Spor Futbol fanatiği kızlar itici midir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Soru açık. Görüşlerinizi bekliyorum. Güncellemeler+1 yıl Aşırı fanatiklikten bahsetmiyorum. Sadece takım tutuyor ve maç izliyor. Futbol fanatiği kızlar itici midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
YouAreLikeChocolate Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Takım tutup maç izlemek fanatiklik değildir takımı desteklemektir :) Fanatikliğin bence cinsiyeti yok erkeği de hemcinsimide itici buluyorum. 0 0 Yorumla
BeşiktAşklıHatunn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Kapak fotoğrafını koyan admin belli ki Beşiktaşlı 😀❤️ yo itici değil 1 0 Yorumla
sfeenks Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşırı fanatik olunca itici oluyolar, erkeğide itici 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ne olursa olsun.. benim takımım onu takımını yensede, yenilsede, acısını fena çıkarmak için bir sebep oluşturur.😉 sorunun cevabına gelince,çekicidir.. 0 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl İticiler , ama voleybolcu fanatikçiler daha çekici :d 0 0 Yorumla
şekerlibela16 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl tam tersi çekici erkeğin hoşuna gider böyle şeyler hiç kötü bakanı duymadım kız ayool 0 1 Yorumla MakineciMühendis +1 yıl Baya itici çoğu erkeğin hoşuna gitmez Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Elbette sevebilir ama fanatikliği çok itici. Sabah akşam 50 story atar futbol ile alakalı.. Direk takipten çıkarırım. 1 0 Yorumla
Yookki Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Herşey dozunda olduğu sürece güzeldir bende ilgiliyim hatta baya oynuyorum ama itici gelen yönüyle karşılaşmadm 0 0 Yorumla
illumiimorrow Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Değildir, zaten seni sevdiğin birşeyle yargılayan birini hayatında tutma 0 0 Yorumla
Cengf11 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Evet cahil olucak ben anlatıcam saçma sapan futbol yorumları yapicak 0 0 Yorumla
Emir_wqx Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Hayır tabi ki adam gibi görünüyor aksine makyaj vs. Uğraşırsa daha cezbedici olur 0 0 Yorumla
beynisa Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Niye iticinoldun be candır 2 20 Yorumla quickly_1 +1 yıl hangi takımı tutuyorsun? Yorumla beynisa +1 yıl Galatasaray Yorumla quickly_1 +1 yıl üzüldüm :( Yorumla beynisa +1 yıl Fenerbahçe li misin? Yorumla quickly_1 +1 yıl yapma :( pp'ye bak :) of course Beşiktaş Yorumla beynisa +1 yıl Gormistim Yorumla quickly_1 +1 yıl ne diyorsun şampiyonluk konusuna? kim şampiyon olur? Yorumla beynisa +1 yıl Galatasarayy Yorumla quickly_1 +1 yıl sanmam :) avantaj Beşiktaş'ta Yorumla beynisa +1 yıl Karagümrük yenildi dün Göztepe daha güçlü Yorumla quickly_1 +1 yıl Göztepe, düşme hattındaki Gençlerbirliği'nden 5 gol yedi ama :) Yorumla beynisa +1 yıl Besiktas3 büyüklerden Anadolu takımına yenilmesi sarsıcı ama Yorumla quickly_1 +1 yıl onu istatistiki olarak %5 hata payından sayalım biz :)) Yorumla beynisa +1 yıl Ahh birde kendinizi avutmuyor musunuz? Yorumla quickly_1 +1 yıl kendini avutuyor dediğin takım ligin lideri ama :) hiç o açıdan baktınız mı? Yorumla beynisa +1 yıl Şimdilik Yorumla quickly_1 +1 yıl bu sezonluk de sen ona :) cumartesi şampiyonluk haberimizi alacaksın ne de olsa :) Yorumla quickly_1 +1 yıl bu konuya cumartesi devam edelim istersen :) bakalım kim haklı çıkacak :) Yorumla beynisa +1 yıl Tamamdir Yorumla quickly_1 +1 yıl anlaştık :) Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı. İtici demeyelim de sevmem 1 0 Yorumla
Lapadula Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Candır onlar can değeri biçilemez pırlanta 0 0 Yorumla
Agnetaar Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Hayır değildir çok hojdir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama benana dkdjdjcknmsjd Yorumla Agnetaar +1 yıl Hahahahahhaha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Takım tutup maç izlemek fanatiklik değildir takımı desteklemektir :) Fanatikliğin bence cinsiyeti yok erkeği de hemcinsimide itici buluyorum.
Kapak fotoğrafını koyan admin belli ki Beşiktaşlı 😀❤️ yo itici değil
Aşırı fanatik olunca itici oluyolar, erkeğide itici
Ne olursa olsun.. benim takımım onu takımını yensede, yenilsede, acısını fena çıkarmak için bir sebep oluşturur.😉 sorunun cevabına gelince,çekicidir..
İticiler , ama voleybolcu fanatikçiler daha çekici :d
tam tersi çekici erkeğin hoşuna gider böyle şeyler hiç kötü bakanı duymadım kız ayool
Baya itici çoğu erkeğin hoşuna gitmez
Elbette sevebilir ama fanatikliği çok itici. Sabah akşam 50 story atar futbol ile alakalı.. Direk takipten çıkarırım.
Herşey dozunda olduğu sürece güzeldir bende ilgiliyim hatta baya oynuyorum ama itici gelen yönüyle karşılaşmadm
Fanatik olan her şey itici
Değildir, zaten seni sevdiğin birşeyle yargılayan birini hayatında tutma
Evet cahil olucak ben anlatıcam saçma sapan futbol yorumları yapicak
Hayır tabi ki adam gibi görünüyor aksine makyaj vs. Uğraşırsa daha cezbedici olur
Niye iticinoldun be candır
hangi takımı tutuyorsun?
Galatasaray
üzüldüm :(
Fenerbahçe li misin?
yapma :( pp'ye bak :) of course Beşiktaş
Gormistim
ne diyorsun şampiyonluk konusuna? kim şampiyon olur?
Galatasarayy
sanmam :) avantaj Beşiktaş'ta
Karagümrük yenildi dün Göztepe daha güçlü
Göztepe, düşme hattındaki Gençlerbirliği'nden 5 gol yedi ama :)
Besiktas3 büyüklerden Anadolu takımına yenilmesi sarsıcı ama
onu istatistiki olarak %5 hata payından sayalım biz :))
Ahh birde kendinizi avutmuyor musunuz?
kendini avutuyor dediğin takım ligin lideri ama :) hiç o açıdan baktınız mı?
Şimdilik
bu sezonluk de sen ona :) cumartesi şampiyonluk haberimizi alacaksın ne de olsa :)
bu konuya cumartesi devam edelim istersen :) bakalım kim haklı çıkacak :)
Tamamdir
anlaştık :)
İtici demeyelim de sevmem
Evet ben hoslanmiyorum.
Candır onlar can değeri biçilemez pırlanta
Hayır aksine bence daha güzel
Argocu tayfadan değilse itici değildir.
Hayır değildir çok hojdir
Ama benana dkdjdjcknmsjd
Hahahahahhaha
Yok bee
Değildir