Gizli Üye(25-29)+1 yılBelin değil de bacakların çok ince bence. Ben vücut çalışmıyorum ama belim bacaklarıma oranla seninkine göre daha ince duruyor pek spor yapmış gibi durmuyorsun. Spor hocan sağlıksal sebeplerle ara ver demiştir hiçbir spor hocası senin fiziğin iyi sen spora ara ver demez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu senin seçimine bağlı ama kaslanarak kilo alman bence çok op olur hem uzun yaşaman için hemde kendin için zayıflık ya da şişmanlık fitlik değildir kaslı vucüt yapısı fitliktir belin normal çok ince değil ama bunun bir tık daha incelmiş versiyonu yani yandan bakıldığınında görülmemek falan ama :D şahsi fikrim dokunduğumda kemik parçası yerine dolgunluk gelmesi daha iyi
00 Yorumla
+1 yılİnce değil ki kalın da değil tabiki sporu bırakacak bi durum göremedim gayet normal bi vücut yani yerlere vurulacak ya da göklere çıkartılacak bi vücut değil ama tabiki popüler bi soru olması çok normal burada
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Bak bu resim daha net daha güzel. Son soruda ki resme göre bu daha iyi. Bence bir tık iyisin, yani genel ortalamaya göre ama yine söylüyorum bir havan yok. Normalsin.
17 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Olabilir
- +1 yıl
Karar ver
Spora ara ver diyen hocanı değiştirsen iyi olur fotoğrafta oldukça formda görünüyorsunuz ayrıca
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılMerak etme evlenince fazlasıyla alırsın verdiğin kilolari dert etme bizim türk erkeği balık etli seviyor kilolarından evde kalamazsin güzel tombiş bişey olursun zaten kız dediğin balık etli olacak zaten çok zayıf iyydegil sağlık açısından da Allah muhafaza çok zayıflama verem olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalan söylediğin çok belli hiçbir fitness hocası spora ara ver demez kilo Alman gerekiyorsa sporla birlikte almanı önerir daha az ve büyük öğünlerle kas çalışmanı önerir karın kasın dahi yok neden ara veresin eğer gerçekten spor yapıyorsan devam et yağ oranın az kas yaparsın
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılProfil resmindeki sen isen kollarına çalış kolların ve bacakların hiç spor görmemiş
+1 yılCanım sorduğun soruda mantık göremiyorum belim çok mu ince diyip giydiğim pantolonlar olmuyor demen çelişiyor burdaki amacın görün fiziğimi görünn demek başla bişey yok cevaba gelicek olursak gayet iyi
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Fiziğin çok iyi ama spor hocan hakkında aksini düşünüyorum. Spora ara ver diye tavsiye mi olur? Öncelikle spor belini inceltmez. Spor ile sadece kalori harcarsın ve eğer direnç egzersizi yapıyorsan aynı zamanda kaslarını da geliştirebilirsin. Belini ve ya vücudunun herhangi bir bölgesini incelten tek şey yağ yakarak gerçekleşir. Yağ yakmak için de harcadığın kaloriden daha az kalori alman gerekir ki vücut eksik kalan kalorileri önceden depo ettiği yağları metabolize ederek karşılayabilsin.
14 Yorumla- +1 yıl
Yalan soru kanka kızın profiline bakarsan fiziğini görürsün spor falan yapmamış
- +1 yıl
Niye kuduruyorsub mal mısın o fotoğrafım geçen yaza ait
- +1 yıl
Spor hocam erkek arkadaşım biraz ara ver dedi.
Aciklama kismina cevaben, hic de koxa degil gobegim, elestiririm 😒
Incesin ok de niye spora ara ver desin ki. Cok sacma.
06 Yorumla- +1 yıl
kız haklı. ilk olarak bu akla geliyor. merak etme her kız hayatında en az bir kez kendini bilmez birinden penis resmi aldı. yani kızı boşuna penis olduğunu anladığı için aşağılamaya çalışma. senin fotoğrafı atma sebebin tepki çekmek besbelli. tepkini aldın otur aşağıya
- +1 yıl
yorum attın herkesin dikkatini çekiyorsun. ayrıca erkek olsa ne fark eder? sen bu fotoğrafla zaten bunu amaçladın ve amacına ulaştın. tepki görmenin tuhafına gitmesi saçm🤦♀️ yorum istemiyorsan böyle şeyler atmayacaksın 🤷♀️
- +1 yıl
@nyanya1384 Arkadaşım senin yorumunu istesem sana yazarım. Ben seni herhangi bir şeklide muhatap aldım mı? Almadım. E daha ne? Git öteye, ne halin varsa gör.
Aklı fikri orada gezen insansınız ki her gördüğünüz resim, nesne size onu çağrıştırıyor. Vay arkadaş.
