Spor Yarın son maçları izleyecek misiniz ve nerede? gskız21 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yani var mı izlediniz bi kanalink😁anladınız siz sorum kalkmasın valla bisey demedim 🤭🙈 Güncellemeler+1 yıl Güncelleyelim yeni bi link gelirse 🤭 hazirsa dursun😁 Güncellemeler+1 yıl Saat yaklaşıyor bi güncel daha belki bi link daha 😊hazirda dursun diye 🤭 Yarın son maçları izleyecek misiniz ve nerede? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Akbildengesiyok Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yarını iple çekiyorum. Malatasarayin temizinden 5 penaltısı var.Selçukspor dan izliyom açmazsa instadan link kovalıyoz 1 5 Yorumla gskız21 +1 yıl Ay o selcuksport link atarmisin bana 😉 Harfleri yanlis yazmisin O GALATASARAY bu arada Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Herkesde açmıyor ama denersinhttp://www.selcuksportshd16.com/ Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Balonsaray Yorumla gskız21 +1 yıl Saoll verdin için neyse bisey demeyim Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Rica ederim balon yarın patlıyor. Geyson mernandez 50m€ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben Galatasaray in son iki şampiyonluğunda ramazan a denk geldiği için oruçlu olarak izlemiştim ve ikisi de çok stresliydi son haftaya kaldığı için Göztepe ve başakşehir maçları. Ondan bu kez izlemeyi düşünmüyorum. Bu kadar stres zararlı 1 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rexa cokmezse en iyi yer renktaş Yorumla gskız21 +1 yıl Renko ya linkini atsana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip edeyim özelden atayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Attım özelden Yorumla
theHelpMe Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Buram buram halı sahadan gelmiş at koşturmuş çoraplardan ayak kokusu yükseliyor böğğhhhhhh 1 0 Yorumla
Uzaklarda-34 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl yarın.. malatyayayı gole boğacağız bjk yenemiyecek fenere gerek yok :D netten kaçak izliyorum 1 7 Yorumla gskız21 +1 yıl Fenerde yenilse Kayseri ligde kalsin 😇 Yorumla Uzaklarda-34 +1 yıl merak etme fener zaten banko yenilecek :D karsılarında sarı kırmızı olunca :D Yorumla gskız21 +1 yıl Hahh aynen oyle kral 😁🙈 Yorumla Uzaklarda-34 +1 yıl için rahat olsun yaırn link veririm iyi bayramlar Yorumla gskız21 +1 yıl Simdo versen 🤭 Yorumla Uzaklarda-34 +1 yıl xperim yetmnıyo yarını bekle :D Yorumla gskız21 +1 yıl Vahhh Yorumla
Osman0592 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Tabiki 😇 evde sarı-kırmızı formalar hazır 🙂 1 0 Yorumla
İtalyanKürtt Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Türkiye Ligi'ni takip etmiyorum kanks 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evimde izleyeceğim internet üzerinden 1 0 Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Uygulama ile izlicem 1 1 Yorumla gskız21 +1 yıl Kral ne uygulamasi Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Spor konusunda 370 cevap paylaştı. Hayır izlemem 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Spor konusunda 2,9b cevap paylaştı. İzlemeyeceğim 1 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl sen izleme holigan 0 3 Yorumla gskız21 +1 yıl Sennm isteeeeeee hollllligaaaannn Yorumla HinchAmarillo +1 yıl en nefret ettiğim kız tipi Allah uzak tutsun Yorumla gskız21 +1 yıl Aminnnnnn 🙏🏼 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yarını iple çekiyorum. Malatasarayin temizinden 5 penaltısı var.
Selçukspor dan izliyom açmazsa instadan link kovalıyoz
Ay o selcuksport link atarmisin bana 😉 Harfleri yanlis yazmisin O GALATASARAY bu arada
Herkesde açmıyor ama denersin
http://www.selcuksportshd16.com/
Balonsaray
Saoll verdin için neyse bisey demeyim
Rica ederim balon yarın patlıyor. Geyson mernandez 50m€
Ben Galatasaray in son iki şampiyonluğunda ramazan a denk geldiği için oruçlu olarak izlemiştim ve ikisi de çok stresliydi son haftaya kaldığı için Göztepe ve başakşehir maçları. Ondan bu kez izlemeyi düşünmüyorum. Bu kadar stres zararlı
Rexa cokmezse en iyi yer renktaş
Renko ya linkini atsana
Takip edeyim özelden atayım
Attım özelden
Buram buram halı sahadan gelmiş at koşturmuş çoraplardan ayak kokusu yükseliyor böğğhhhhhh
yarın.. malatyayayı gole boğacağız bjk yenemiyecek fenere gerek yok :D netten kaçak izliyorum
Fenerde yenilse Kayseri ligde kalsin 😇
merak etme fener zaten banko yenilecek :D karsılarında sarı kırmızı olunca :D
Hahh aynen oyle kral 😁🙈
için rahat olsun yaırn link veririm iyi bayramlar
Simdo versen 🤭
xperim yetmnıyo yarını bekle :D
Vahhh
Tabiki 😇 evde sarı-kırmızı formalar hazır 🙂
Türkiye Ligi'ni takip etmiyorum kanks
Evimde izleyeceğim internet üzerinden
Uygulama ile izlicem
Kral ne uygulamasi