Hangi kanaldan takip edebiliriz antrenman günlerini, sıralama turlarını yarışları, gelişmeleri? TV kanalı veya bir başka canlı platform olarak soruyorum.
2006'da Michael Schumacher'in emekli olduğu son sezondan itibaren bugüne kadar aralıksız 14 senedir tek bir yarış bile kaçırmışlığım yoktur. 4 aylık uzun bekleme süresinden sonra büyük heyecan geldi çattı, Formula 1 benim için apayrı bir noktada.
Bu sezona gelecek olursam eğer, Lewis Hamilton ve Mercedes takımı üst üste 8. kez şampiyon olma parolasıyla yeni sezona başladılar lakin yeni getirilen taban kuralları sonucu araçların yavaşlaması ve daha dayanıklı daha yavaş lastiklerin gelmesi onlara önemli bir dezavantaj sağladı, Redbull takımı ise tam tersi bu yeni getirilen kurallardan dolayı Mercedese göre avantaj sağladı, ayrıca Honda'nın yeni getirdiği motor da bunun cabası. Bu sezon Max ile Hamilton arasında çok zevkli bir mücadeleye şahit olacağız gibi. Orta grup birbirine çok yakın Ferrari, Mclaren ve özellikle AlphaTauri beni gerçekten şaşırttı
Bu sezon gride geri dönen Fernando Alonso, Aston Martin'e katılıp yeni bir sayfa açan Vettel, Ricciardo ve Sainz'in takım arkadaşlarına karşı mücadelerini görmek çok zevkli olacak. Bana kalsa sayfalarca yazacağım ama çok uzun bir yazı oldu sanırım 😄
2021 Formula 1 sezonunun tüm F1 taraftarlarına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, hakedenin kazanması dileğiyle
Resmen en skandal açılış oldu bence F1 tarihindeki. Biraz geç bir yorum oldu ama yetişmeyen hazırlıklar vardı sanki, deneme yarışı gibi bir şey oldu gözümde.
Formula diyince Honda gelir ilk akla eskiden Avrupa ya Formula yı Honda yaydı Avrupalı üreticiler Honda dan çok şey oğrendi bütün yarışları Honda firması alıyordu o dönemler Ferrari felan çok arıza sorunlarıyla uğraştı Honda ile çalışmaya başladı kendini toparladı McLaren de öyle Aston Martin de öyle bu firmalar adı daha duyulmuyordu bile Honda olmasaydı
insnilmaz sıkı takipcisiydim hele schumacher - hakinen zamanlari hatta tam bir juan pablo montoya hayraniydim :) ama 5 - 6 senedir izlemiyorum desem dogru