Arkadaşlar napıyorsunuz da yok genetik mi çalışıyormusun ne yiyip ne içiyorsunuz özellikle kızlar
Cevabın nedir?
+1 yılMesela herkes 1 tabak yer bana onun yarısı kadar verirler ve bitiremem. Belli bir öğün sayım yok. Az ve sık yiyorum. Kahvaltı yapmam. Akşam yemeği de dediğim gibi çok az. Yemekten sonra meyve salatası, bu saatlerde de nutella yiyorum.
Fiziğim çok güzel göbek felan yok, canım ne isterse düşünmeden yiyorum ama en büyük dezavantajı sık hasta oluyorum. 18 yaşındayım 165 boy 43 kilo.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
istemeden sağlıklı besleniyorum ben ya, domatesimizi binerimizi felan annem kendi yetiştirir çarşıdan pazardan aldırmaz organik besleniyoruz, sonra yemek yerken 2 lokma yerm 1 bardak su içerim o yüzden az yiyorum ama sık yemek yerim. yürümeyi severim hergün yürüyüşe çıkarım mutlaka. 36 bedenm 38 olsam güzel olacak kilo almak istiyorum bende
07 Yorumla
Biraz zor ama disiplinli bir beslenme düzeni ve spor programıyla her şey mümkün. :) 1 kilo bile kaybetmeden 1 ayda 4 cm inceldim bu sistemle. En büyük sorun beslenme düzenimizde maalesef. Sağlıksız gıdalar etrafımızı sardığı için ister istemez az yesek bile yağlanıyoruz.
Spor olarak haftada 3 gün interval kardiyo yapmak en güzel yöntem, çok faydasını gördüm anlatamam.02 Yorumla- +1 yıl
Yorum için teşekkürler invertal kardiyoyu biraz açar mısın, bir de o kadar haklısın ki ya artık annelerimiz bile alışmış hemen hazır bir şeyler yapıp yiyelim diyor yürüyüşe çıkıyoruz dondurmalar sufleler çekirdekler ben dur desemde yediğim o az olan şeyler zararlı oda yağ oluyo işte:(
- +1 yıl
Interval kardiyo şöyle:
5 dk ısınma (hafif koşu ya da tempolu yürüme)
1 dk hızlı koşu ve arkasından 2 dk yavaş koşu ya da tempolu yürüme (bu 1 set yapar)
Böyle 7-8 set yapman gerek. İlk başta 4 setle başla ve her hafta 1 set artır, daha kolay adapte olursun.
Ve en son 5 dk soğuma (ısınmanın aynısı)
...
Maalesef onlar bile kolaya kaçıyor. Ya makarna, ya kızartma ya bunlar gibi sağlıksız ve pratik yiyecekler. Bunlardan mümkün mertebe uzak durmak lazım en azından sağlığın için.
+1 yıl5 öğün yemek yiyorum çikolata şekerleme hepsinden hergün yiyorum tatlı desen onsuz olmaz ama yinede böyleyim
https://i.hizliresim.com/kZEWv7.jpg
devamlı yüzüyorum ondan olabilir ^^11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
31Cevap
Kilom yok ama benim de ayva göbeğim var. Diyet ya da spor yapsam kilo vereceğim, ben de kilo vermek istemiyorum ama o ayva göbekle de yaşamak istemiyorum. Benim de merak ettiğim soru.
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenetik değil knk benim yedi sülalem göbekliydi ben göbeksizdim dert ettim ayva göbek istedim bir yıl sadece cikolata ve fanta ile beslendim şu an önde ufak birşey vardıda ramazanda kayboldu çok büyük değil ya çok tatlı :D
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGenetik değil etkiler ama biraz vucudunun yapisiyla alakali az ye sık ye derim ben öyle yaparım karnın acıkınca su ic aclikla susuzluğu karıstırırmıs bazen vucud yemek yemeden 15 dakika önce tuz ye buda az yemeni sağlar bide kafaya takma psikolojide etkiliyo bende benlerimden dertliydim dert ettikce cıkardı şu an hic takmiyorum çıkmıyo önceden hergun sayardım
Cevap sahibi+1 yılAl dikkate al takma ya salla gitsin ya bir hastalığın olsaydı bir aydır dis eti ağrısı cekiyorum hayatim bitti ölmek istedim yani sağlıklı oldaa
Cevap sahibi+1 yılSagol canim
+1 yılSıfır göbek, spor yapıyorum sıkı bir karnım var en çok çalıştırdığım yerlerden olduğu için kilo alsam bile oraya gitmiyor
05 Yorumla- +1 yıl
Koşarım tenise futbola gidiyorum yoga yapıyorum. Bunları yapamadığım gınlerde akşam 100-150 mekik artı şınav çekmeden yatmam. Ramazan boyunca spor yapqmadım ama mekik benim için spor değil artk diş fırçalama gibi bşy. Onu alışkanlık haline getirmelisin
- +1 yıl
Sporsuz mekik olmaz
+1 yılSpor çare olmayabilir çünkü çiklet resimlerindeki aşırı kaslı adamlarda da göbek oluyor. !
Bence sorun bakteri. Aşırı şişkinliğe sebep olan bakteriler var !01 YorumlaÖküz gibi yerim kilo almam çok hareketliyim çünkü. 2-3 yıl koşu sporuyla uğraştım ara verdim bu yıl şu an yaptığım tek şey squat kilo falan yine de yok.
