Spor Adana demir spor taraftarları sokaklara döküldü sevinç gösterisi yaptılar. Ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Adana demir spor taraftarları sokaklara döküldü sevinç gösterisi yaptılar. Ne düşünüyorsunuz? Adana demir spor taraftarları sokaklara döküldü sevinç gösterisi yaptılar. Ne düşünüyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Anlık Kprona 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nerede yasak polisler nerede toma şu sıkamamış mi ordakilere 0 2 Yorumla RealistPanda +1 yıl Valilik izin verdi polis eşliğinde sevinç gösterileri ve konvoylar yapıldı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @RealistPanda valilik dikkatini acaba ceza kesiyor u nasıl iş Yorumla
Okurgezertayfa Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl 26 yıl sonra gelen mutluluk bu arkadaşlar. Tabi ki savunmuyorum bunu insanlar çok abarttilar ama bir Adanalı olarak da onlara laf ettirmem 1 4 Yorumla RealistPanda +1 yıl Helalsin Yorumla Okurgezertayfa +1 yıl @RealistPanda Adanalıyık 😂👍🏻 Yorumla RealistPanda +1 yıl Allah'ın adamıyık 😃 Yorumla Okurgezertayfa +1 yıl @RealistPanda 😂👍🏻 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Açıkçası çok kızdım bu şekilde olmamalıydı asla nasıl eğlenileceğini bilmiyorlar evlerde balkonlarda yapılabilirdi kutlamalar bu gidişle bitmicek korona 0 0 Yorumla
Azgın1Erkek Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Maç koronodan daha önemli diyorum bizim ülke gelişmez geriye gider ben bunu deyince hain oluyorum 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Spor konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tam Kapanma? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Anlık Kprona
Nerede yasak polisler nerede toma şu sıkamamış mi ordakilere
Valilik izin verdi polis eşliğinde sevinç gösterileri ve konvoylar yapıldı.
@RealistPanda valilik dikkatini acaba ceza kesiyor u nasıl iş
26 yıl sonra gelen mutluluk bu arkadaşlar. Tabi ki savunmuyorum bunu insanlar çok abarttilar ama bir Adanalı olarak da onlara laf ettirmem
Helalsin
@RealistPanda Adanalıyık 😂👍🏻
Allah'ın adamıyık 😃
@RealistPanda 😂👍🏻
Açıkçası çok kızdım bu şekilde olmamalıydı asla nasıl eğlenileceğini bilmiyorlar evlerde balkonlarda yapılabilirdi kutlamalar bu gidişle bitmicek korona
Maç koronodan daha önemli diyorum bizim ülke gelişmez geriye gider ben bunu deyince hain oluyorum
Üzücü, böyle olmamalıydı
Tam Kapanma?