+1 yılSeni tebrik ederim ne güzel kendin için kilo vermişsin ki olması gerekende bu. Ben başkası için kilo verenleri hiç anlamiyorum evet dalga geçiyolar ama onlar zaten beyinsiz olmayan insancıklar ki sırf birini sevdiği için kilo verenlerde var ki bu da çok yanlış bişi bırak seven öyle sevsin seni, ama ben seni sırf kendin için zayıfladığın için seni çok tebrik ediyorum ki en doğru olan şey budur yoksa başkası için kilo alıp vermek çok saçma bir şey bu seferde zayıf diye dalga geçiyorlar. Umarım başarılarının devamı gelir 👏🏻👏🏻👏🏻
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılVicdanları olsa zaten dalga geçmezlerdi. Vicdan yapmazlar tabiki, pişman da olmazlar. Birçoğu kıskanır, üzülür. Tebrik ediyorum seni yürekten. Eminim ki kilo problemin olduğu zaman bile harika bir kalbe sahiptin. Daha rahat hareket edebilmek için, istediğin kıyafetleri giyebilmek için, sağlığın için zayıfladın, kimse için değil. Zayıflamak imkansız değil, kilo gider gelir, gelir gider. Ama karaktersiz olmak, alaycı, sinsi olmak kötü. Bizim ruhumuzun ışığını şişman, obez insanlar karartmıyor ve tanıdığım çoğu şişman insan dünya iyisi insanlardır. Bizim ruhumuzun ışığını söndüren insanlar karaktersiz, sinsi, alaycı kişilerdir, onlar karakter olarak güçsüzdür, beş para etmezler.
Bu vasıfsızların eylemlerine ve söylemlerine takılmamak gerekir. Sağlıklı yaşamayı seçerek kendine en büyük iyiliği yaptın, tebrikler 😊00 Yorumla
+1 yılBende 13 kilo verdim üstüne spor da yaptığım için fazlasıyla değiştim bu sayede turnuva da madalyam bile var diyebilirim. Sizinle konuşma gereksinimi duymayan insanlar konuşmak için zaman kolluyor. Bir sürü övgüler. Ama işte hepsi sizi bu yeni halinizle kabul edenler oluyor. Yazık onlara. Ve gerçekten sizi tebrik ederim :)
00 Yorumla
Tebrik ederim harika bir duygu biliyorum çünkü bende yaşadım bunu 3 ay da 22 kilo vererek 100 den 78 e düştüm kas kütlemi arttırdım ve yeni bir hedef kattım kendime Türkiye federasyonuna başvurup bu işin eğitimini alarak antrenör olmayı hedefledim. Sporu hayatıma entegre etmeye karar verdim herkesin de etmesi gerektiği düşüncesi içerisindeyim başarılarının devamını dilerim 😎
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
+1 yılYa öyle insanlar asla mutlu değiller inan bana böyle mutsuz oldukları için bizi de mutsuz ediyorlar. Takımıycaksın umursamıycaksın ve kilonu kendin için vermene Cook sevindim. Gördüklerinde şok olacakları dan eminimmm ama şunu da diyim sen her halimle güzelsin
11 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle öyle..
çok tşkler <3
Muhtemelen dalga geçmiyorlardır seni düşündükleri için kilo ver demişlerdir sen de şişkolun takıntısı ile dalga geçiyorlar diye düşünmüşsündür. Benim de bir akrabam vardı üzülüyorduk genç kız olmuş 120-130 kilo, arada az kilo ver dediğimizde küsüyordu. Biz de aman ne hali varsa görsün dedik bir daha üstelemedik şimdi 160 kilo. Yolda yürüyemiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle değil ya.. onlar bana iyi gelsin azim yapsın diye demiyordu.. bildiğin dalga geçer gibi sürekli şişko diyorlardı.
Diyet & Beslenme konusunda 1b cevap paylaştı. Sağlığın için vermiş olman daha iyi. O, bu konuştu diye değil yani. Bizim millet böyle işte, azıcık ince gördüklerine kilo al derler. Azıcık şişmansı gördüklerine kilo ver derler. Kendilerine bakmazlar. Her şeye bir yorum.
