Evet eğer 1959 öncesi şampiyonluklar sayılırsa
Fenerbahçe nim 28
Galatasaray ın 23
Beşiktaş ın 20 şampiyonluğu olacak
Sizce sayılmalı mı hem Beşiktaş a bedavaya 2 tane şampiyonluk verildi Fenerbahçe ve Galatasaray a neden verilmesin ki
Lütfen objektif olun
Fenerbahçe nim 28
Galatasaray ın 23
Beşiktaş ın 20 şampiyonluğu olacak
Sizce sayılmalı mı hem Beşiktaş a bedavaya 2 tane şampiyonluk verildi Fenerbahçe ve Galatasaray a neden verilmesin ki
Lütfen objektif olun
SAYILMALI
SAYILMAMALI
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hem Beşiktaş a bedavadan iki şampiyonluk verildi duyursun hem de beleş şampiyonluk istiyorsun.
O iki şampiyonluk diğerlerinden farkli. Hem ulusal ligdi hemde şampiyonu avrupada ülkemizi temsil etmişti.
Eski dost?
Dünyadaki bir çok ülkede benzer durumlarda sayılmış, burada da sayılmalı
Verilsin hak yerini bulsun o zamanda lig oynanmış şampiyonluklar sayılmamış nedense
Evet ya fenerbahçeli misin bu arada
Evet boşa şampiyon olmamış herhalde o zamanın oyuncuları ve o zamanlar kaliteli topçular vardı büyük mücadele içinde geçermiş maçlar hep şimdi ki Lig basit mücadele yok
Peki karar ne zaman çıkar
Konu Fenerbahçe olduğu için ve tüm takımlar ve hakemler ve Fenerbahçe'ye düşman olduğu için ümid etmiyorum ben. Futbolu takip etmem pek artık tadı kalmadı 😐
Bu sene de şampiyonluk gitti inşallah hafraya bjk ye yeniliriz de o şampiyon olur gs nin olmasından iyidir artık seneye olucaz inşallah demekten yo rul dukkk
İnancım yok 😄 aziz başkanın ağını aldı klüp ayağa zor kalkar
Of off bi yüzümüz gülmedi be 😑
Ne zaman güldü ki tuttuğum takım bile güldürmiyorsa kimse güldüremez
Yakında gs tutacağım galiba biraz mutlu olmak istiyorum 😅
Şikeyle onlar öyle yoksa çöker
Şikeyle de olsa resmi olarak 4 yıldızları var ve maalesef fb den daha başarılılar
Galatasarayın 23 mü olacak 😂😂 yaa yapma allasen
Araştır istersen
La zaten bizim 22 şampiyonluğumuz var hepi topu bir kere mi şampiyon olduk 😂😂
59 öncesi olursa bizim 38 şampiyonluğumuz olur
Ya siz değil miydiniz fenerbahçe dergisinde adım adım dördüncü yıldıza başlığında volkan demirelli gökhan gönüllü resim koydunuz da ne ara şampiyonluk 19'dan 28 oldu 😂😂 başkanınız iyice beyninizi yıkıyor bırakın bu işleri. Baktılar ki müzeye yeni kupa girmiyor şu tee eskideki ligleri karıştıralım da belki verirler kupaları sonra da taraftarların da dolduralım kafalarını oyalayalım falan diyordur
Sayılmamalı
Neden
Bu saatten sonra kaosa sebep olur hiç gerek yok
Gs lisin demi
Evet 😘
Belli zaten kaosmuş fenerbahçe sizi geçer diye korkuyonuz biz o maçları gazozuna mı oynadık yaw
Hanım efendi boşuna dil döküyorsunuz sahanızda kaydık kupa kaldırdık, UEFA Süper kupasını aldık, UEFA Avrupa kupasını aldık, en fazla ziraat kupasını biz aldık üstüne en fazla süper kupayı biz aldık Kadıköy diyordunuz 2 yıldır yeniyoruz 7 yıldır şampiyon olamıyorsunuz yüzsüzlüğe gerek yok.