özellikle yorumları okudum ve bilgilendirme yaptığın için sana soruyorum yanlış anlama. Arkadaşıın gösterdiği yerdeki kemik çıkıklığı bende çok daha fazla. Zayıflıktan benımksi. Dediğin şeyi araştırıcam tabiki ama sormak istedim genede. Kişinin yapısına göre farklılık oluyor mu uygulamada?
@İsimalamayanüye uygulamada farklılık olmaz crunchın farklı farklı çeşitleri var o kemik çıkıntısı genetik kilo alırsan gözükmez ama gözükse bile sorun değil ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gayet güzel zaten neyi var ki
Sol taraf kemikler cok gozukuyor buda bay bozuyor
Hm yinede fazla belli değil ve hoş gözüyor şahsen
Tesekkur ederim ins daha cok büyürüm
Rica ederim gögüslerin dolgun olursa daha hoş gözükür mesela ama nasıl büyütülür bilmem yine iyi durumdasın takma kafana
Formülünü biliyorumda zaman ve sabır lazim 75 kg olunca atarim tekrar :)
:D erkekten hoşlanıyorum knk ztn cıbıl cıbıl göstermeyin oranızı buranızı :))
Hahahaah
Gül sen gül :))
Nediyim knk be bende kizlardan hoslaniyorum sevgilim yok
:D takma kafana bulursun bir sevgili o pekte önemli değil bence
Baklava olan yer mi orası
Sol gögsümün altı varya gögüs kafesi orayı diyorum
Hee bilmiyom
Sjsjsj sen neresi sandin
Ne biliyim
Peki
Crunch yap bol bol
özellikle yorumları okudum ve bilgilendirme yaptığın için sana soruyorum yanlış anlama. Arkadaşıın gösterdiği yerdeki kemik çıkıklığı bende çok daha fazla. Zayıflıktan benımksi. Dediğin şeyi araştırıcam tabiki ama sormak istedim genede. Kişinin yapısına göre farklılık oluyor mu uygulamada?
Knk sende spor yapıyormusun? Birazda genetikle alakali orasi galiba
@İsimalamayanüye uygulamada farklılık olmaz crunchın farklı farklı çeşitleri var o kemik çıkıntısı genetik kilo alırsan gözükmez ama gözükse bile sorun değil ya
Ben mekikde cekiyorum dedigim hareketide yapiyorum ama. onlar orayi pek etkilemiyor ☹️
Karın herkeste çok farklı şekilleniyor yahu karışık
Aynen öyle genetik çok önemli bj konuda