube.com/watch?v=Kd16O8jpnqIYok böle bişi yaaaa.... Güncellemeler+1 yıl kız tamamen dudaklardan dolayı oynamış klipte :D Murat Dalkılıç'ın son şarkısı "bi güzellik yapsana" nın klibindeki esmer kıvırcık saçlı kız... Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
cadıııı-theoriginal Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Saç Bakım konusunda 404 cevap paylaştı. o diyilde murat dalkılıçın hareketleri çok tatlı... 1 2 Yorumla latina +1 yıl aynen yaa çok sempatik geldi bana da Yorumla U_F_U_K__ +1 yıl i artık bi güzellikte siz yparsınız bana artık :D Yorumla
-ayca Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl nesi var yahu? 0 4 Yorumla U_F_U_K__ +1 yıl sana gösterelim onu gece :) Yorumla -ayca +1 yıl anlamadım vallahi :)) Yorumla U_F_U_K__ +1 yıl hiç klipte oynayacak güzellik var mı kızda ya daha ne anlatayım bilmiyom ki Yorumla -ayca +1 yıl hee tamam:D Yorumla
En İyi Cevaplar