31 Yorumla
Soran+1 yılinsanlık böyle :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanlar niye böyle s*lak anlamıyorum banada yaptılar ev hali olduğu için çok küçük gelen bir kıyafeti giymiştim ve 5-10 kilo fazlam vardı. Olabilir kabul ediyorum ama o dön belki başka problemlerim vardı. Spor yapamamıştm ve şimdi iş o kilolarımı verdim çok fazla birşey yapmadan üstelik. Bunu yapan ise afedersiniz ama öküz gibi hayvan gibi yiyen ve gittiği misafirlikte kiloma laf edecek kadar terbiyesiz insanlar. Ama ben herzaman parmakla gösterilen örnek insan olmuşumdur. Hicbir zaman kimseyi kırmadım. İncitmedim. Kilo alınır verilir ama insan olmayı herkes beceremiyor. Seni de tebrik ediyorum. kilomu merak edecek olursanız 65 koydum 5 kg diyetle verdim sonrasında zaten kendiliğinden zayıfladım. Cunku çok fazla yemek yiyen biri zaten değilim şuanda da zayıfım. Sukurler olsun birini eleştirirken kendinize bakın öyle konuşun kaba Saba aile görgüsü almamış mağarada yetişmiş insanlar
10 YorumlaNeler yaptın söylesen iyi olur aslında o tür insanlar hiçbir şekilde değişmezler hiç takmamalısın tebrik ederim seni bu arada ve darısı başıma.
12 Yorumla
Soran+1 yılhello,
ben bütün zararlı yiyecekleri kestim. fast food, ekmek, şeker, abur cubur falan hepsini.. düzenli kendime günlük almam kaloriyi hesaplayıp sağlıklı beslendim. her sabah yürüyüş yaptım yarım saat kadar.
erkek olsam şişman kadınla evlenirdim veya siyahi
hiç gerek yok vallahi zayıflamanıza (erkeklere demiyom erkekler sizz bi diyet yapın jknmfb) kısa saç siyahi afrikalı beyaz benim için farketmez balık etlide önemli olan kalp 2.. si money çünkü neden olmasın ki ayol...04 Yorumla- +1 yıl
Aha İşte Adam Ya Adam
- +1 yıl
@RuhsuzErgen dimi dimi..
- +1 yıl
Bu arada ismin harika İngilizce İle Türkçenin Harika Bir Kombinasyonu
- +1 yıl
@RuhsuzErgen 😂😂😂
+1 yılKızı amma linçlemişler ya
herkesin derdi kendine büyük kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez- sana belki dedikleri gülünç gelir veya nevar ki bunda dersin ama o insan sabah akşam belkide bu yüzden ağladı, depresyonlara girdi bilmiyorsunuz işte- o yüzden boş yapmayın KS nın herbokolog üyeleri...00 YorumlaO dönem şişkoydun, şu an kilo vermiş olman o dönem şişko olduğun gerçeğini değiştirir mi?
Neyin vicdan azabını çekecekler, sana asla kilo veremezsin falan mı dediler de, azap çekecekler?
Manyak mısın lan, bu neyin hırsı. Boğazını tutan her insan kilo verebilir, bu onların vakti zamanında tombalak olduğu gerçeğini değiştirmez, pişmanlık falan da uyandırmaz. Çık hayal dünyandan..00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO zaman tam Before After atsaydın bacım. Komikmiş. Aynısın değişmemişsin. Ayrıca sana zorbalık yapanları sanma ki seni böyle görünce kıskanacaklar vs. Onların amacı insanlara kötü hissettirmek. Zklerine bile takmazlar seni kısaca. Ayrıca kilo verince bu özgüven nasıl pohpohlanmış anlamadım. Giyim tarzın çok kötü.
00 YorumlaTebrik ederim seni, çok doğru bir düşünce başkaları ne der ne diyo diye değil de sağlığını düşünerek vermişsin onca kiloyu. İnsanlar sürekli konuşur dinlememek lazım ama böyle de çok güzel olmuş utanacaklardır eminim.
