Nefret ediyorum, insan ailesinden nefret eder mi?

annemden bıktım

yıllardan beri değişir diye bekledim bekledim ama değişme yok

insan annesini babasını sevmez mi

sevmiyorum iste içimden gelmiyor ne ellini öpmek ne özel günlerini kutlamak nede anne demek geliyor içimden hiç bişi

ben küçüklükten beri babannemde büyüdüğüm için şu anda 28 yaşındayim ve farkı çok çok iyi anlıyorum

babam kücükken babasını annemde kücükken annesini kaybettikleri için böyleler belkide,

çocukluğumda ise annem sürekli baska cocuklarla beni kıyaslar sen niye böyle değilsin senden hiç bişi olmaz sen kim ne yapsın dedi

okul zamanımda okul arkadaşlarıma yollamadı gidemezsin diyerek kız arkadaşlarımın ev numaralarını bulup onların aileleri ile görüşüp benim arkadaşlıklarımı kesti eve tıktı

üniversitede yol parasız kaldım ve dediki paramız yok basının caresine bak dedigi zamanlar oldu

nisanlandım ihtiyaclarımı sormadı çalısıyorsun git paranla al diyerek kardesime dünyanın giyimini kusamını aldı kardesime nisanlı olduğum zamanlarda giyim alınmadı diye ortalığı yıktı

dügünde ise iki bilezik takıp biz son görevimizi yaptık daha bizden bisi istemeyin dedi sanki onlara bağımlı yasıyordum bunca zaman

simdide evliyim bir şekilde esime kayınpederimi bi şekilde ulaşıp gidiyor insanlar içinde rezil ediyor kendimi zor tutuyorum bir anne evladının kötülügünü istermi en son yaptığı ile evden kovdum bana bütün misafirlerin içinde senin evine gelinmez kimse gelmez dedi varmı böyle bisi ama söz konusu
Nefret ediyorum, insan ailesinden nefret eder mi?