Spor Karnım ufaktan kaslanmış mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hayır diyen fetöcüdür. 5 gündür spor yapıyorum... Dkdkdkdk Güncellemeler+1 yıl Tamam yok kasım falan, şimdi karın kaslarıma doğru ağlamaya gidiyorum Karnım ufaktan kaslanmış mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
aslan-burcu-erkeği Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Bence karın kaslarını sıkan göbekli biri bile böyle görünür 2 5 Yorumla Soran +1 yıl :'( peki sıkmadan böyle görüne kişi kaslı mıdır Yorumla aslan-burcu-erkeği +1 yıl Spartacus'tur Yorumla Soran +1 yıl Ohh mğkemmel Yorumla aslan-burcu-erkeği +1 yıl Freedooooommm Yorumla aslan-burcu-erkeği +1 yıl Pardon o Cesur Yürek'ti Yorumla
SüdüklüGülben Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Devam edersen yarın bir gün istediğin görünüme kavuşursun 💪 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler reis Yorumla
hafif_meraklı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Ohaa evet benimkinden kaslı en azından boyun ve kilon kaç? 0 8 Yorumla hafif_meraklı +1 yıl Hey cevap vermicek misin? Yorumla hafif_meraklı +1 yıl Ben çok ciddiyim gerçekten var belli kenarlardan falan bütün halinde kas yapısı var sağ ve sol yan taraftan Yorumla Soran +1 yıl 62 kiloyum, boyum 166 falan Yorumla hafif_meraklı +1 yıl Ohaa senden tam 11 kilo zayıfım biliyormusun Yorumla Soran +1 yıl Vay mk işte fark ediyor Yorumla hafif_meraklı +1 yıl Ney o fark eden anlamadım 😅 ne demek istediğini Yorumla hafif_meraklı +1 yıl Bişey sorabilir miyim Yorumla hafif_meraklı +1 yıl Bu arada bence gerçekten karın kası olarak çok rahat gelişirsin ve fiziğin çok güzel Yorumla
_Troian_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bence daha fazla kaslanmasina gerek yok, gayet bir kadın için normal ve olması gerektiği gibi gözüküyor. 0 0 Yorumla
hz_ornitorenk Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 5 günde kaslanmaz, bence zaten vardı bu baklavamsı şeyler şkdsşflds 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Herkesde olan bişi mi bu Yorumla hz_ornitorenk +1 yıl Hayır bende yok mesela. Fit duruyosun Yorumla
Systaga Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Reis sixpackler ateş ediyor yauvv :d 2 5 Yorumla Soran +1 yıl İşte gözü sağlam olan birii Yorumla Systaga +1 yıl Naptın sen bir gün boyunca mekik mi çektin Yorumla Soran +1 yıl Kdkdkdk onu 5le çarp Yorumla Systaga +1 yıl Vaovvv sen bitirmişsin bu işi Yorumla Soran +1 yıl Tabii Yorumla
Eylllshnnnnn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Karın kası için çok sıkı diyet yapman lazım yıllarca sporda yapsan çıkmaz yoksa 0 0 Yorumla
poedgar13 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yani eğer başladığında böyle değilse doğru gelişme var 0 0 Yorumla
bığtıhyabığtıh Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl Ooooo baklavalar çıkmış Ben spor konusunda asla yalan söylemem karşim 0 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Spor konusunda 1b cevap paylaştı. 5 ay sonra yorum yapılabilir, erken henüz. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence daha erken çıkar Yorumla
xKaranIık Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Hiç kas yapmamışsın. Ayrıca kas yapmanın bir önemi yok. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Karın kası yapmak istiyom ya, neden önemi olmasın Yorumla xKaranIık +1 yıl Ne için kullanacaksın? Yorumla
Zevahir06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Biraz daha mekik çekersen baklava oluşmaya başlar. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her türlüsünü yapıyım zati bakalımm Yorumla Zevahir06 +1 yıl Fazlası yakışmaz aşırıya kaçmaman gerek.. Yorumla
Soğukkanlıbiriğ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 74% +1 yıl Jddjkdfm karşim bu ne kas sayamıyorum baklavaları 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kdkdkddkd teşekkürler Yorumla
Topraki35 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 31% +1 yıl Evet diyen de menzilci olsun tam olsun 😬 0 0 Yorumla
