Kickboks Hayat gibidir Yedikçe dayağını korkmamaya baslar ve dayak arsızı olursun Belirli biz zaman ıslak sopayı yiyince zamanla zevk alır ve bu sefer sen vurmaya başlarsın Dayak yemeyen atmayı öğrenemez
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Koşu, fitness, yüzme, basketbol, yürüyüş, pilates... Başka ne kaldı... djdjnj Sevdiğim bütün sporlar beni hayata bağlar.
12 yıl voleybol oynadım gayet huzur vericiydi ve sohbet ortam dostluklar çok güzeldi ve azimm. Ayrıca futbol da oynuyordum ama su sporları başka bence ve yamaç paraşütü paraşüt lu sporlar huzur bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Yoga hareketleri benim de sırt ve bel ağrılarıma iyi geldiği için ve tüm eklemleri çalıştırdığı için iyi geliyor ama öyle bir bağlama falan olmadı.
Plates=yaşama sebebim.. hastasyim dir.. hatta ilerde Allah nasip ederse uzmanlik alıp YouTube kanalimda bilgilerimi aktarmak istiyorum
Fotoğraftaki hareketi yapmaya çalışırken belimi kırdım. Hastaneden yazıyorum şu an. Alırım bi geçmiş olsun dileklerinizi.
Futbol en sevdiğim tam bende oyun kurucu veya forvet arkası oynayacak akıl zeka var :D
Kickboks
Hayat gibidir
Yedikçe dayağını korkmamaya baslar ve dayak arsızı olursun
Belirli biz zaman ıslak sopayı yiyince zamanla zevk alır ve bu sefer sen vurmaya başlarsın
Dayak yemeyen atmayı öğrenemez
Koşu, fitness, yüzme, basketbol, yürüyüş, pilates... Başka ne kaldı... djdjnj Sevdiğim bütün sporlar beni hayata bağlar.
12 yıl voleybol oynadım gayet huzur vericiydi ve sohbet ortam dostluklar çok güzeldi ve azimm. Ayrıca futbol da oynuyordum ama su sporları başka bence ve yamaç paraşütü paraşüt lu sporlar huzur bence
Basketbol oynamadan duramam basketbol sağlıklı yaşam için birebir
hiçbiri yaşam sevgisi vermiyor ya hepsini nerdeyse yaptim en zevklsi voleyboldu yani o güzeldi
Yuzme basketbol ve bisiklet
Bisiklet, dağ ve doğa
Basketbol ve Atletizm :)
Yoga Tenis voleybol fitness
Fitness dışında basketbolu da severek oynarım.
Biraz farklı olcak ama tenis 😄
kendi spor programım var ağırlıklarım
Voleybol. Oynayamiyorum artik o baska.
Fittnes dı da bıraktım 😂
Kardiyo yaparken öyle hissediyordum
Yapabiliyor olsam fitness.
Futbol aşığıyım birde sana ❤️
Yürüyüş
Taekwondo 🥋
Hiçbiri.
koşu kesinlikle :)
Yürüyüş😅