Erkek dediğin futboldan anlamalı. Anlamayanlar itici.
Anlamasın zaten. Futbol saçmalık.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bizim zevkimizden millete ne? Yok efendim şu çok absürt yok erkek dediğin şöyle olur falan şu saçma düşüncelerinizi kendinize saklayın kadın ve erkekler arasındaki tek fark cinsiyettir. Bu dünyada arabacı olup otobanda ve ya pistte gazlayan kadınlar ve sanayide usta olarak çalışan ve işini severek yapan kadınlar bile varken evinde temizlik yapmayı seven ev işleriyle ilgilenmekten mutluluk duyan, yemek yapmayı, ev süpürmeyi seven erkeklerde var. Bunların kadını erkeği yok, kadın ve erkek birdir tek fark cinsiyettir.
Kadınlar futbolu sadece ayakla oynanan iki kaleye gol atmaya çalışan bir oyun gibi görüyor futbol bu değildir futbol tutkudur tuttuğun takıma karşı gösterdiğin ilgi sevdiğin insanlara karşı bağlılığını güçlendirir insana azim ve çalışmayı aşılar bireyi hep en iyi olmaya teşvik eder sonucu önceden bilinmeyen heyecan nitelikli bir aktivite olması nedeniyle hayatınızı sıkıcılığından sizi kurtarır
Kendimi bildim bileli ilgi duymadım. Futbol hakkında tek bildiğim şey 20 tane adamın bir topun peşinde koşturması ve bunu yaptıkları için dünyada ki en değerli bilim insanlarından bile yüzlerce kat daha çok para kazanmaları ve milyonlarca canlıdan oluşan güruhun bu insanlar için biribirini öldürecek duruma gelebilmesi.
Çok anlamsız...
Cevap
112Cevap
Ben takım tutmuyorum.
Maç seyretmiyorum.
Takımların ayaklı reklam panosu olmuyorum.
Futbolu sevmemek çok normal bir şey. Aynı çay yerine kahveyi sevmek gibi.
Bazı insanlar bir spor dalı olarak takip etmesine saygı duyarım fakat bunun için insanlıktan çıkanlardan hiç haz etmem.
aynen, holiganlık çok itici.
Kesinlikle. Bu arkadaşları tımarhaneye kapatmak lazım. Hele araba konvoyu yapıp korna, müzik hatta ve hatta silah sıkanlar. Geçtiğin sokaktaki binada hastası var, yaşlısı var, bebeği var.
Bu kadar düşüncesiz itlik yapanlar tüm dünyaya zarar. Hepsini bir noktaya toplayıp atom bombası atsak dünya daha iyi bir yer olur :D
Erkek kadın cinsiyet ayırmadan anlaşa ne anlamasa ne? ekonomiden anlıyormu siyasetten anlıyormu? insani vasıflardan anlıyormu hak ve özgürlükler konusundan anlıyormu kendisine ve karşı cinse ne kadar önem veriyor?
90 dk bir topum peşinde koşan 22 kişi yensede yenilsede maç sonuncu lüks otomobillerine binip lüks villalarına doğru yol alıyorlar sen ben o siz biz onlar sadece kavga ediyoruz o takım iyi bu futbolcu bilmem ne? neyse 128Milyar dolar nerede?
güzel soru :D
Hala cevap yok maalesef yazık bu halka
Ben sevmiyorum sahsen. Eskiden izlerdim, hic degilse is yapan takimlar vardi, milli duygular falan hos bir etkinlikti. Artik o da yok. Zaten sevmedigim spor, bos bos niye izleyeyim ki. Bu niye absurt olsun.
en güzelini yapıyorsun :)
Erkekler mutlaka bir şeyden anlar..
Futboldan anlamıyorsa, arabalardan iyi anlıyordur..
Ondan da anlamıyorsa, karı/kız peşindedir..
Ondan anlamıyorsa para/pul peşindedir..
Ondan da anlamıyorsa kesin siyasetten konuşur..
Bunlar içinde benim anladığım sadece futbol..
Arabalardan da az buçuk..
#Vesselam
Eskiden büyük bir futbol tutkunuydum. Futbolun verdiği heyecan ve adrenaline bayılırdım. Fakat futbol taraftarlarındaki o pis ortamı gördükten sonra gram ilgim kalmadı artık. İşi fazla ciddiye alıyorlar bunun bir oyun olduğunu unutuyorlar. Tuttuğu takım için birbirlerini bıçaklayanlar var.
Futbol erkek sporu değildir! İlk önce bunu anlayın ve her erkek futbolu sevecek diye bir kaide yok... Ben Espor müsabakalarını seyretmeyi bir futbol maçı izlemekten daha çok seviyorum futbol u anca milli maçlarda izlerim ama bundan dolayı bana sen erkek misin be falan derse biri onun zekasını sorgularım
bende pek anlamam ki bana çok saçma geliyor zaten böyle yapa yapa trilyon dolarların döndüğü bir sektör haline gelmiş adam 90 dk oynuyor milyon dolar alıyor evine gidiyor ondan sonra yüzbinlerce insan tekrarıdır tartışmasıdır günlerce boş boş konuşuyor
Çocukluğumdan beri sporlarla ilgilenmedim. İlk küçüklüğümde 3-4 yaşlarımda evde babannemi taklit ediyormuşum. Sonra halam gelince oyuncaklarımı alıp yemek yapıyormuşum. Hatta futbolla hiç ilgilenmedim ve zorunda değilim. Ailem bu yaşıma kadar beni çok zorladı ama başaramadılar.
Şahsen sevmiyorum gerek halı saha gerek playstation oynarım ama izlemem, takip etmem çok saçma geliyor anlamsız kavgalar küfürler siyasetten farksız.
bana çok boş geliyor ya.
Aynen oyle aslında güzel ama fanatik adı altında sacma sapan insanlar cirkinlestirdi. Ben Şu an 2 yasinda oglumu alip gs fb derbisine goturemem, goturmem okadar gerizekalinin arasina sokarmiyim kavga gurultu olacak giriste cikista icip icip gelecekler
Spor guzelde izleyenler yuzunden benim dusuncem
Iki tane seçenek koymussun ama ikiside degil , anlamak zorunda degil sevmiyorsa ama futbolun saçmalık olduğunu da söylemek daha absürt.. Bir erkegin sevdiği ve ilgi duydugu şeyler hakkinda bilgisi olmalı , sevmiyorsa niye kafa yorsun adam?
İki şıkda anlatmıyor soruyu. Yargılayacı alaycı seçenekler. Tercih etmeyebilir eksiklik değil demek. Hayatında onu yerini dolduracak başka hobileri zevkleri olabilir.
Ben de hiç sevmem, muhabbeti bile oradan uzaklaşmamı sağlar.
en güzeli bence :)
Futboldan çok anlamam. Motor sporlarına (Ralli ve Formula 1) biraz merakım var.
güzel hobi :)
Teşekkür ederim. Geçen hafta Eskişehir'de ralli vardı. Ralli araçlarının geçişini evimin hemen yakınındaki parktan izledim. https://resmim.net/w6amya/
on beş yıl futbolu takip ettm bana bi faydası olmadı
dünyanın en saçma insanevladını sömüren başka bi spor dalı yok
işte faydası yok, bazıları holigan..
Ben hiç ilgilenmiyorum. Bi kez bile stadda maç izlemişliğim yok
en güzeli bence :)
Anlaması şart değil. Şu şike olaylarından sonra ben çok soğudum maçlardan.
teşekkürler ama gizlilikle ne alakası var :)
Ne alakası var benim eniştem futbolun f sini bilmiyor yemin ederim melek gibi adam hem evine oldun hem dışarıya karşı oldum daha bir kere sesini yükseltip kızdığını görmedim çok alçak gönüllü
Selam,
Erkek de kadın da futboldan anlamalı. Neyi itici bunun? Ben sevgilimle beraber maç izlemeyeceksem beraber maç yorumlamayacaksan arada onun desteklediği takıma çamur atmayacaksam ne anlamı kaldıı?
neden yapacak başka bir aktivite yok mu :)
Futbol sadece bir oyundur. İlği duyulur ya da duyulmaz. Erkekliğin kriteri değildir. Keyif işidir.
Her erkek birbirinden farklı özelliklerde yaratılmış 5 parmağın 5 de bir olmadığına göre sevmek zorunda anlamak zorun da değil elbette.
Daha güzel spor dalları varken bunla ilgilenmek kanser yapar. Yüzme, basketbol, voleybol ohh mis gibi ya.
anlasın ya da anlamasın.
insan canı ne isterse onunla uğraşır.
insanları böyle kalıplara sokmayın.
ilgi alanı ile ilgili bir durumdur
ilgi alanı içersinde olmamasına büyük anlamlar yüklemek saçmalıktır
Anlaması zorunlu değil bende anlamam anlamakta istemem
Bilmiyorum bir şeye bu kadar tutkun olmak bana saçma geliyor hem de kimseye hiç bir faydası olmayan bir şeye
Futbolun F sinden bile anlamam, iticiysem beni mutlu edecek en ala iticilik olur. :D
Saçmalığı bilemem de ben anlamam. Sporu tebrik olarak severim. Pratik olarak çok ilgim yoktur. Ama Espor olunca konu biraz değişir.
Seçenekler çok sivri olmuş🤔 alamasa da olur diye bir seçenek de olsaydı keşke. Yani biraz garip gelse de ilgisizlikten kaynaklı bilgisizlik olarak görüyorum ben.
ilgi alanı olabilir olmayadabilir banane ama bu saçmalık demek değil.
İki şık da değil, erkek olduğu için futboldan anlamak zorunda değil. Ama futbol saçmalık da değil.
Futbol ilgi alanıma girmiyor ama motosikletler fazlasıyla ilgi alanımda
Anlamayabilir. Ancak futbol bence erkeklerim en büyük ortak noktasıdır.
Futbol sevmıyorum.. O yüzden anlamasa da sorun olmaz benım için
Hayır anlamak zorunda değil. Her erkek futbolla ilgilenecek diye bir kural yok.
Biz anlıyoruz ne oluyor ki🤔
Erkekler arasında muhabbet konusu sadece
Çok anlamam toplumun şartı gibi birşey zaten ama bazen eylenmek için kullandığım doğrudur
Türkiye de pek mümkün değil ama anlamaması da absürt değil
Hayır erkek arkadaşım da hiç sevmez baya büyük şanns
bence de şans :D
Ben aile ortamlarinı seven biriyim, karımı çocugumu alip gidemeyecegim yerlere gitmekden hoslanmam. Kimisi alıp goturuyor ama ben karşıyım bilinçsiz insan dolu
Anlamalı/Anlamamali diye bir şey yok, bir elinde bira diğer elinde tiner tutan holiganlardan olup futboldan anlayacağıma, anlamam daha iyi. Futbol oynarımda izlerimde fakat müptelası değilim.
Herkesin kendi kararı mesela bende hiç anlamam takım falan tutmam pes falan oynamam.
en iyisini yapıyorsun :D
Futboldan anlamak olayını yanlış anlamışsın sen :dd o olay öyle değil
nasıl?
Mesela ben takım kaptanıyım takımı yönetirim. Bu benim alfa olduğumu gösterir. Pas atmayan adam bencildir. Defansa geçen adam güvenilirdir falan filan... Oyun içindeki karakterine bakıp analiz edebilirsin
Anlamaması absürt değil ama eğer anlıyorsa güzel OLMAZ miiii
neden güzel olsun ki :D
Yoo ben hiç anlamam çünkü sevmem onu izleyene kadar kitap okurum daha iyi bide muhabbet yaparlar canım cikar
Futbol ile erkekleri ozdeslestirmemek lazım. Her spora ilgim var takip ediyorum. Voleybol, basketbol, yüzme.
Uzaktan bilgim var bosyere holiganlik yapmak bişey kazandırmıyor.
Futbolcular milyonları götürürken ben evde cay içiyorum sonuçta 😄
sadece topa tekme atmayı ve gol olmayı biliyorum.⚽🦶🎉🎉🎉
🥴🥴🥴
Yani pek anlamam. Sevmem de. Futbol bana horoz dövüşü gibi geliyor. Bol bol ticaret ve şike...
Futboldan anlamayan erkeğe talibim😅
+1 :D
Şüphesiz futboldan anlamayan ama holigan olan tayfa dolu.
Hayır tabiiki arada izlemeyi seviyorum tabiiki ama ne futbol oynarım nede takım tutarım
Absürt değil ama mümkünse bneim ortamıma girmesin :D
İtici olalım en azında. Ayaklarımız ordek hibi yurümüyor. Ayaklarımız leş gibi kokmuyor
nasıl ben her gün futbol oynamayı seviyorsam ve özlediysem erkeklerde futbolu sevmeyebilir
Anlamak zoruda mı? Anlamayabilir ilgisini çekmiyordur
Anlıyoruz da noluyo her gün sinir stres, en azından kafası rahat arkadaşın :D
böyle düşünceler çok ilkel anladın mı
ben sevmemek böyle şeyleri
es ist nicht gut, so zu denken
daha nasıl anlatabilirim ki
Futboldan anlamayan erkek gdo lu erkektir.
niye öyle olsun be
Erkek dediğin örgü mü örecek tabi ki de anlamalı!
Örgü örmek kadın işi mi canım
@Gerginfinsta Aynen öyle.
futbol bilmek zorunda mı sanki :D
Knk futbol saçmalık değildir her spor gibi oda ter dökülen ve görsel zevki olan bir spordur ama her erkek anlamayabilir ondan yana sıkıntı yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?