Spor Mekik çekmek sırt morartırmı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sütyenimin olduğu yer morardı Güncellemeler+1 yıl Zaten takmıyorum Mekik çekmek sırt morartırmı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
LeydiStark Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Sütyenle mekik mi çekilir eh be kızım djdkkd boşuna mı sporcu sütyeni var crop top şeklinde ahhaah ay ya 0 0 Yorumla
Jossff Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Abla mekiği sütyenini taktıpıb yerle çekmiyonki dik kalkmaya çalış sırtını bükme den sırtını bülrüğün için sürtünmeden morarmıştır 0 0 Yorumla
ahmetsgiroglu96 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl morartır benimde oluyor altına mat gibi birşey ser düzelir 0 0 Yorumla
burried Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Mekik ile sırt ne alaka 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Mekik çektinmi hiç Yorumla burried +1 yıl Çekmişimdir birkaç tane Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Sdfhkgdjfk Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşağı inerken Sırtını yere koyuyor musun? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Sdfhkgdjfk +1 yıl İşte onu yanlış yapıyorsun tamamen sırtüstü yere yatmıcaksın kalkarkende çok yukarı kalkmıcaksın Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler ☺️ Yorumla Sdfhkgdjfk +1 yıl Rica ederim ama karın kası için yaptığın spor kadar diyet yağ oranın falan daha fazla önemli Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Bayan telin acısını hissetmediysen devam rocky. 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Spor konusunda 330 cevap paylaştı. Onun için sporcu bodyleri var 0 0 Yorumla
ölümlüfani Takip Et Xper 1 Yaş: 68 +1 yıl Neden çekiyorsun kilolu musun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 50kiloyum karın Kasım olsa fena olmaz Yorumla ölümlüfani +1 yıl Benim var hemde efsane gozukuyor Yorumla ölümlüfani +1 yıl Düzenli yapıyorum kız olduğum için çok dayanamıyorum. en fazla 80 tane Yorumla Soran +1 yıl Kaç gündür yapıyorsun ve hiç morarma oldumu? Yorumla ölümlüfani +1 yıl Evet oluyor ve çok acıyor bıraktım boşver zaten kilon da gayet iyi gerek yok bence Yorumla
deepend0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ne alaka 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam sen üstüne alınma Yorumla
Goodboyycemal Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Sütyen takmadan dene 0 1 Yorumla Goodboyycemal +1 yıl Belirtsene güzelim takmadim diye Yorumla
ByOzgur07 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Kilolu musun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yoo 50 kiloyum Yorumla ByOzgur07 +1 yıl Çok sıkmışsin o zaman sütyen dar biraz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sütyenle mekik mi çekilir eh be kızım djdkkd boşuna mı sporcu sütyeni var crop top şeklinde ahhaah ay ya
Abla mekiği sütyenini taktıpıb yerle çekmiyonki dik kalkmaya çalış sırtını bükme den sırtını bülrüğün için sürtünmeden morarmıştır
morartır benimde oluyor altına mat gibi birşey ser düzelir
Mekik ile sırt ne alaka
Mekik çektinmi hiç
Çekmişimdir birkaç tane
Tamam
Aşağı inerken Sırtını yere koyuyor musun?
Evet
İşte onu yanlış yapıyorsun tamamen sırtüstü yere yatmıcaksın kalkarkende çok yukarı kalkmıcaksın
teşekkürler ☺️
Rica ederim ama karın kası için yaptığın spor kadar diyet yağ oranın falan daha fazla önemli
Bayan telin acısını hissetmediysen devam rocky.
Morartır. Kömür karası gibi olur
Onun için sporcu bodyleri var
Morartmaz hastalık olabilir
Neden çekiyorsun kilolu musun
50kiloyum karın Kasım olsa fena olmaz
Benim var hemde efsane gozukuyor
Düzenli yapıyorum kız olduğum için çok dayanamıyorum. en fazla 80 tane
Kaç gündür yapıyorsun ve hiç morarma oldumu?
Evet oluyor ve çok acıyor bıraktım boşver zaten kilon da gayet iyi gerek yok bence
Ne alaka
Tamam sen üstüne alınma
Sütyen takma
Kopçası batmıştır belki iz çıkmıştır
mekik öyle bişey yapmaz südyenden dolayı olabilir
Südyen bwdenini değiştir
Olabilir
özgür bırak sende
Beceriksiz!😡
Sütyen takmadan dene
Belirtsene güzelim takmadim diye
Kilolu musun