10 Yorumla
+1 yıl2sinde de iyi gözüküyosun, başkaları için değilde kendin için kilı vermeyi seçtiysen bu konuda bişey diyemem de başkaları ne düşünür diye olduysa kendini sevmeyi ögren ve başkalarıda seni oldugun gibi sevmeyi öğrensin
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun kız sana , ben de hırs yaptım arkadaşlarım beni dışlıyordu istediğimi giyemiyordum falan 106 kilodan 82 ye kadar düştüm şu an 82 kiloyum hedefim 60 kilo inşallahhh olurumm. Tebrik ederim seni 🌸🌸🌸🌸
00 YorumlaHiç bi b. k hissetmeyecekler insanlar her zaman kusur bulurlar
11 Yorumla
+1 yılÖnce bir kudurma evresi geçiriyorlar sonra kendileri de şişko olduğu için zayıflamaya çalışıp spora yazılıyorlar ama beceremiyorlar ask
20 Yorumla82 ken cok daha guzelmisin hatun dedigin balik etli olur bea bnce kendine yazik etme eski formunu koru insan esini kucagina alinca yumusacik hissetmeli kemik parcasi gelmemeli
00 Yorumla
+1 yılevet şişkosun diyip dalga geçenler çok sinir bozuyor benimde kilo fazlam var vermeye çalışıyorum verip XL ya da XXL bedenlerden kurtulmak istiyorum spor şart
00 Yorumla
+1 yılçok güzel olmuşsun öncelikle. ve ikinci olarak da bence vicdan azabı filan çekmezler. ha pişman olmuşlar ha olmamışlar. önemli olan senin düşündüklerin.
00 YorumlaHl lan sana bu arada bol bol maydanoz ye kilonu korumak istiyosan kız arkadaşım 68 kilolan hep ama he 5 senedir sevgiliyiz 3 senedir full 68 de kilosu az aslında 72 olması lazım boyu 1.82 çünkü
00 Yorumla
+1 yılkimseye bi şey kanıtlamaya çalışma, eski halin de oldukça güzel. belki bi gün bi ilaç kullanmak zorunda kalırsın ve eski halinden de şişman bir insan olursun. kendini her şekilde sevmeyi öğren.
00 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların fiziksel özellikleriyle dalga geçen yaratıklar aslında kendileri aciz ve dalga geçilecek pozİsyondalardır ancak muhatap olmaya değmez
10 Yorumla Şaşırırlar içten kıskanırlar. Böylelikle nazar değer sana 200 kilo olursn xd
12 Yorumla
Soran+1 yılüzüyorsun..
Basarin icin tebrik ederim👏kilolu halinde kötü degilmis. İnsan kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle olmalı. Bu durum sana yaramış öyle düşün.
00 Yorumla
+1 yılbir kişinin kusuruyla dalga geçmek hiç hoş birşey değildir. zaten edenlerde kendilerine ederler takmaya gerek yok ve helal olsun.
00 Yorumla
+1 yılBende 1 yıl önce 120 kiloydum şimdi ise 75 kilo kaldım vermeye devam ediyorum dalga geçenler şu an aa ne kadar güzel olmuşsun diyolar
00 Yorumla
+1 yılYo ikisinde de halen kilolusun senin vücut yapın böyle aslında, benim teyzem de böyle ne kadar verse vücut yapısı onu kilolu gösteriyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzmin taktir edilesi.
4-5 ay daha kilo kontrolünü elde bırakmadan vücudunun bu yeni kilona alışmasını sağlamalısın.
Belirli bir süre bu durumu korursan artık yeni bedenin, yeni standardın olur.00 Yorumla
+1 yılÖnceki halin de iyiymiş kadın dediğin biraz kilosu olcak kuru çöp gibi olmak daha itici bence 👌
10 Yorumla
+1 yılKudurcaklar baska ne olcak
21 Yorumla
Soran+1 yılçatlasınlar
+1 yılBen hiç diyet yapmadan sadece yürüyüşle bir yılda 20 ye yakın kilo verdim 🧿
00 Yorumla
+1 yılGüzel zayıflamışsın bende hiç kilo alamıyorum 47 kiloyum 🤣
00 Yorumla
+1 yılUlan böyle olucagını bilsem zamanında yatırım yapardım derler genelde
00 Yorumla
+1 yılBenim de 15 kilo almam lazım, darısı benim başıma 🤗
00 Yorumla
+1 yılAzminden dolayı seni kutluyorum. Seninle dalga geçenlerinde geçmişine saygılar sunuyorum.
00 Yorumla
+1 yılkendinden utanan bir kızımız daha.
bu gidişle her yer yüzsüz insan olacak.00 YorumlaHelal sana be 🔥 sağlıklı ve sportif bir yaşam insana fazlasıyla güç ve haz veriyor!
00 Yorumla
+1 yılBence ikisisede çok iyi kilo kadında aşırı olmadığı sürece çekici bile gösterir
01 Yorumla- +1 yıl
15 kilo nasıl verdin 🤣
+1 yılEn iyi Ve En ünlü intikamdır
"Biraz" Pişmanlık Hissedecekler00 Yorumla
+1 yılbirileri için değil kendin için en iyisi olmuş :) ve gayet hoş olmuş
00 Yorumla
+1 yılŞişko dedikleri bu muymuş? Onlar şişko görmemiş. 😂😂😂 Neyse aynen spora daima devam.
