Ya abi bir mankenlerin kalçasına bakıyorum tamam mı bir de kendi kalçama... Dümdüz tahta gibi hiç belli olmayan benim kalçamın yanında mankenlerin kalçaya bak.. Valla kendimi atacağım az kaldı.. Bunlar ne yiyip içiyor da böyle kalçaya sahip oluyor?
Arada yürüyüşe çıkarım, yediklerime içtiklerime çok dikkat ederim ve gayet zayıfım ama asla kalçam şekillenmiyor.
Bu güzel kalçalı mankenler ne yiyip içiyor da böyle kalçaya sahip oluyor?
Onların yaptığı sporu ve beslenme dengesini uygulasan 2. bir popon bile çıkar. Hepsinin özel spor hocaları , beslenme uzmanları vardır mutlaka. Kendi imkanlarıyla da yapabilir insan tabi , ama disiplin lazım.
Aslında zor değil , ama bizim telaşlarımız ve alışkanlıklarımız farklı ne yazık ki. Yine de bir şekilde hayata dahil etmek lazım sporu. Az çok demeden başlamak lazım harekete.
Boşa takıyorsun güzel durmuyor bence kocaman kalça. Küçük olunca giyinikken dışardan çok bir şey gözükmeyebilir ama çıplak halde küçük kalçalar da gayet güzel duruyor. Hiçbir erkeğin de kalçasına göre kadın seçtiğini sanmıyorum 😃
Aşko benim kalçam normaldi ama dikleştirmek istedim 6 7 ay squat yaptım beslenmemi de kontrol etmeye çalıştım. Evet güzelleşti dikleşti ama büyüdü de. Eğer büyütmek dikleştirmek istiyorsan düzenli squat yapabilirsin.
Resmiyette kadın olmakla fiiliyatta kadın olmak farkıdır bu. Kadin olmak kadinsi olmayi, bakımlı ve tutkulu olmayi gerektirir. Siz türk kadinlarinin çoğu sadece resmiyette kadin olduğunuz için gerçek kadinlarla yan yana gelince epeyce bir sırıtıyorsunuz.
Evet bende 3 yıldır isveçte yaşıyorum burdaki en sıradan erkek bile Türkiye’de model olabilecek kadar kaslı ve bakımlı aynısı erkekler içinde geçerli ayrıca Türk kadınını avrupada çok beğeniyorlar
yer yüzünde kaç milyar kadın vardır? yeryüzünde kaç bin tane manken vardır? bırak ay gitsin onca kadının arasında bir kaç tane güzel hatlı kadın çıksın onu da kıskanmayın her insan güzel olacak diye bir şey yok
Kesinlikle derdimiz aynı. Hayatında hiç spor yapmamış arkadaşımın kalçasına bakıyorum çok güzel şekli ama ben yaptığım halde öyle değil bu biraz genetik. Bel de aynı şekilde mesela
Senin için bir yardım kampanyası başlatalım, ameliyatla falan büyütelim kalçanı. Hastahane masrafların için bizim duyarlı milletimiz yardım edecektir kampanya ya 😂😂😂
Yemeden içmeden büyür mü hiç bunlar yeterli beslenip kalça çalışıyorlar. 6 ay düzenli olarak squat, leg press, deadlift falan yapsanız emin olur şekil alır ve büyür.
Kendin için istiyorsan plates airobik yapmalisın. Ortalama haftada 3-5 gün falan yapiliyor. Belin incelir. Basenlerin sexileşir ve popon kalkar. Yani fit ve Seksi olursun. Sadece kalça için çalişmak istiyosan yine plates airobik egzersizlerinin özel bölgeler için egzersizi var. Onlardan kalçayı bulup calişabilirsin. Suquat da yapsan olur ama o daha çok erkeksi gösterir. Erkeklerde direk suquat yapsın.