Herkesin dikkatini çekiyormuşum. Hale bak. Herkes bekliyormuş göbek görelim de penise benzetelim diye.
Benim attığım resim de, siz düşünme kapasitesi sınırlı olanlar hariç herkesin anlayacağı üzere, göbek. Evet, bildiğin göbek, erkek göbeği.
Özür dilerim ama, şu kadar anlayışı kat, aklı bacak arasında insanların gelip de bıdı bıdı edeceğini hesaba katmamıştım.
Dikkat çekmekmiş amacım. Anlamıyorum ki sen kimsin ki senin gibisinin dikkatini çekeyim ben. Ciddi ciddi anlamıyorum yahu.
Zihniyetinize tüküreyim sizin. Üç tane böcek gelmiş bir araya. Ya sabır.
Bu zayiflamaman. icin. demis. olabilir belkide. kiloya da ihtiyac var ve eger beli. soruyodan sadece incelik. degil. hem sıkı. hemde. gayet iyi. bir sekli. var sen sikayetcimisin ki?
Ve gorunuse gore baya onem. veriyor gibisin. spora?00 Yorumla
+1 yılGöbeğini biraz daha içine çekersen nefessiz kalıp öleceksin gibi geldi bana..
40 Yorumla
+1 yılSpora ara verince vücut yağlanmaya müsait olur. Bu yüzden ara ver demiş olabilir..
Ağırlık antrenmanları da kilo aldırır. Kardiyoyu bırakıp ağırlık antrenmanlarına yönelirsen kilo alabilirsin.00 Yorumla
+1 yılŞopla bile ince değil kanka tabiri caizse dikdörtgen vücutlusun vücut orantın kötü bel oyuğun yok, bacaklarının üstleri gereksiz ince.
05 Yorumla- +1 yıl
Kudur
- +1 yıl
İnan kudurulacak minicik yanın yok gerçekten...
- +1 yıl
+++ şortun altına sakladığın göbüşünden bahsetmemiştim bile
- +1 yıl
Kudurmasaydın görüşü silmedin şimdi yallah
- +1 yıl
Profil resmindeki fizikle sorudaki fizik aynı değil kanka şimdi kimseyi kandırmayalım spor yüzü görmemiş profilindeki kız
Sporsuz daha incelerini de gördüm. Hani sarılınca kendi gıdıklayabilmek denilen şey :D şu an fiziksel olarak en ideal halindesin. Hoca haklı fazlasına gerek yok
00 YorumlaBel yok, kalça yok, baldır bacak yok.. bu ne kızım çöp gibisin
12 Yorumla- +1 yıl
Son soruma bak
+1 yılhacim kazanman lazım biraz belinin inceliği zayıf oldugun için hiç bir antrenör spora ara ver demez o nasıl bir spor hocası
10 YorumlaYoo bence gayet iyi fiziğin ama daha kilo vermek için spor yapma kilo almamak için spor yap ya da sağlık için
00 Yorumla
+1 yılTahta gibi yemeğin salçalısı karının kalçalısı anam iskelet gibisin hiç göz zevkime hitap etmiyor 😁
02 Yorumla- +1 yıl
Ağla o zaman
- +1 yıl
Ben niye ağlıycam benim sevgilim olsan ağlardım ama 😁😁😁😁
+1 yılSpora ara vermek yerine hafiflet diye bilirdi yine de hocanın işine karışılmaz formunuz maşallah biraz kilo alsanız daha iyi mi olacak ne
00 YorumlaHoş gözükmüyor kastan gidiyor oysa kas zedelenmemeli
10 YorumlaAtma ziya.
Öyle demezler. sporu hafiflet derler en fazla fiziğini gösterip abazanlar yazsın diye sorman çok banal.43 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin aylık 20bin kazanıyorum yetmiyor başlıklı paylaşımlarına benzettim. Soru başlı başına birçok mantık hatası içeriyor zaten 😂
- +1 yıl
@Blackman77 kesinlikle öyle
- +1 yıl
Kes be mal spor hocam erkek arkadaşım
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir spor hocası sağlık meselesi olmadığı sürece böyle bir şey söylemez ama.
41 Yorumla- +1 yıl
Trol soru işte. 😂 Birkaç tane erkeğin dikkatini çekmeye çalışmış bence.
+1 yılKaslı yakışıklı insanlarla ilişkim oldu diyerek referans vermen😃
10 Yorumla
+1 yılbence iyi. sağlık yönünden şikayetin yoksa pekte şey yapma derim.
00 YorumlaBoş insanların boş yorumlarına bakma orantısız falan bence güzelsin ben düştüm
00 Yorumla
+1 yılspora ara ver ama günde 20 dakika pilates yap kilonu koru
00 Yorumla
+1 yılHayır iyi duruyor. Spora ara ver diyen hoca mı olur ya?
