Evet arkadaşlar beşiktaş'ın hala küçük bir avantajı olduğu son haftada özellikle şampiyonun averajla belli olabileceği bir son hafta yaşayacağız! Beşiktaş'ın bence bir farklı galibiyeti bile yeterli olacaktır ama galatasaray'ın da son maçta ne yapacağı belli olmaz! Lig üçüncüsü fenerbahçe'nin ise şampiyon olma şansı rakiplerinin kaybetmesi ve kendisinin kazanmasına bağlı ve bence yüzde 0.5% ihtimal... Peki size göre şampiyon kim olacak?
2020-2021 sezonu Spor toto süperlig şampiyonu kim olacak?
Ben en çok Aziz Yıldırım'ı merak ediyorum... Yani elbet kendi de üzgündür, canı acıyordur lakin Fenerbahçe hiçbir döneminde bu kadar alçalmamıştı... Bir de ne yazıyorlardı gazetede Fenerbahçe şampiyonluğu Ankaragücü'nde kaybetmedi :D
Gerçekten yazık ki ne yazık insanları soktukları hale.
Beşiktaş bence bu yılın gönüllerdeki şampiyonu. Sergen Yalçın'ı tebrik etmek gerekir. Düşünsene yedek kulübesinde Necip ile şampiyonluğa oynuyorsun, hatta daha ilerisi o Necip sezonun yarısına yakınında ilk 11 başladı.. Yani buradan da şampiyonluk veriyorsa Sergen hoca.. Yakışmaz. Ama hiç kolay olmayacak. Bunun nedeniyse Ünal Karaman gerçeği. Ünal Karaman büyük hocadır.
Gelelim Galatasaray'a... "Bir takım şampiyon yapılacaksa açık açık çıksınlar ve ilan etsinler" 15 Nisan 2019 "Bildiğim her şeyi sezon bitince açıklayacağım" 02.05.2012
Gönüllerin şampiyonluğu yetmez ve birkaç sene sonra kimse beşiktaş en iyi topu oynayıp ikinci oldu demez! Ama sergen hocada pek kusur bulamuyorum çünkü aboubakar'ı fazla para vermemek için oymamasına göz yuman bir yönetim ve başkan var! Sakatlık falan hepsi hikaye...
Yahu aslında bakarsan hem fenerbahçe hemde galatasaray kadro olarak beşiktaş'ın önünde özellikle yedek kulübesi ama birbirlerini yemekten başka bir işe yaramadıkları için beşiktaş önlerine geçti! Galatasaray ile fenerbahçe'yi antipatik yapanlar ise başkan veya yöneticilerinin kavgacı tavrı ve gereksiz açıklamalarıdır! Fenerbahçe'liler galatasaray'dan fatih terim'i, galatasaraylılar da fenerbahçe'nin başkanına sevmez sivri dillerinden dolayı! Halbuki mesela ali koç ilk geldiği zaman çok yapıcı ve birleştirici yapısı vardı şimdi ise aziz yıldırım yolunda gidiyor ve devamlı gereksiz açıklamalar yapıyor... Aziz yıldırım'ın farkı bunun başından beri tarzı olması ve fenerbahçe'de başarılı olmasıdır, ali koç ise 3 sezondur çok başarısız gidiyor...
Ben ikisinde de sorunu yönetimlerde ya da hırslarında görmüyorum. İkisinin de ortak sorunu teknik direktör. Biri hiçbir başarısı olmayan, bir iki sezonluk güzel futbol seyri nedeniyle çok erken bir şans verdi. - Yanlış hatırlamıyorsam aynı şans Ersun Yanal'ın önüne konulduğunda, Fenerbahçe için henüz yeterli değilim demişti"
Diğeri ise Yalçın Küçük'ün tabiriyle FETÖ'nün Futbol Prensi, mafyatik ilişkilerden kurtulamamış, sürekli borç batağına sürüklemiş, miras yedi egodur.
Şunu da kabul etmek gerekir, Aziz Başkan ben takımdan soğumuş Galatasaray'ın başkanı olsa, sen Beşiktaş'ın başkanı olsa yine o kulübün tarihi olacak kadar yatırım sağlayan biriydi.
Ve sadece kendi takımına da değil. Yine yanlış bilmiyorsam, bugün daha fazla para hırsıyla Süper Lig kurulmak istenirke, Türkiye'de yayın gelirlerinin Anadolu kulüplerini batırmaması için mücadele eden de Aziz Yıldırım olmuştu. Ha dili sivriydi, lakin sivri adam olmasa Metris'ten savaş boyalarını süremezdi.
Galatasaray şampiyon olacak. Beşiktaş'ı evimizde yenmemiz bunun habercisidir. Kimse heveslenmesin. Fener için diyebilecek bişey yok, onlar yine aynı tas aynı hamam. Beşiktaş'a da liderlik koltuğunda yeterince oturdu artik mekanı sahibine teslim etme zamani geldi. 💛❤🦁🏆
Gümrüğe takılan malı gördün di mi tosun paşa rakip oyuncuya "onun ben anasını..." gibi laflarıyla beraber hem takım hem oyuncuları üst üste ceza yedi. Kısacası psikolojisi iyice bozuldu. 😀
Beşiktaş hayatının hatasını yaptı son 2 haftadır. Galatasaray ise aklını kullandı hata yapmadan kazandı 2 haftadır. Galatasarayım şampiyon olacak bu sene 💛❤
Beşiktaşı son 2 haftadır gördük çok kötü oynuyorlar. Karagümrük kırmızılı olduğu halde gol atıp yıktı onları. Gs bence son haftaki düzenini bozmaz kazanır.
Şampiyonu kim olacak? Değil. Şampiyon Beşiktaş.! Averaj farkını geçeceğine sonsuz inanıyorum biz güveniyoruz göztepeye bırakmaz o maçı yense zaten her türlü şampiyon. at gözlükleriyle baktıkları için Beşiktaşın üzerine oynansın oyunları göremiyorlar ve ağlayarak bende kupa alırım. Beşiktaşın pes etmemesi tek duam oturup maçın başında hep bekleyeceğim❤️