İmposibleee Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl hayır fetöcü müyüm şimdi asın beni :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet hoşça kal Yorumla İmposibleee +1 yıl 😔 Yorumla
herseybirgunbelki Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl İşte geliyor özel harekat 0 5 Yorumla herseybirgunbelki +1 yıl Bir sorum var Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla herseybirgunbelki +1 yıl Sorumu sordum Yorumla Soran +1 yıl Hani Yorumla herseybirgunbelki +1 yıl Burda degil Yorumla
bayram06_40 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl için çekmiş gibisin ama kalçan büyük 0 5 Yorumla Soğukkanlıbiriğ +1 yıl Yok be çekmemiş Yorumla Soran +1 yıl Çekmedim Yorumla bayram06_40 +1 yıl sizin dediğiniz olsun ama sadece göbek ile olmaz bu iş kalça ya da çağre bul Yorumla Soran +1 yıl Memnunum ondan Yorumla bayram06_40 +1 yıl ama erkekler geni kalçadan menmun olmaz Yorumla
antıbıyotık54 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hayir... 0 7 Yorumla Soran +1 yıl :'( o çizgiler ne o zaman, ciddi soruyorum Yorumla antıbıyotık54 +1 yıl nerde cizgi var soylermisin Yorumla Soran +1 yıl Ortadaki ve yandaki çukurumsu şeyler Yorumla antıbıyotık54 +1 yıl görmüyorum inan kor oldum o zaman ama karin kasi uzun sure çalışmak ister Yorumla Soran +1 yıl 5 günde bu kadar.. Yorumla antıbıyotık54 +1 yıl saçmalama 3 yilda yaptım ben bu vücudu sen sanırım rüya görüyorsun Yorumla Soran +1 yıl Maşallah Yorumla
Depdelişeytan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kaslanmış, sıkılaşmışç Benler de seksi göstermiş. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bence karın kaslarını sıkan göbekli biri bile böyle görünür
:'( peki sıkmadan böyle görüne kişi kaslı mıdır
Spartacus'tur
Ohh mğkemmel
Freedooooommm
Pardon o Cesur Yürek'ti
Devam edersen yarın bir gün istediğin görünüme kavuşursun 💪
Teşekkürler reis
Ohaa evet benimkinden kaslı en azından boyun ve kilon kaç?
Hey cevap vermicek misin?
Ben çok ciddiyim gerçekten var belli kenarlardan falan bütün halinde kas yapısı var sağ ve sol yan taraftan
62 kiloyum, boyum 166 falan
Ohaa senden tam 11 kilo zayıfım biliyormusun
Vay mk işte fark ediyor
Ney o fark eden anlamadım 😅 ne demek istediğini
Bişey sorabilir miyim
Bu arada bence gerçekten karın kası olarak çok rahat gelişirsin ve fiziğin çok güzel
Bence daha fazla kaslanmasina gerek yok, gayet bir kadın için normal ve olması gerektiği gibi gözüküyor.
5 günde kaslanmaz, bence zaten vardı bu baklavamsı şeyler şkdsşflds
Herkesde olan bişi mi bu
Hayır bende yok mesela. Fit duruyosun
Reis sixpackler ateş ediyor yauvv :d
İşte gözü sağlam olan birii
Naptın sen bir gün boyunca mekik mi çektin
Kdkdkdk onu 5le çarp
Vaovvv sen bitirmişsin bu işi
Tabii
Karın kası için çok sıkı diyet yapman lazım yıllarca sporda yapsan çıkmaz yoksa
Yani eğer başladığında böyle değilse doğru gelişme var
Ooooo baklavalar çıkmış
Ben spor konusunda asla yalan söylemem karşim
5 ay sonra yorum yapılabilir, erken henüz.
Bence daha erken çıkar
Hiç kas yapmamışsın.
Ayrıca kas yapmanın bir önemi yok.
Karın kası yapmak istiyom ya, neden önemi olmasın
Ne için kullanacaksın?
Biraz daha mekik çekersen baklava oluşmaya başlar.
Her türlüsünü yapıyım zati bakalımm
Fazlası yakışmaz aşırıya kaçmaman gerek..
Jddjkdfm karşim bu ne kas sayamıyorum baklavaları
Kdkdkddkd teşekkürler
Balkonsuz eve benzemiş
Evet diyen de menzilci olsun tam olsun 😬
Ben hayır diyorum fetücü değilim
toplanmış ama kaslanmamış.
hayır fetöcü müyüm şimdi asın beni :D
Evet hoşça kal
😔
İşte geliyor özel harekat
Bir sorum var
Evet
Sorumu sordum
Hani
Burda degil
için çekmiş gibisin ama kalçan büyük
Yok be çekmemiş
Çekmedim
sizin dediğiniz olsun ama sadece göbek ile olmaz bu iş kalça ya da çağre bul
Memnunum ondan
ama erkekler geni kalçadan menmun olmaz
Hayir...
:'( o çizgiler ne o zaman, ciddi soruyorum
nerde cizgi var soylermisin
Ortadaki ve yandaki çukurumsu şeyler
görmüyorum inan kor oldum o zaman ama karin kasi uzun sure çalışmak ister
5 günde bu kadar..
saçmalama 3 yilda yaptım ben bu vücudu sen sanırım rüya görüyorsun
Maşallah
Kaslanmış, sıkılaşmışç Benler de seksi göstermiş.
Yok be reis daha var
Maşallah:)
Yok daha neler
Leşşş
Üzdün
Harika olmuş