00 Yorumla
+1 yılBelini incelmeye değil de kendini sıkılaştırmaya çalış bence sporu bırakma
00 Yorumlabence normal ama azdaha sıklaştır ve kalınlaştır daha güzel görünüm olur
00 Yorumla- Spor konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılValla biraz da incelirsen kemik kalıcaksın görünüşe göre
00 Yorumla
+1 yılYok yok iyi bende popo kazan kadar bel ince olunca çok fena gözüküyoda seninki normal gibi
00 Yorumla
+1 yılEvet buda demek oluyor ki yatakta seç sirasinda gotunun altinda minder lazım 😂
00 Yorumlaherşey kas falan olsaydı keşke ne kadar kolay olurdu
00 Yorumla
+1 yılTam guzel bence gunde 20 mekik cek sadece formunu kaybetme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgünde kaç saat çalıştınız bi de hangi hareketler diyet yaptınız mı
01 Yorumla- +1 yıl
Diyet yapmadım spora gidiyorum erkek arkadaşımın spor salonu var 5 saatim oradan geçiyor
+1 yılGüncellemeden önce: Fotodaki durus ile alakalı ama yinede fena degil fizigin
Güncellemeden sonra ezik birisi olduğuna karar verdim30 YorumlaBoşuna takıntılık yapma bence gayet iyi duruyor :) ilerde istemeden de olsa otomatik kilo almaya başlıyorsun zaten sporunuda ağır şeyler yapmadan devam et bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelin çok güzel fiziğinde öyle sadece tişötüne ütü yap okadar
00 YorumlaBasen bel orantısı çok iyi daha ince bel hoş durmaz
01 YorumlaSpora ara ver demek ne demek ya o bölgeyi çalışmazsın olur biter
00 Yorumla
+1 yılKalp sağlığınız yerinde oldugu müddetçe hic bir hoca ara ver demez
00 YorumlaSpor konusunda 330 cevap paylaştı. Fiziğin çok güzel de sende kilo al biraz doğru yerlere
00 Yorumla
+1 yılBence abartacak bir şekilde, sporu bıraktıracak şekilde bir incelik yok. Ki gördüğüm kadarıyla çok iyi, mümkünse bırakma devam et 🙏🏻
00 Yorumla
+1 yılBir ara bende böyleydim ama sonra gecti yani normalsinn
15 Yorumla- +1 yıl
Geçti derken
- +1 yıl
@nakalakwkw yani belim çok inceydi ama sonra biraz kalinlasti
- +1 yıl
Biraz mı? 😂
- +1 yıl
@nakalakwkw evet biraz neyin pesindesin
- +1 yıl
Takılıyım dedim hemen neyin peşindesin dion 🙄
Tişörtünü ütüle diye ekrana ütü fırlattım
21 Yorumla- +1 yıl
Hahhahahaha Eee gelmedi
Hocana guvenmiyomusun niye burdakilere soruyosun?
22 Yorumla- +1 yıl
Güveniyorum ama hocam erkek arkadaşım
+1 yılOff nesin sen böyle 😘😘 nerde yaşıyorsun söyle de geliyim oraya senin için
00 YorumlaEvet bence bu bel çok ideal fazla ince olunca berbat duruyo
00 Yorumla
+1 yılAşkım pişik olmuş gibi durmâdan cekseydin anlayabilirdik
00 Yorumla
+1 yılinsan gibi dik durursan anlariz ve gobegi sal vajinan patlar
00 Yorumlabelin gayet normal
sporu formunda kalmak icin yapmaya devam et00 Yorumla
+1 yılcanlı iskelet 😃 biraz kilo al diyo yani yemek ye ki spor da da verim alasın 😉
00 YorumlaBence gayet iyi ama sm yazsaydın daha anlaşılır olurdu
00 Yorumla
+1 yılBen de belimin ince olmasını istiyorum evde hangi hareketleri önerirsin
00 YorumlaSpor zayıflamak için yapılmaz 👒
30 Yorumla
+1 yılFake olmasan iyi de jsjsjs
11 Yorumla- +1 yıl
Fake değilim
+1 yılElimdeki ekmeği biraktim sağol
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahahahah yaa
+1 yılTüm abazaları soruya çektin bravoooo
13 Yorumla- +1 yıl
Sende gelmişsin
- +1 yıl
Soru popüler oldu kızlarsoruyorda en üst sırada gözüküyor. Bunu yazmak için gelmiştim ben abaza değilim bağyannn
- +1 yıl
Yazmak zrunda mısın.
+1 yılFotoyu çektiysen göbeği salabilirsin artk
17 Yorumla- +1 yıl
Slak mısın
- +1 yıl
Hayır ama sen öylesin bence
- +1 yıl
Evet slak olduğunu kanıtladın şimdi gidebilirsin bb
- +1 yıl
Ergen velet aw sq sal beni
- +1 yıl