İnce bel ve dolgun bacaklar. Asla incelemeyen bacaklari birazda olsa inceltmek için hangi sporu önerirsiniz? Özellikle üst bacak inceltmek için. Aşağıdaki foto bana ait.
Gayet iyi bir vücudunuz var. Herhalde, üst bacakta toplanmış ödem gibi duran yağ tabakasından bahsediyorsunuz. Onun için bacak sıkılaştırıcı antrenmanlar yapmalısınız. Bana göre gayet normal bı fiziginiz var. İdeal yani 😊🙂
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tşkler evet spora başladım üst bacağım yumask sertlestiriyirum
bu konuyla ilgili soru sormuştum. kadınların kendinde itici bulduğu bazı şeyleri ben çekici bulıuyorum diye.. al işte bir örnek daha :D sen vucudunu beğenmiyorsun ama ben hayran kalıyorum ben mi anormalim siz mi anormalsiniz diye sordum o soruyu aldğım cevablar onlar anormal olmuştu :D neyse cevab verecek olursam vucudunla barışık olmayı öğrenmelisin , seni bu halde beğenenler elbette var. ayrıca illede eritmek istiyorum diyorsan bisiklet sürebilirsin. üst bacagı baldırları cidden eritiyor. denedim gördüm.! deneyenlerdende gördüm..
Squat iç bacak dışbacak yani ya belden yukarı çekme ya da dizden kırma hareketleri ağırlığı az olan harektler ve çok sıkı diyetle mümkün… imkansz değil ama zor işin
0
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu arada fiziğin kötü de görünmüyor eleştirenlere bakma birde onların vücudunu görsek emin çoğu senden kötüdür
50ye yakın begendi 10a yakın begenmedi. Ama reelde beğenen çok fazla begenmiyorum diyen kimseyi de görmedim. Bu beğenmedim diyenler zaten ben bakmam böyle tiplere.
Haa yok ben kilo ver diye demedim ben çok zayıfım zaten baksana 25 yaşında 50 kilo erkek mi olur sen bile benden ağırsın hemde 7 kilo yani kucağına alsan taşırsın beni heralde 😅