00 Yorumla
+1 yılazmin sonu bellidir. seni gerçekten taktir ediyorum. ve sağlıkı mutlu huzurlu yaşam diliyorum ❤️
01 Yorumla- +1 yıl
Tanisalimmi
+1 yılDalga geçenler şimdi de çok zayıflamışsın der, onlar her zaman dalga geçecek bir şeyler bulur😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVicdan azabı cekecek nevarki kilo problemin var demişler yanlış nevar bunda galiba sen çok taktın kafaya oyüzden hepsi sana hakaret gibi geldi
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPek fark göremedim 2 fotoğraf arasında ama sağdaki yeni galiba onda da fazlan var biraz daha gayret edersen çok az kalmış aynen devam 👍🏻👍🏻😬
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerak ediyorsan demek ki onlar dalga geçtiği için yapmışın
12 Yorumla
Soran+1 yılvicdan azabı çekmeliler.. onlar şaka sanıyordu ama benim kalbim her zaman kırıldı. kaç kere de söyledim devam ettiler
Cevap sahibi+1 yılumurlarında olduğunu pek zannetmiyorum ama senin daha sağlıklı olmana sevindim :)
Öyle insanlar her haline kusur bulur merak etme.
12 Yorumla
Soran+1 yılkendilerine bulsunlar
+1 yılkac tiniz kac oldunuz bende sismanim😞
13 Yorumla
Soran+1 yılselam,
82 kiloydum, şu an 61 kiloyum.. ben bütün zararlı yiyecekleri kestim. fast food, ekmek, şeker, abur cubur falan hepsini.. düzenli kendime günlük almam kaloriyi hesaplayıp sağlıklı beslendim. her sabah yürüyüş yaptım yarım saat kadar.- +1 yıl
kac ay yaptin
Soran+1 yıl6
Kanka abaza dolar genelde ya bıde sey ılk okulda lısede umursamadıgımız kızlar unıversıtede manken oluyor ya anlamıyorum kı oyuzden en cırkınını bulmak lazım ılk okulda dırek nıkahı bak unıversıtede mucızeyı gor ya dkwlmdlekd
00 Yorumla
+1 yılEğer başkaları için verdiysen aklına şaşarım, ama bir musibet bin nasihatten iyidr derler, yoksa böyle azimli olmazdin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok da zayıf olmamalı.
Yemeğin salçqlısı kadının...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBayılıyorum sizin gibi kararlı azimli insanlara keşke bende yapabilsem tebrikler
10 Yorumla
+1 yılEn azından senin kilon kalıcı değil. Benimde fiziksel engelim var diye alay ettiler abla.
00 Yorumla
+1 yılTebrik ederim kendine inan başkaları için değil kendin için çabala her zaman 🤚🏼
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhangi foto şişman halin hangisi zayıf anlamadım
13 Yorumla
Soran+1 yıl82 kiloydum, şu an 61 kiloyum.. soldaki fotoğraf yaklaşık 5 ay önceydi, diğeri henüz 1 aylık :) tam şişko ve zayıf halim before after değil aslında
Cevap sahibi+1 yıldaha devam edicek misin hedefin kaç
Soran+1 yıl53-56 arası hedefim :)
- Diyet & Beslenme konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekse peşinden koşarlar, kadınsa alaya devam ederler
00 Yorumla Her ne yapiyorsan kendin icin yap. Çünkü insanlar her türlü kusur bulurlar. Tebrik ederim, herşey gönlünce olsun.🤗
00 YorumlaSpor güzel kilo vermek daha güzel ama hiçbir kimse için hayati degistirmeye değmez seven her halükarda sever.
00 Yorumlaeskiden götün aşure kazanı gibiymiş şimdi tığ gb olmuşsun tu tu nazar değmesin inşallah
00 YorumlaOnlar seni görünce zayıfladını bile söylemezler kıskançlıktan kendimden biliyorum
10 Yorumla
+1 yılAçıkçası pek de umurlarında olmayacak ne güzel zayıflamışsın diyecekler bitecek ne vicdan azabı
10 YorumlaNeler kaybettiklerine üzelecekler eminim
11 Yorumla
+1 yıldaha iyisi olursun umarım
10 Yorumla- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem