Öncelikle kalça kası 3 ana gruba ayrılıyor, gluteus maksimus, medius, minimus her kas bölgesi için farklı hareketler yapılmalı ve ağır kilolarda çünkü kalça kasına pump yapmak zordur ağır kilolar ister. Örneğin squat kalça için yeterince uyarıcı bir hareket değil bu kasa en iyi izole hareket hip thurusttır. Beslenme konusuna gelirsek protein ve kompleks karbonhidrat ağırlıklı beslenmek gerekiyor ki kalça hacim kazansın. Dinlenme de ise kalça kası gelişsin. Ve en önemlisi zaman bir anda sonuç beklemek sadece saçmalık olur.
Birçok şey var, yumurta, lor peyniri, yulaf, ton balığı, tavuk, hindi füme, fasulye, mercimek, fıstıkezmesi, yeterli beslenemediğini düşünüyorsan protein tozu da bu açığı kapatır
Kız ne estetigi bu emek kendi yaptı bunu hatta before after koymuş dedim ya yıllarını harcamış eğer paran varsa ve kolaya kaçmak istiyorsan kylie gibi estetik yaptir ama asla buna benzemez doğal gozukmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Genetik faktörler, beslenme, uzun yıllar spor.
Ama muhtemelen bu kişide dolgu var yani doğal olduğunu pek sanmıyorum.
Sadece spor yaparak böyle kalça elde edilmez birçok faktöre bağlı en önemlisi ise beslenme
biraz daha açar mısınız
Öncelikle kalça kası 3 ana gruba ayrılıyor, gluteus maksimus, medius, minimus her kas bölgesi için farklı hareketler yapılmalı ve ağır kilolarda çünkü kalça kasına pump yapmak zordur ağır kilolar ister. Örneğin squat kalça için yeterince uyarıcı bir hareket değil bu kasa en iyi izole hareket hip thurusttır. Beslenme konusuna gelirsek protein ve kompleks karbonhidrat ağırlıklı beslenmek gerekiyor ki kalça hacim kazansın. Dinlenme de ise kalça kası gelişsin. Ve en önemlisi zaman bir anda sonuç beklemek sadece saçmalık olur.
çok teşekkürler biliyosun et çok pahalı her gün yiyemiyoruz proteini et dışında nereden alabiliriz
Birçok şey var, yumurta, lor peyniri, yulaf, ton balığı, tavuk, hindi füme, fasulye, mercimek, fıstıkezmesi, yeterli beslenemediğini düşünüyorsan protein tozu da bu açığı kapatır
teşekkürler çok yardımcı oldun
Rica ederim
Çokda güzel bir kalça değil hele kalın bacaklar berbat çakası gelmiyor insanın
Güzel bir program ile aksatmadan spor yapmalısın. Bununla ilgili hareketlere de ağırlık verirsin.
Sürekli squat çalışman lazım düzenli olarak yaparsan güzel bir basene sahip olursun
Sinem özgür bu bende takıp ediyorum
. Spor salonuna gitmek lazım bu kız bu kalçayı oturarak yapmadı 3 yildir salona gidiyor
yaa sence estetik var mıdır
Kız ne estetigi bu emek kendi yaptı bunu hatta before after koymuş dedim ya yıllarını harcamış eğer paran varsa ve kolaya kaçmak istiyorsan kylie gibi estetik yaptir ama asla buna benzemez doğal gozukmez
Bende fitnessle uğraşıyorum spor iyi bişey ama emek ve sabır lazım bu sende yoksa biraz zor
ya spor içinde para ve zaman emek falan lazım
Kesinlikle hayatım dedim ya basla istersen zmaan hemen geçiyor.
evde yapabilceğim şeyler var mı spor salonuna gitmeden?
Bende çok beğeniyorum bu kızi ama bacak çalışmamış sadece kalçaya ağırlık vermiş bide karın
evt bacağı hiç kalınlaşmamış
Squat, sağlıklı beslenme ve düzenli beslenme. Evde yapmak istiyorsan yardımcı olabilirim
Çok kötü ya bu ne hiç sevmedim. Bende küçültmek istiyorum kalçamı
Sadece spor ile böyle kalça yapılacağına ihtimal veemiyorum. Vücuduna testesteron verdirmiş olabilir
kanka onlarda slikon var ameliyatlı
ama mayolu fotolarıda var
derinin altına işliyorlar kesip
peki sporla yapmak imkansız mı
sporla yapılırda bu kadar olmaz
haklısın bencede sağol
Olamazsın, boşuna hayallere dalma yavrum..
niye ki o annesinin karnından böyle çıkmadı sonuçta
Yemin ediyorum iğrenç gözüküyor boşver bence
Bacak çalışarak bolca..
Bende istiyorumm 🥺🥺
Bunlar yıllarını harcıyor
Gereği yok yaa küçük g. ötde bi yerde güzel yani 😂😂
Çok ekmek yemen lazim
Şu an ki vücuduna bağlı olarak en az 2 yıl
olma biz seni her halinle seviyoruz
ahah sağol
Bu kadının spor geçmişi vardır en az 5 yıl
evt eski milli yüzücüymüş