01 Yorumlabende alışkanlık oldu. kemeri olduğunca sıkarım. bu yüzden az yemek yesem dahi doyma hissi veriyor.
01 YorumlaTek yol kati kilo vermek icin. Atip tutanlara hiiiiic bakma. Ya olumune aclik (sabah bir kase yulaf ezmesi) ya olumune spor ( gunde 4 saat agir tempo) kesin etki.
01 YorumlaBen retorant isletiyorum ve sıfır göbek açım aciktigimda hemen yemiyorum bir kac saat ac ac dolaniyorum bu sayede isin sırrı ac beklemek böylece vücut enerjiyi vücuttaki fazlaliklardan harciyo
13 Yorumla
+1 yılGenetik benimki ;
Her gün ya da gün aşırı o yoğunluğuma göre değişir genetiğimi çalıştırıyorum aşlsdkaslkd00 Yorumla
+1 yılBen yemek yemiyorum su siralar ama yedigim zamanlarda da hali hazirsa bir gobegim yoktum
Gobek fakiri olup ciktik ortaliga:/00 Yorumla
+1 yılEvde benden çok ekmek yiyen, su içen yok. Ama hiç kilo almıyorum. Sevineyim mi, üzüleyim mi bilemedim.
011 Yorumla- +1 yıl
Peki. Senin için sevineyim o zaman. :) bir tio vereyim. Sofraya tam aç olduğun zaman otur ve tam doymadan kalk.
- +1 yıl
Bu da bir sınav işte. :) bir uğraşla meşgul olmak iyidir.
- +1 yıl
Beden ölçülerin kaç ki böyle dert ediyorsun?
- +1 yıl
Aamaaann... :) Dünya Ozon tabakasındaki yırtığın derdinde, senin yaptığın derde bak. :)
- +1 yıl
Sen kendinsen güzelsin. Başkasının görmek istediği gibi olmak istersen zaten kısa olan hayatı mutsuz yaşayıp heba olursun.
+1 yılDoğduğumdan beri yok ki doğduğunda göbeği olmaz insanın. Zekamı konuşturdum yine.
00 YorumlaYok genetik sanırım günde 3 ekmek yiyorum hep 74 kiloyum 1.81 de boy var sporda yapmıyorum bu arada mal gibi oturan yatan bir adamım
02 Yorumlane kadar çok yersen mide büyüyor o kadar çok yiyon göbek oluyor az yiyince yavaş yavaş mide küçülür az yersin göbek olmaz iş yemekte yani :)
00 Yorumla
+1 yılYediklerime dikkat ediyorum ben... Ve günde minimum Lt su içitorum
00 Yorumla
+1 yılBen ne bulursam yiyorum göbek yok. Gerçekten asiri yiyorum
01 YorumlaCahil misiniz bayan , koşun , yemeyi kesin , kas hareketleri yapın
04 Yorumla- Spor konusunda 753 cevap paylaştı.
+1 yılgöbeği olanları neden dışlıyorsun -_- var biraz göbeğim
02 Yorumla- +1 yıl
ben yazmak istedim -_-
Bazı hastalık durumları hariç tamamıyla metabolizma. Birde vücudun öz şekliyle alakalı
01 Yorumla
+1 yılGenetik arada çok yiyince çıkıyo 2 gün boyunca akşam yemeği yemiyorum içeri çöküyo
00 Yorumla- Spor konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yıl48 kiloyum ama ayva göbeklilerdenmim çare yok
05 Yorumla- +1 yıl
-_- o kiloda nasıl göbek oluyor normal şartlarda 1.55 filan değilsen kemiklerin filan sayılmalı
yazacam işte banane allah allah ya
10 Yorumla
+1 yılSabah sporu çok önemli ve tabiki ekmeği az yemek
03 Yorumla- +1 yıl
Imkanin varsa sabah sıcak su iç ve yürüyüşe/spora çık daha etkili olabilir
+1 yılSpor yapıyorum haftada 4 gün
01 Yorumlagöbeğim var gidiyorum
00 Yorumla
+1 yılbazı kızların göbeklisi makbuldür
04 Yorumla- +1 yıl
ya yakışıyorsa :D
- +1 yıl
tabi insanların bakış açıları farklıdır :D
+1 yılBenim gibi aşık ol fitnesse başla
04 Yorumla- +1 yıl
Bak sana tavsiyem... al sevgilini yanına sabah koşusu yapın. Hem isteyerek gidersin. Böylece beyinde işi bitirirsin. Bünyede ise diyebileceğim al yeşil çayı kaynat sonra bir kaba koy istter sıcak ister soğuk şekersiz bir şekilde koşarken arada bir iç ozaman başarılı olursun bünyedede işi bitirdin işte
- +1 yıl
Göbekle iyi yaşamlar
herkesin göbeğe var :DDD
00 YorumlaKendimizi yırtıyoruz ^^
10 Yorumla
+1 yılBen spor yapıyorum ama yapmasamda problem olmaz
00 Yorumla
+1 yılbeslenme anahtar cumle
00 YorumlaSpor yapıyoruz sürekli.
00 Yorumla
+1 yılYürümenin faydası var. yürürken göbeğini salmıcan
00 Yorumlayoğurtlu pilav sıkıntına çözüm olacaktır